Portræt
Læsetid: 10 min.

Lars Boje Mathiesen voksede op blandt potmarker, flyttede til USA og blev Nye Borgerliges frihedsordfører

Nye Borgerliges Lars Boje Mathiesen ser sit parti som en slags moderne modstandsbevægelse i kamp mod magteliten. Forud for partiets årsmøde i weekenden tegner Information et portræt af Nye Borgerliges dygtige facebookkommunikatør, der blev opdraget af hippieforældre og inspireret af det amerikanske civilsamfund som studerende i USA
Lars Boje Mathiesen lægger ikke fingre imellem, når han kommunikerer.

Lars Boje Mathiesen lægger ikke fingre imellem, når han kommunikerer.

Tobias Nicolai

Indland
23. oktober 2020

En række borgerlige politikere som tidligere integrationsminister Inger Støjberg (V) har længe haft næse for provokerende opslag på Facebook med bestyrtelse til følge. Nu har højrefløjen fået endnu en profil, der med markante udmeldinger kan sætte sindene i kog på de sociale medier – nemlig Lars Boje Mathiesen fra Nye Borgerlige.

Mellem den 3. april og 12. oktober i år har han fået 31.481 såkaldte sidelikes på Facebook. Det viser en opgørelse, som fagmagasinet Kommunikationsforum har lavet for Information. Det vil sige, at han næstefter landets statsminister er den politiker i Danmark, der har fået flest sidelikes i perioden.

Måske skyldes det, at Lars Boje Mathiesen ikke lægger fingre imellem, når han kommunikerer.

Et af hans mest sete opslag på Facebook er en video af ham på Folketingets talerstol, hvor han lægger ud med ordene: »Velkommen til det feministiske krænkelseshelvede« og taler imod et beslutningsforslag om at skærpe afrapporteringen om kønsfordeling i virksomhedsledelser.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jeppe Lindholm

En ny meningsmåling viser et Radikale Venstre som styrt bløder og en samlet rød blok, som går en del tilbage så der nu er ved at stå lige mellem rød og blå blok. Det mega store forspring med en rød blok langt foran blå blok er sat over styr. Samtidig er Nye Borgerlige gået stort frem efter denne her feministiske krænkelses vandeta mod mænd fik set dagens lys med en Sofie Linde halvnøgen på scenen i den bedste sendetid.

Vælgerne taler deres tydelige sprog. Såvel kvinder som mænd. Og de er langt fra enige i en håndfuld elitære speltkvinders korstog mod mænd.

Finn Sørensen, Per Torbensen og Claus Nielsen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

@ Jeppe Lindholm

Det er klart, at ingen partier lige går stille igennem sager, hvor partiformanden eller borgmesterkandidaten har for lange arme.

Det ser ud til at de borgerlige har vundet stort på de Radikales nedsmeltning.

Desuden har Socialdemokratiet også mistet.

Mathiesen ser sit parti som en slags moderne modstandsbevægelse i kamp mod magteliten???

Lisbeth Larsen, Steen K Petersen, Lars Løfgren, David Zennaro, Eva Schwanenflügel og Estermarie Mandelquist anbefalede denne kommentar
Søren Kristensen

MInder på flere måder lidt om Mek Pek.

Niki Dan Berthelsen

Søren Kristensen, jeg kender ikke helt historien, men tror gerne jeg vil høre den.
Var Mek Pek den originale Morten Østergaard?

Jan Weber Fritsbøger

modstand imod magteliten ? det kan da kun betyde at de mener at pengemagten skal have al magt, ligesom i USA, det kan kun blive rigtig grimt.

Jan Nielsen, Hans Houmøller, Karsten Aaen, David Zennaro, Lisbeth Larsen, Eva Schwanenflügel, Steen K Petersen, Carsten Wienholtz, Mogens Holme og Lars Løfgren anbefalede denne kommentar
Freddie Vindberg

Musikken til partiets årsmøde er, C.V. Jørgensens 'Costa del sol'

Unægtelig et ungdomsoprør der vil noget. Ligesom mange af os, der voksede op i 50'ernes kvælende pænhed og gravkammerstemning gjorde oprør ved at fyre den fede plus alt det andet - så må hippierne jo finde sig i at deres unger ender ude på højrefløjen.
Håbet ligger så i at Boye Mathiesens børn bliver trotzkister eller lign.

Erik Jensen, Hans Houmøller, Karsten Aaen, olivier goulin og Lisbeth Larsen anbefalede denne kommentar

Jeppe Lindholm - Hvad er det for meningsmålinger du bruger? Iflg. DR fra d. 9.10. så står "rød blok" til 94 mandater, mens blå blok står til 81. Har du en måling af nyere dato, så kom med et link.

Søren Kristensen

Mek Pek var en trompetist, sanger og bandleder som voksede op med hippieforældre. Karrieren tog fart da han skiftede fra punk til pop og begyndte at optræde i jakkesæt - især med hittet "Pigen og trompeten".

Søren Kristensen

Rettelse: Mek Pek er... osv.

Megafon (BT) giver den 22.10. 2020 Nye Borgerlige 10 procent af stemmerne, De radikale 4 procent af stemmerne; Voxmeter (19.10.2020 giver Nye Borgerlige 5 procent af stemmerne! Og som altid - som i gamle dage, ved DF! høster Nye Borgerlige hvad vi sår! af had! og fordomme mod andre mennesker, især muslimer! :( ser det ud til her i dette land, her dette DK!

Læg mærke til, at de 10 procent hos Megafon den 22. oktober kommer efter det som skete den 16.10. 2020 om fredagen, om eftermiddagen, i en forstad til Paris :( - hele weekenden den 16-18.10.2020! :( udnyttede Lars Boje Mathiesen, Pernille Vermund, mv. dette! Og råbte og skreg! (ja, det gjorde de altså!) om muslimer, og om, hvordan de bare skulle ud af landet, fordi ! muslimer aldrig kan integreres i dette land :( - i dette DK; dermed fanger de en del af folkestemningen i det her land, ligesom Sarah Palin gjorde i 2008, da hun stillede op som vicepræsident i USA! Og derfor får Nye Borgerlige, som jeg ser det, altså 10 procent :( af stemmerne i den meningsmåling som Megafon har lavet - husk, at Nye Borgerlige i april/maj 2019 ! også lå til 10 procent af stemmerne! - de fik 2,5 procent af stemmerne ved valget....

Husk også, at mands minde i dagens mediebillede er 5-7 dage, eller 10-14 dage.....

Dette betyder, at om 5-7 dage taler vi noget andet....

Carsten Wienholtz, Ole Frank og Hans Houmøller anbefalede denne kommentar