Folk
Læsetid: 1 min.

FOLK

Dansk Folkepartis Peter Skaarup mener ikke, det er særligt indgribende at give coronasmittede fodlænke på
Indland
15. august 2020

Peter Skaarup I

Dansk Folkepartis Peter Skaarup mener, at coronasmittede, som ikke vil blive hjemme i isolation, skal have fodlænke på: »Jeg synes ikke det er et særligt indgribende skridt at skulle gå med fodlænke i de 14 dage, det varer,« skriver han på Facebook.

Peter Skaarup II

Skaarup fortsætter sin argumentation: »Det kan sikre, at vi ved, hvor folk er, uden at skulle trænge unødigt ind i folks privatliv.« Årsagen til det på ingen måder alvorlige indgreb er, at der er coronasmittede slagteriarbejdere, der er set gå rundt i Ringsted.

Phil Collins

Salget af det snart 40 år gamle Phil Collins’ hit: »In the Air Tonight« er på to dage steget med 1.100 procent, skriver magasinet Rolling Stone. Grund: youtube-tvillingerne Tim og Fred Williams omfavner sangen i en video, som er set 5,3 millioner gange.

Tivoligæster

Tivoli fejrer i dag sin 177-årsfødselsdag. Desværre går det ikke godt for forlystelsesparken som fredag kunne fortælle, at de forventer et underskud på 200 millioner i år. »Der er tabt på både gyngerne og karrusellerne,« konkluderer Ekstra Bladet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her