Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Dansk Folkepartis Peter Skaarup mener ikke, det er særligt indgribende at give coronasmittede fodlænke på
Indland
15. august 2020

Peter Skaarup I

Dansk Folkepartis Peter Skaarup mener, at coronasmittede, som ikke vil blive hjemme i isolation, skal have fodlænke på: »Jeg synes ikke det er et særligt indgribende skridt at skulle gå med fodlænke i de 14 dage, det varer,« skriver han på Facebook.

Peter Skaarup II

Skaarup fortsætter sin argumentation: »Det kan sikre, at vi ved, hvor folk er, uden at skulle trænge unødigt ind i folks privatliv.« Årsagen til det på ingen måder alvorlige indgreb er, at der er coronasmittede slagteriarbejdere, der er set gå rundt i Ringsted.

Phil Collins

Salget af det snart 40 år gamle Phil Collins’ hit: »In the Air Tonight« er på to dage steget med 1.100 procent, skriver magasinet Rolling Stone. Grund: youtube-tvillingerne Tim og Fred Williams omfavner sangen i en video, som er set 5,3 millioner gange.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her