Læsetid: 2 min.

Josephine Fock indkaldt til møde med Alternativets hovedbestyrelse om »krænkende adfærd«

Alternativets øverste ledelse vil have Josephine Fock til at svare på spørgsmål om hendes adfærd som folketingsmedlem. Det sker efter en række beskyldninger om grænseoverskridende opførsel i en artikel i Dagbladet Information
Alternativets hovedbestyrelse vil holde møde med partiets nye politiske leder, Josephine Fock, i den kommende uge. Det sker på baggrund af Informations artikel, hvor en række kilder kritiserede Josephine Fock for at have haft en »grænseoverskridende« adfærd i sin tid som folketingsmedlem.

Alternativets hovedbestyrelse vil holde møde med partiets nye politiske leder, Josephine Fock, i den kommende uge. Det sker på baggrund af Informations artikel, hvor en række kilder kritiserede Josephine Fock for at have haft en »grænseoverskridende« adfærd i sin tid som folketingsmedlem.

Sigrid Nygaard

24. februar 2020

Alternativets hovedbestyrelse vil holde møde med partiets nye politiske leder, Josephine Fock, i den kommende uge. Det sker efter beskyldninger i Dagbladet Information om, at hun som folketingsmedlem i 2015-2018 har opført sig grænseoverskridende over for andre politikere og ansatte og sågar »rusket« folk.

Det fremgår af en udtalelse, som hovedbestyrelsen udsendte lørdag.

»Hovedbestyrelsens holdning er, at ruskeri og krænkende adfærd, som det er beskrevet i Information, er uforeneligt med Alternativets værdier og grundlag og i øvrigt også almindelig omgang mellem kolleger på en arbejdsplads og i samfundet generelt,« står der i udtalelsen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer