Læsetid: 3 min.

De Radikales Tour de France-ordfører: Geraint Thomas er Tour’ens svar på Morten Østergaard

De Radikales sommerordfører, det nye folketingsmedlem Kristian Hegaard, er de seneste uger blevet udfrittet om alverdens politiske dilemmaer af den nysgerrige presse. Men han vil også tale om Tour de France, skrev han for nylig på Twitter. Information tager ham på ordet
Kristian Hegaard bryster sig af at have set næsten alle etaper siden 1996 og er med egne ord partiets Tour de France-ordfører.

Kristian Hegaard bryster sig af at have set næsten alle etaper siden 1996 og er med egne ord partiets Tour de France-ordfører.

Mads Claus Rasmussen

13. juli 2019

Mens store dele af Christiansborg holder sommerferie, holder De Radikales spritnye folketingsmedlem Kristian Hegaard skansen som partiets sommerordfører. Han har måttet svare på spørgsmål fra pressen om alt fra samtykkelovgivning, presseetik og udenlandske studerende.

Men sommerordføreren vil også have spørgsmål om Tour de France, skrev Hegaard for nylig på Twitter.

Han bryster sig af at have set næsten alle etaper siden 1996 og er med egne ord partiets Tour de France-ordfører. Information tager Kristian Hegaard på ordet og udfritter ham om årets Tour de France, der lørdag er nået til 8. etape, som køres over 200 kilometer fra Macon til Saint-Étienne i Sydfrankrig. 

– Kristian Hegaard, hvad er De Radikales overordnede vurdering af årets Tour de France indtil videre?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu