Baggrund
Læsetid: 6 min.

Socialdemokratisk vælger: Frank Jensen har været et fjols, og han må tage konsekvensen af det

Københavns overborgmester gennem snart 11 år er gået af. Information har besøgt valgkredsen, hvor flest københavnere stemte socialdemokratisk ved det seneste kommunalvalg, for at spørge, hvad partiets tilhængere mener om Frank Jensens fald
»Han har været et fjols, og han må tage konsekvensen af det. Hvis ikke man naturligt ved, hvor grænsen går, så må man lære det på den hårde måde, som Frank Jensen nu har gjort,« siger den socialdemokratiske vælger, Brian Kristensen. Frank Jensen (S) meddelte mandag, at han stopper som overborgmester i Københavns Kommune og næstformand i Socialdemokratiet. Beslutningen kommer som følge af de mange anklager om krænkelser og sexisme.

»Han har været et fjols, og han må tage konsekvensen af det. Hvis ikke man naturligt ved, hvor grænsen går, så må man lære det på den hårde måde, som Frank Jensen nu har gjort,« siger den socialdemokratiske vælger, Brian Kristensen. Frank Jensen (S) meddelte mandag, at han stopper som overborgmester i Københavns Kommune og næstformand i Socialdemokratiet. Beslutningen kommer som følge af de mange anklager om krænkelser og sexisme.

Thomas Nielsen

Indland
20. oktober 2020

København er en ærkesocialdemokratisk kommune. Men intet sted i byen står partiet stærkere end i området omkring Kirsebærhavens Skole i Valby – den såkaldte 8. Syd-kreds. Her stemte 36,6 procent af vælgerne socialdemokratisk ved det seneste kommunalvalg i 2017.  

Kommunens absolut største stemmesluger ved det valg var Frank Jensen (S), der mandag trak sig fra sin post gennem næsten 11 år på grund af anklager om seksuelle krænkelser og grænseoverskridende adfærd gennem mange år.  

Men hvad siger vælgerne, som tidligere har stemt på ham eller hans parti? Havde de stemt på Socialdemokratiet, hvis han var blevet? Eller var det den rette beslutning at trække sig?

Det er Information taget til den københavnske valgkreds for at få svar på. 

Brian Kristensen, 50 år, VVS’er

Hvad synes du om, at Frank Jensen er gået af i dag?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Hvis proportionerne i det der sker i øjeblikket ikke tøjles bliver fremtiden mere kønsopdelt, på mændenes initiativ:

https://www.independent.co.uk/life-style/women/metoo-movement-men-women-...

Vil en ny socialdemokratisk københavnsk overborgmester kandidat mon blive valgt af disse lokale socialdemokrater, eller vil den næste også være én de ved død skal af med på Christiansborg?

Og mon Frank Jensen ikke pludselig får en chefstillingen eller en bestyrelsespost her efter næste kommunalvalg? F.eks. i havnen....

Jens Kofoed, Carsten Wienholtz, Kurt Nielsen, Jens Flø og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Fra link 23:30 :

"The idea that men don't know their behaviour is bad and that women are making a mountain out of a molehill is largely untrue. If anything, women are more lenient in defining harassment," Atwater stated."

Nicole Post, Karoline H Larsen, David Zennaro, Alvin Jensen og Jan Jensen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

*link 22:30

Steinar A. Klock

Jeg er usikker på om jeg ville komme ut med en vurdering "bestått", om mitt livs misstak skulle bli dissekert i all offentlighet, så jeg er fornøyd med å være "menigmann", som sikkert slipper unna det! Men hva med - #youtoo - jeg er ikke på noen SoMe, så kanskje du eller noen andre kan dra i gang en kampanje for meg. Kan alle dere kvinner, mødre, stå frem og på noen måte forsvare hvorfor dere "tåler og har tålt, finner dere i og har funnet dere i, (benytter dere av og har - benyttet dere av - kvinnemakt for å klatre selv), og så oppdratt deres døtre i samme ånd, gjennom eksempelets makt og formaninger! Kanskje skulle vi alle reflektere over våre egne roller!
Beste hilsen Steinar

“More than 10% of both men and women said they thought they would be less willing than previously to hire attractive women. Twenty-two percent of men and 44% of women predicted that men would be more apt to exclude women from social interactions, such as after-work drinks“.

Det undrer vel at mænd pludselig forbinder kvinder med risiko. Specielt når det at sende emails med jokes pludseligt er sexkrænkende og ikke bare irriterende når nu vi ikke finder det morsomt.

Jeppe Lindholm

Stødte ind i Frank Jensen på Christiansborg tilbage i 2012 under et seminar. Var lidt overrasket over, hvor lidt tiltalende han var i forhold til det billede jeg havde fået af ham gennem medierne.

- Men sådan er der vel ofte en forskel på mediernes verden og den virkelige verden.

christen thomsen

Der er mange interessante perspektiver i det her. F.eks. den 'danske alkoholkultur'. Krænkelser sker typisk, når folk fulder sig. Så måske skulle der et 1) ikke afholdes julefrokoster; eller 2) hvis der skal, så med dansk vand og kamillete?

Jeppe Lindholm

Man kunne jo også indføre "samtykke" kontrakter før alkohol baserede gode gamle julefrokoster med surrib og hele svineriet, som alle deltagere skal underskrive før de bliver lukket ind på eget ansvar. Så kan der rigtig komme fut-i-fejemøget for de sex- festglade. Det er vel det samtykke er til for.

Resten kan jo så gå en tur i skoven med en veganer picnickkurv og postevand og kikke på dyr og planter sammen.

Jeppe Lindholm

Lidt hygge fra en svunden tid 70'serne

https://www.youtube.com/watch?v=PVbm5Fj6Gb8