Læsetid: 1 min.

FOLK

9. december 2019

Peter Maass I

Redaktør på The Intercept, Peter Maass, der dækkede krigen på Balkan, er i Stockholm for at dække tildelingen af Nobelprisen i litteratur til Peter Handke tirsdag. I en tråd på twitter fortæller han om sit forsøg på at få en officiel kommentar til »kontroversen om Handkes folkemordsbenægtelse«.

Peter Maass II

På et pressemøde om højtideligheden fik han en masse på blokken om menuen, blomsterne og musikken. Da han bad om en kommentar til Peter Handke-kritikken, lød beskeden fra Nobelstiftelsen »at det er ikke den rette event til det«, og at en sådan event i øvrigt ikke var planlagt.

Peter Maass III

Han blev opfordret til at opsøge Det Svenske Akademi, som Nobel-komiteen hører under. Han ringer derfor på Det Svenske Akademis gadedør. Selveste akademiets direktør svarer, og siden udspiller sig en farce, hvor direktøren via dørtelefonen siger: »Der er ikke nogen at tale med.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Oluf Husted
Oluf Husted anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu