Interview
Læsetid: 3 min.

Det var ikke mine kompetencer, der blev afvist. Det var mit navn og min baggrund

I 2013 sendte Mozhgan Gerayeli to identiske ansøgninger til den samme virksomhed – med den eneste forskel, at den ene var underskrevet med Karin og den anden med hendes rigtige navn
Mozhgan Gerayeli oplever, at virksomheder vælger højtuddannede udlændinge fra, fordi de har en formodning om, at de ikke er lige så dygtige medarbejdere eller ikke vil passe ind i deres virksomhed. Hun kalder det ikke racisme, men diskrimination på grund af uvidenhed.

Mozhgan Gerayeli oplever, at virksomheder vælger højtuddannede udlændinge fra, fordi de har en formodning om, at de ikke er lige så dygtige medarbejdere eller ikke vil passe ind i deres virksomhed. Hun kalder det ikke racisme, men diskrimination på grund af uvidenhed.

Indland
8. august 2020

Jeg kom til Danmark fra Iran i 1986, da jeg var 21 år gammel. Jeg besluttede mig for at tage en uddannelse, hvor jobsikkerheden var allerhøjest, for det værste ville være at ende som arbejdsløs.

Derfor begyndte jeg at læse til softwareingeniør. Allerede inden mine medstuderende var færdige med studierne, var de blevet ansat et sted. Men jeg sendte over 100 ansøgninger uden at blive kaldt til samtale, indtil jeg en dag kørte forbi Ericsson-bygningen i Sydhavn og blev fascineret af de skinnende vinduer. Hér ville jeg arbejde. Jeg sendte over 40 ansøgninger. Til sidst fik jeg et job i virksomheden. Deres begrundelse var, at jeg var så ihærdig og passioneret.

Mozhgan Gerayeli

  • 55 år
  • Kom til Danmark fra Iran i 1986.
  • Bor i Valby
  • Stifter og ejer af Mozhi Consulting

Men flere år senere, efter mange forfremmelser, lederjob og et længere ophold i Grønland, blev jeg arbejdsløs. Nu måtte jeg igen i gang med jobjagten, og jeg sendte den ene ansøgning efter den anden.

På et tidspunkt var jeg lige ved at miste modet, for jeg blev aldrig kaldt til samtale. Jeg satte mig ned og lavede en kompetenceundersøgelse af mig selv. Det kunne simpelthen ikke passe, at jeg ikke blev kaldt til samtale, for ofte passede min profil perfekt ind. Og jeg havde endda masser af erfaring.

To identiske ansøgninger

En dag besluttede jeg mig for at lave et eksperiment. Jeg sendte to ansøgninger til den samme stilling, og de var identiske. Det vil sige undtagen den lille forskel, at den ene ansøgning var underskrevet med mit rigtige navn, mens den anden var underskrevet Karin Jensen.

Nogle dage senere blev Karin Jensen kaldt til samtale. Jeg ringede lederen op og introducerede mig selv med mit rigtige navn. Så sagde jeg:

»Men jeg har også et andet navn, det er Karin Jensen, og hun er blevet kaldt til samtale hos jer.«

Vedkommende blev meget vred og syntes, at det var uetisk og udtryk for dårlig moral. Jeg tænkte mere, at det var udtryk for dårlig moral af dem, at de havde kaldt danskeren til samtale og ikke mig. Processen havde tæret på mig, og jeg gik ned med stress.

Det var ikke lang tid herefter, at jeg fandt ud af, at jeg ville starte min egen virksomhed, hvor jeg ville hjælpe andre i samme situation som mig. Først havde jeg fokus på stressramte akademikere, og senere har jeg arbejdet med mange højtuddannede udlændinge, der ikke kan finde arbejde i Danmark. Mange ender i rengøringsjobs, som taxachauffører eller andre serviceerhverv, selv om de eksempelvis har en ph.d.

Min oplevelse er, at virksomhederne vælger dem fra, fordi de har en formodning om, at de ikke er lige så dygtige medarbejdere eller ikke vil passe ind i deres virksomhed. Jeg kalder det ikke racisme, men diskrimination på grund af uvidenhed.

Et godt eksempel er en mand, jeg hjalp, som kommer fra Indien. Han blev ikke kaldt til samtale i en dansk virksomhed, hvor jeg vidste, at han ville være meget kvalificeret. Jeg ringede til lederen og sagde, at jeg havde en dygtig elektronikingeniør fra Indien. Han sagde, at indere ikke er proaktive, og de tager kun imod ordre. Jeg sagde stop: Han har været igennem et integrationsprogram hos mig, og jeg overbeviste ham om at give ham en chance. Han blev ansat med en løn på 32.000 kr. om måneden. Nu får han omkring 60.000 og tildeles awards for at være den bedste.

Mange af mine klienter spørger, om de skal skifte navn. Jeg siger nej, hold fast i, hvem du er. Jeg tror på mangfoldighed og diversitet. Det er det samfund, jeg vil kæmpe for.

Serie

Hvordan ser racisme ud i Danmark?

Racismedebatten ruller. For at give indblik i, hvordan det opleves at være udsat for racisme, taler Information med personer i forskellige generationer fra forskellige dele af Danmark om deres personlige erfaringer med racisme og diskrimination.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Bent Christensen

Det danske arbejdsmarked kan være svært at få fodfæste på, også for danskere. Ringe da jeg engang var arbejdsløs til et firma: Kender du Peter, svarede nej; kender du Hans, svarede nej. Blev spurgt hvorfor jeg så ringede! Med hensyn til udlændinge er der så nogle større udfordringer mht. sprog og kultur. To som jeg har arbejdet med, en gad aldrig at rydde op en anden prøvede konstant at snyde. Mht. til syrene fra 2015 kender jeg en kvindelig leder som blev udsat for mordtrusler fra en syrisk mand fordi hun irettesatte ham. Så nogle gange er det jeres forgængere som har skudt sig i foden.

Bent Christensen

Det danske arbejdsmarked kan være svært at få fodfæste på, også for danskere. Ringe da jeg engang var arbejdsløs til et firma: Kender du Peter, svarede nej; kender du Hans, svarede nej. Blev spurgt hvorfor jeg så ringede! Med hensyn til udlændinge er der så nogle større udfordringer mht. sprog og kultur. To som jeg har arbejdet med, en gad aldrig at rydde op en anden prøvede konstant at snyde. Mht. til syrene fra 2015 kender jeg en kvindelig leder som blev udsat for mordtrusler fra en syrisk mand fordi hun irettesatte ham. Så nogle gange er det jeres forgængere som har skudt sig i foden.

Du er forandringen! Din oplevelse på arbejdsmarkedet beviser den strukturelle diskriminering findes. Din hjælp til andre der er i det samme situation som du har været i, har en uvurderlig betydning ikke kun for det personlige plan men også på det samfundsmæssige idet du flytter grænser hos arbejdsgiverne der nogle gange handler ud fra deres ubevidste fordomme overfor folk med udenlandske navne. Tak for det!

Vi er nød til erkende disse strukturelle diskriminering findes i vores samfund og skal bekæmpes idet også for mange andre grupper i samfundet er udsat for det.

Marie E. Rasmussen, Ellen Jeppesen, Alvin Jensen, Eric Philipp, Sus johnsen, Lillian Larsen, Kaj Julin, Eva Schwanenflügel, Peter Beck-Lauritzen og Werner Gass anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Det er et fremragende initiativ at starte egen virksomhed med henblik på at formidle job til folk med en høj uddannelse.

Det undrer mig egentlig at der er brug for det, for rekrutterer virksomhederne netop ikke højt kvalificerede medarbejdere fra andre lande - eller har jeg misforstået noget?

Tror forresten, jeg lige så Mozhgan til BLM-demo i København på TV, hvor hun fortalte om sit nye firma?

Held og lykke med din virksomhed, og tak for historien, Mozhgan :-)

erik pedersen, Marie E. Rasmussen og Alvin Jensen anbefalede denne kommentar
Jeppe Lindholm

Falder uden for normen har du det svært og skal arbejde mere end dobbelt så hård. Og så er det ligegyldigt om det er dit udseende, navn, herkomst, lugt (ja ja da), alder, personlighed eller hvad som helst andet - Kompetance og dygtighed kommer først i anden række.

Dem der passer direkte ned i en regular fit uden omsyning for som regel alt serveret. Det gør resten så ikke.

Alvin Jensen, Ebbe Overbye og Therese Hagen anbefalede denne kommentar

Bent Christensen 08. august, 2020 - 10:48:

"Så nogle gange er det jeres forgængere som har skudt sig i foden."

1) Så det skal gå ud over de folk, der ikke har skudt sig i foden?
2) NOGLE gange - hvad så med alle de andre gange?

erik pedersen, Eva Schwanenflügel, Steffen Gliese, Ellen Jeppesen, Eric Philipp og Christel Gruner-Olesen anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Men hvorfor skal det være svært? Og hvorfor skal der være disse udelukkelsesmekanismer? Vi er jo bedre tjent med at afskaffe dem øjeblikkeligt, allesammen. Og det kan vi sagtens, vi skal bare tænke lidt mere i stedet for at føle så meget.

Bent Christensen

Erik Karlsen
1) det skal ikke, men det kan.
2) nogle gange går det godt, andre gange skidt blandt andet på grund af Information ;-)
når man læser at det er racistisk og dybt krænkende at spørge hvor en udlænding kommer fra.

erik pedersen

Bent Christensen en stor del af de “udlændinge” vi har hørt i denne serie er rent faktisk født og, eller kommet hertil som små børn; opvokset i Danmark .
Mvh Hanne Pedersen