Analyse
Læsetid: 5 min.

Støjberg har stillet sig i spidsen for et landligt, nationalkonservativt oprør mod eliten

Masseaflivningen af mink har for alvor hidset sindene op i de tyndt befolkede egne af landet og har nu fået dele af højrefløjen til helt at droppe den klassiske respekt for myndighederne. Med Venstres næstformand, Inger Støjberg, i spidsen er der blevet blæst til bondeoprør mod centraladministrationen i København
I de fleste andre partier ville Inger Støjbergs opførsel blive opfattet som illoyal og sanktioneret som partiskadelig virksomhed. Men Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen er for svag til at kunne sætte hende på plads, skriver Lars Trier Mogensen. Her ses Støjberg til en demonstration mod aflivningen af landets mink.

I de fleste andre partier ville Inger Støjbergs opførsel blive opfattet som illoyal og sanktioneret som partiskadelig virksomhed. Men Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen er for svag til at kunne sætte hende på plads, skriver Lars Trier Mogensen. Her ses Støjberg til en demonstration mod aflivningen af landets mink.

Bo Amstrup

Indland
1. december 2020

I Tyskland er hun blevet døbt ’Trumpine’. Venstres næstformand, Inger Støjberg, har en uforlignelig evne til at provokere det politiske establishment med en altid ustabil cocktail af indestængt vrede og medieegnet slagfærdighed. Senest har hun fremkaldt bestyrtelse, ikke mindst internt i Venstre, med udtalelsen om, at »vi skal have drænet sumpen fyldt med Mette Frederiksens magtarrogance«.

At »dræne sumpen« er et af USA’s afgående præsident Donald Trumps yndlingsudtryk, som han igen og igen har brugt til dels at mobilisere alle de vælgere, som pines af politikerlede, og dels til at fremprovokere en betinget refleks blandt etablerede politikere. Billedet er nemlig let at forstå: Washington D.C. er befolket af korrupte krokodiller, som trives i råddenskab og snylter på almindelige borgeres hårde arbejde – og derfor skal sumpen drænes væk.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

- Det er jo det, jeg hele tiden har sagt, Venstre: hold endelig fast ved Ellemann-Jensen og såmænd også Støjberg, hvor anstrengende det end er at høre på de to personager..

John Andersen, ingemaje lange, Peter Beck-Lauritzen, Torben Skov, Helle Walther, Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel og Troels Brøgger anbefalede denne kommentar

Støjberg skal jo aflede fokus fra kendelsen fra barnebrudskommissionen, der ventes i løbet af et par uger. Kender hun resultatet allerede siden hun skriger så højt?
Da Jacob Ellemann tiltrådte sagde han i sin første tale, at han ikke tolererede fløjdannelser, og ikke tolererede fløjkrigere.
Nu tælles der nedad: HVor længe kan han leve med en splittelsesmager som Støjberg, der kører solo - med henblik på at blive ekskluderet og danne sit eget parti? Sammen med Pernille Vermund` De to er jo slyngveninder - spiste intim frokost på en kro i Nordsjælland (en kgl privilegeret kro med stokroser og bindingsværk) - dagen efter skrev Pernille Vermund "tak til dejlige, seje kvinde".
Det her er døden for Frikadellepartiet - også her er nedtællingen godt i gang. Tulle er skide bange for tale om partiets nedtur, og især bange for kommunalvalget næste år. Fortsætter nedturen så er Tulle færdig. Og Messerschmidt? Han er ligner en højreintellektuel med hang til lapset tøj og kristendom. Heller ikke han sælger billetter.

Peter Beck-Lauritzen, Mads Greve Haaning, Bjarne Bisgaard Jensen, Birte Pedersen, Ole Svendsen, Torben K L Jensen, Benta Victoria Gunnlögsson, John Andersen, Helle Walther, Hans Larsen, Steffen Gliese, Eva Schwanenflügel og Per Langholz anbefalede denne kommentar

"Masseaflivningen af mink har for alvor hidset sindene op i de tyndt befolkede egne af landet og har nu fået dele af højrefløjen til helt at droppe den klassiske respekt for myndighederne."

