Læsetid: 1 min.

Britta Nielsen-sagen udsat igen

Retten blev hævet efter knap 20 minutter
23. november 2019

Fredag blev endnu et retsmøde i sagen om den svindetiltalte Britta Nielsen aflyst. Dagen skulle have været brugt på at afhøre nogle af hendes tidligere kolleger. Men Britta Nielsen havde lagt sig syg fra morgenstunden, hvorfor afhøringerne blev aflyst.

Anklagemyndigheden foreslog, at dagen i stedet kunne bruges til at fremlægge dokumentation. Men det ville Britta Nielsen ikke give samtykke til, når hun ikke var til stede. Det oplyste hendes forsvarer, Nima Nabipour, efter en kort telefonsamtale med hende. Retten blev derfor hævet efter knap 20 minutter.

Det får den i forvejen pressede tidsplan i sagen til at skride yderligere. Under det første retsmøde i oktober fik Britta Nielsen et ildebefindende og måtte køres væk i ambulance. Under næste retsmøde var hun sygemeldt, og siden har en tvist mellem forsvarer og anklager om hendes udlevering fra Sydafrika sidste år forhalet sagen.

Dommer Vivi Sønderskov Møller kaldte det fredag »meget, meget uheldigt«, at sagen er blevet så forsinket.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu