Læsetid: 3 min.

Tilbage til Herning med Blicher, camping og en joint at slutte af på

Sommeren efter jeg var flyttet væk fra Herning og ud i verden, tog Ditte fra klassen og jeg på roadtrip – i Herning – for at genbesøge den trygge ironi, vi engang længtes væk med
Katrine Hornstrup Yde tog et par år efter gymnasiet tilbage på ferie til sin hjemegn, hvor hun besøgte Jens Vejmands grav, krammede bestyreren af autografmuseet og trådte op på præstestolen i kirken, hvor hun blev døbt.

Katrine Hornstrup Yde tog et par år efter gymnasiet tilbage på ferie til sin hjemegn, hvor hun besøgte Jens Vejmands grav, krammede bestyreren af autografmuseet og trådte op på præstestolen i kirken, hvor hun blev døbt.

Ditte Berg

26. juli 2019

Uendelige gymnasiesommerferier i Herning er tryg, håbefuld længsel.

Det er Martin, forsangeren fra vores band Jack K, der er besat af, hvordan vores første CD-cover skal se ud, selv om vi helt sikkert med vores Radiohead og Psyched Up Janis i en kælder i Sunds Ungdomsklub er for dårlige til nogensinde at blive CD-aktuelle.

Gymnasiesommerferierne er mig og Sean, der regner ud, at man fra skraldebakkens top kan høre Grøn Koncert rigtig fint. Så sidder vi deroppe med øl og hører Erann DD og kalder hinanden for Katrine DD og Sean DD.

Vi har smidt hele årets småmønter i to sparebøsser, der er formet som meterhøje tandbørster, og hælder pengene direkte fra tandbørsten og ned i mønttælleren i Danske Bank på gågaden og kører så afsted i hans mors bil på roadtrip, drikker rødvincola til Middelalderfestival i Odense, sniffer poppers på en bænk på Rådhuspladsen og ser prikker i hjernen.

Roadtrips er det bedste.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
  • Lis Østergaard
Eva Schwanenflügel, David Zennaro og Lis Østergaard anbefalede denne artikel

Kommentarer