De fleste i de tyndt befolkede områder stemmer alligevel til højre. Så der går ikke meget tabt af Trumpines udskejelser.

Men det tegner sig til at blive voldsomt op ad bakke med den fremtidige klima- og ressource indsats med denne anti progressive indstilling. Og det bare for at få magt.

Det er jo komplet latterlig.

Peter Beck-Lauritzen, jens christian jacobsen, Carsten Munk, Mads Greve Haaning, Mogens Holme, Torben K L Jensen, Benta Victoria Gunnlögsson, Helle Walther, Thomas Tanghus, Anne-Marie Krogsbøll, Steffen Gliese, Søs Jensen og Marie Vibe anbefalede denne kommentar

Er deb elitære og selvoptagede metropol virkelig så dumme at de ikke fatter at udkantsdanmark alt for længe er blevet ignoreret !!
Der er da en grænse for hvor længe man kan betragte sine landdsmænd som en uoplyst almue som behvøver hjælp !!!!!

Ole Svendsen, Bent Nørgaard og Egon Stich anbefalede denne kommentar
Troels Brøgger

@Dan
Vi stemmer da allesammen. Jeg er enig med dig i at der er en bobbel i København. En selvbekræftende bobbel. Det er noget lort, men den løses ikke med traktortræf og jagtgevær, selvom jeg godt kan forstå hvorfor de gør det.
Det her med minkene ER foregået på en forkert måde, fejlene står i kø. På den anden side var der nødt til at blive gjort noget hvis ikke vi skulle have 10 millioner smittebærere i landet. Sort hvid gør det ikke, og Støjberg har sgu fået for meget cola light i det her tilfælde, hun fisker i rørt vande.

ingemaje lange, René Arestrup, Peter Beck-Lauritzen, jens christian jacobsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Rolf Andersen, Ole Svendsen, olivier goulin, Anne-Marie Krogsbøll, Jonna Jensen, Steffen Gliese, Danny Hedegaard og Morten Voss anbefalede denne kommentar
Dorte Sørensen

Undskyld men -"Masseaflivningen af mink"- finder den ikke sted hver år ved denne tid, hvor minkene bliver pelset.

Erik Tvedt, Maia Aarskov, Erik Nielsen, ingemaje lange, Arne Lund, erik pedersen, Inge ambrosius, Jack Jönsson, Peter Beck-Lauritzen, Palle Yndal-Olsen, Nille Torsen, Ib Gram-Jensen, Torben Skov, Ivan Mortensen, Dorte Nielsen, jens rasmussen, Per Christiansen, Toke Kåre Wagener, Mads Greve Haaning, Issa Chaaban, Bjarne Bisgaard Jensen, Rolf Andersen, Mogens Holme, Birte Pedersen, Mette Johansson, Ole Svendsen, Torben K L Jensen, Benta Victoria Gunnlögsson, Lisbeth Nykjær, Carsten Munk, John Andersen, Ruth Sørensen, Helle Walther, Anders Reinholdt, Thomas Tanghus, Egon Stich, Kim Bang Sørensen, olivier goulin, Karen Biering, Jette Steensen, Werner Gass, Brian Nocis Jensen, Per Kortegaard, Søren Bro, Estermarie Mandelquist, Anne-Marie Krogsbøll, Jonna Jensen, Nette Skov, Hans Larsen, Lars Løfgren, Gert Romme, Steffen Gliese, Josephine Kaldan, Carsten Søndergaard, Eva Schwanenflügel, jørgen djørup, Hans Christian Asmussen, kjeld hougaard, Rikke Nielsen, Espen Bøgh, Søren Kristensen, Søs Jensen, Henrik Ilskov-Jensen og Steen K Petersen anbefalede denne kommentar

@Troels Brøgger & Dan D. Jensen
Hvad er det for en bobbel du omtaler, i folketinget er der relativ flere fra jylland end fra København, ellers er folktingets medlemmer fra hele Danmark. De indblandede styrrelser ligger ikke i København. Miljøstyrrelsen ligger nu i Odense. Noget af Fødevarestyrrelsen i Glostrup men også andre steder i Danmark. Der er mange, der ivrigt forsøger at sætte København op mod resten af Danmark. Danmark bliver styret af de politker der bliver valgt fra hele landet, og endda med en mindre relativ overrepresentation af folkevalgte fra Jylland.

