Læsetid: 1 min.

FOLK

14. januar 2020

#RogerWakeUpNow I

Hashtagget #RogerWakeUpNow spreder sig på nettet, efter at klimaaktivister har kritiseret tennisstjernen Roger Federe for at være sponsoreret af Credit Suis, som ifølge aktivister udlåner milliarder af schweizerfranc til olieindustrien.

#RogerWakeUpNow II

Greta Thunberg har meldt sig blandt kritikerne, så Roger har været nødt til at svare. I weekenden kom han med et statement: Jo, han er bestemt bekymret over klimaet, han har jo børn. Men helt vågnet er Roger ikke, han nævnte i hvert faldt ikke sin sponsor med et ord.

FootballWakeUpNow I

Et andet sted på kloden er det spansk fodbold, som har solgt sin sjæl for ussel mammon. Formedes 120 mio. euro har landets fodboldforbund eksporteret den traditionsrige Super Cup til Jeddah i Saudi-Arabien i år og de kommende to år.

FootballWakeUpNow II

Super Cuppen er i årtier blevet spillet som et dobbeltopgør mellem mestrene og pokalvinderne, men det var åbenbart for kedeligt, så det er nu en hel lille turnering. Finalen blev spiller søndag. Real Madrid vandt. Menneskeheden tabte.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu