Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Indland
3. januar 2020

VAR I

I Storbritannien er de så småt ved at erkende, hvad FOLK har vidst længe: At fodbold-videodommersystemet VAR er noget møg. Onsdag blev et mål annulleret, fordi en Astons Villa-angribers hæl var en centimeter offside.

VAR II

Forleden var en armhule offside. Spidsen af en skulder. Hver gang popper kendelsen op på tv-skærmen med computergeneret grafik, der ser objektiv ud. Men kameraerne er slet ikke så præcise, og nu diskuterer fodboldfans dommerafgørelser mere end fodbold.

Strejke I

På den anden side af kanalen i Frankrig diskutereR de ikke fodbold, men pensionsreform. Siden 5. december har landet været lammet af strejker, som nu er de længste siden 80’erne. 9. januar kommer der nye store demonstrationer. Det er ikke slut.

Strejke II

Macron er godt i gang med en underlige dans, hvor han den ene dag udvander sin reform og den næste dag insisterer på, at reformerne bliver gennemført, som de er. Sådan er politik åbenbart, og der er jo lokalvalg i Frankrig til marts.

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her