Nyhed
Læsetid: 1 min.

Se video: Rune Lykkeberg og Lasse Lavrsen i pandemisk samtale om første coronabølge

Den 9. juni kiggede Informations coronamaniker Lasse Lavrsen og chefredaktør Rune Lykkeberg tilbage på det, de lidt modigt har afskrevet som første bølge af coronapandemien. Det blev til en fin samtale om angst, håb, storpolitik og pandemier, og lidt om, hvordan de ser på og hvad de lover for fremtiden
Journalist Lasse Lavrsen har siden Danmarks nedlukning skrevet og udsendt et dagligt coronaoverblik for Information.

Journalist Lasse Lavrsen har siden Danmarks nedlukning skrevet og udsendt et dagligt coronaoverblik for Information.

Thomas Lekfeldt

Indland
22. juni 2020

Hvis du skulle have glemt det, så er vi stadig midt i den moderne verdenshistories værste pandemi, så da Rune Lykkeberg den 9. juni interviewede journalisten bag avisens populære coronanyhedsbrev, var det med behørig afstand og i hver sin ende af København.

Hver eneste dag, siden Mette Frederiksen (s) og regeringen lukkede landet ned for at skærme sig mod Covid-19, har Lasse Lavrsen sendt et dagligt coronaoverblik ud til interesserede læsere med små dagligdags iagttagelser, storpolitiske debatter, artikler, nyheder og statistik fra hele verden, og det har givet ham et helt særligt indblik i pandemiens anatomi, som kun en lidt småneurotisk lægmand kan have det.

Sammen med Lykkeberg udlægger han i denne digitale samtale de iagttagelser, han har gjort sig om samfundets og ikke mindst sine egne reaktioner på at stå ansigt til ansigt med en sygdom, der på bare få måneder måske har ændret vores verden for altid.

Se hele den digitale samtale her:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Kenneth Krabat

Lasse Lavrsens stemme var min varme hånd på hjertet så længe det føltes som om verden gik under. I lige præcis det her program ville det have klædt Rune Lykkeberg at skrue ned for friskfyren og have en almindelig samtale menneske til menneske snarere end chef til ansat, med de små udleveringer af morsomheder, som en chef ofte føler sig forpligtet til at komme med for at vise, at han ikke er bange for at være lidt frisk med de friske - men det er overgreb, Rune. Lad være med det. Det er ikke morsomt, når chefen leger chef der leger almindeligt menneske. Og ikke helt rører jorden.

Lasse Lavrsen. Dit hjerte er SÅ meget på rette sted, og du skriver som en drøm - i måden, du foregriber dine læseres behov for at blive forsonet med virkeligheden og oplyst om farer og trusler. Du gjorde det SÅ godt. Måden du tog mig ved hånden på. Din venlighed, din inderlighed, din empati. Tak tak tak hele vejen. KK