Læsetid: 8 min.

Man kan sagtens dyrke sex under en pandemi. Her er manden, der har skrevet bogen om hvordan

Da hiv bredte sig i New York i 1980’erne, skrev Richard Berkowitz en bog om, hvordan man kunne dyrke sex midt i en dødelig pandemi. Nu, under coronakrisen, har han et par tips til os alle om sex, kærlighed og intimitet
Indtil vi har mere viden og beskyttelse, kan vi forsøge at beskytte os selv og stole på andre, som har gjort det samme, og som ikke viser nogen tegn på sygdom. Jeg ville være tryg ved at dyrke sex og være intim med de mennesker, siger Richard Berkowitz, der under aidspandemien skrev en bog om, hvordan man kunne dyrke sex midt i en dødelig pandemi.

Indtil vi har mere viden og beskyttelse, kan vi forsøge at beskytte os selv og stole på andre, som har gjort det samme, og som ikke viser nogen tegn på sygdom. Jeg ville være tryg ved at dyrke sex og være intim med de mennesker, siger Richard Berkowitz, der under aidspandemien skrev en bog om, hvordan man kunne dyrke sex midt i en dødelig pandemi.

Victor Llorente

11. august 2020

Richard Berkowitz følte, at han var midt i sit livs fest, da folk omkring ham begyndte at dø.

Året var 1983. Godt ti år tidligere var han i en alder af 17 år sprunget ud som homoseksuel. Få år senere var han flyttet til New York, hvor han havde redet med på en bølge af seksuel frigørelse.

Netop i de år havde livet som homoseksuel mand i USA forandret sig. Før havde homoseksualitet været forbundet med skam og anset for at være en psykisk sygdom. Nu så Richard Berkowitz mænd gå hånd i hånd gennem gaderne i New York, og storbyen var fyldt med homobarer og saunaer, hvor man kunne få tilfredsstillet ethvert seksuelt begær.

»Livet som homoseksuel i New York City og andre storbyer var blevet til en travl seksuel forlystelsespark,« fortæller han, da Information fanger ham over telefonen fra hans lejlighed i New York. Vi har aftalt, at han skal fortælle om, hvordan man kan fortsætte med at dyrke sikker sex under en verdensomspændende pandemi som det nuværende udbrud af COVID-19.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Fødevarestyrelsen Mørkhøj
  • Kurt Nielsen
  • David Zennaro
Fødevarestyrelsen Mørkhøj, Kurt Nielsen og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu