Læsetid: 12 min.

Til valg i Gram: Det vigtigste er klimaet. »Det er et emne, som påvirker os ALLE«

Den seneste måned har Information dækket valgkampen fra den lille sønderjyske by Gram. Nu er valgdagen endelig kommet. Vi har talt med ni af de borgere, vi har mødt i løbet af valgkampen. De opfordrer politikerne til at være ærlige om deres politik og holde, hvad de lover. Og så fylder både klima, udlændinge, daginstitutioner og skoler en del – også i Gram
»Jeg er lidt ked af, at man hele tiden er på nakken af landbruget,« siger Arne Andresen fra Gram.

»Jeg er lidt ked af, at man hele tiden er på nakken af landbruget,« siger Arne Andresen fra Gram.

Peter Nygaard

5. juni 2019

I dag går danskere over hele landet til stemmeboksene.

I år har valgkampen i de store debatter i høj grad handlet om klima, udlændinge og velfærd – og ikke mindst finansieringen af den. Men det har også været de dominerende temaer i den sønderjyske by Gram, hvorfra Information de seneste fire uger har boet for at dække valgkampen.

Byen udgør et nyt centrum i dansk politik, hvor Dansk Folkeparti for fire år siden vandt næsten hver tredje stemme. I år er det helt store spørgsmål, om de store partier Venstre og Socialdemokratiet formår at vinde de tabte vælgere tilbage.

Men hvad er egentlig vigtigst for borgerne i byen?

Information har spurgt ni af dem, vi har mødt de seneste fire uger, hvad der er vigtigt for dem, når de sætter deres kryds i dag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu