Læsetid: 5 min.

Befrielsens øjeblik II: Publikum holdt med Lars Løkke i Tivoli Friheden

Onsdag talte tidligere Venstre-formand og statsminister Lars Løkke Rasmussen for en fyldt sal i Aarhus. Tilskuerne var blevet lovet en »ærlig aften«, hvor de omsider ville få svar på alt det, pressen ikke kunne få ud af Løkke. Men de kritiske spørgsmål udeblev
Inden for et kvarter får publikum to gange at vide, at Lars Løkkes hustru, Solrun, har stiftet et firma, der sælger rejser til Færøerne. Og da han bliver spurgt, om han har skrevet danmarkshistorie som statsminister, svarer han med en fortælling om sit engagement i Løkkefonden.

Inden for et kvarter får publikum to gange at vide, at Lars Løkkes hustru, Solrun, har stiftet et firma, der sælger rejser til Færøerne. Og da han bliver spurgt, om han har skrevet danmarkshistorie som statsminister, svarer han med en fortælling om sit engagement i Løkkefonden.

Mikkel Berg Pedersen

9. november 2019

Der bliver skænket fadøl og fyldt vinglas op i baren i Tivoli Friheden i Aarhus. Gæster i klassiske uldfrakker og pæne sko træder fra vinterkulden ind i kulturhuset Hermans, der summer af lige dele spænding og beundring for den mand, de om lidt skal høre tale.

»Selv en inkarneret socialdemokrat som mig har tænkt, at ham kan vi godt være tjent med som statsminister. Han er et jævnt menneske, og det kan jeg rigtig godt lide,« siger Dorthe Tschenka Jensen.

Lars Løkke Rasmussen skal interviewes af Kirsten Jacobsen, der er forfatter til Befrielsens Øjeblik, som rystede det politiske landskab under valgkampen, da Løkke med bogen annoncerede sine visioner om et tæt samarbejde mellem Venstre og Socialdemokratiet.

»Vi skal møde et spændende menneske, som fik en speciel exit, og det gør det ekstra spændende. Nu er han trådt tilbage og er blevet befriet. Det er meget spændende, hvad han skal nu,« siger Dorthe Tschenka Jensen.

Da de 750 publikummer har fundet plads i salen, bliver de budt velkommen af Kirsten Jacobsen med ordene:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Steffen Gliese
Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer

kvalmen vil ingen ende tage...

jørgen djørup, Ejvind Larsen, Frede Jørgensen, Kim Houmøller, Bjarne Bisgaard Jensen, Nette Skov, Kristian Jensen, Eva Schwanenflügel, Ulla Nielsen, Vibeke Hansen, Thomas Tanghus og Birte Pedersen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

"Det var tid til, at de voksne styrer butikken og sætter børnene ud. Der er brug for en alliance hen over midten,« siger Løkke."

Nej, arrogancen fejler skam stadig ikke noget :-(
Hvorfor er der så mange der ikke kan gennemskue den lille svindler ?!?

jørgen djørup, Ejvind Larsen, Katrine Damm, Lars Jørgensen, Kim Houmøller, Nette Skov og Kristian Jensen anbefalede denne kommentar