Magnus Fischer, ingemaje lange, Peter Beck-Lauritzen, Per Christiansen, Rolf Andersen, Mogens Holme, Birte Pedersen, Benta Victoria Gunnlögsson, Carsten Munk, Ruth Sørensen, Helle Walther, Anders Reinholdt, Vibeke Hansen, Werner Gass, Brian W. Andersen, Estermarie Mandelquist, Anne-Marie Krogsbøll, Hans Larsen, Steffen Gliese, Josephine Kaldan, Eva Schwanenflügel og Rikke Nielsen anbefalede denne kommentar

"Støjberg har stillet sig i spidsen for et landligt, nationalkonservativt oprør mod eliten"

Hun tilhører jo selv den urørlige magtelite, der kan udstede ulovlige ordrer og unddrage sig straf.
Kæmper hun mod sig selv?

Arne Lund, Peter Beck-Lauritzen, Carsten Munk, Torben Skov, Per Christiansen, Issa Chaaban, Rolf Andersen, Mogens Holme, Birte Pedersen, Mette Johansson, Ole Svendsen, Poul Reynolds, John Andersen, Ruth Sørensen, Helle Walther, Karen Biering, Werner Gass, Estermarie Mandelquist, Anne-Marie Krogsbøll, Jonna Jensen, Lars Løfgren, Bjørn Pedersen, Steffen Gliese, Josephine Kaldan, Carsten Søndergaard og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Kenneth Jacobsen

Jeg beklager dybt, at jeg ikke kan finde indslaget, der dokumenterer, at stort set alle bestemmende personager i denne sag - er fra Jylland. Det er selvfølgelig ikke snedigt. Men den skulle være god nok. Også uden at tælle Inger med.

Peter Beck-Lauritzen, Torben Skov, Rolf Andersen, Birte Pedersen, Mette Johansson, Poul Reynolds, Ruth Sørensen, Steffen Gliese og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

"Trumpisme er en umulig position at gribe statsmagten fra i Danmark. Oprøret fra landet er dermed ved at køre hele den borgerlige lejr i grøften."

For nuværende gælder det kampen om tronen, for ligesom den udspekulerede hofsnog Iznogood, vil Støjberg være kalif istedet for kaliffen.

Måske et springbræt til et nyt parti?
I så fald kan hun trække på kandidater som Peter Kofod og Anders Vistisen, der har set lyset i Polen og Ungarn fra deres velbeslåede poster i EU parlamentet.
DF smelter alligevel snart helt sammen.

Erik Tvedt, Per Langholz, Arne Lund, Peter Beck-Lauritzen, Josephine Kaldan, Carsten Munk, Torben Skov, Nike Forsander Lorentsen, Jesper Sano Højdal, Rolf Andersen, Mogens Holme, Birte Pedersen, Ole Svendsen, Estermarie Mandelquist og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Sagen drejer sig egentlig om Venstres næstformand, Inger Støjberg og hendes "måske tænkende". Men er her blevet et for- eller imod byerne kontra udkantområderne.

Udkantsområderne har haft sine problemer siden starten af 1970-erne, hvor den den primære erhvervssektors betydning for beskæftigelse og indtjening blev overhaler af den sekundøre sektor. Der i øvrigt ganske få år efter blev overhaler af den tertiære sektor, der altså er typiske byerhverv.

Disse skæve forhold mellem by og land, hvor byerne både beskæftiger langt flere og samtidig indtjener langt flere penge, vil fortsat bestå, for der er ingen reel løsning på disse. Til gengæld vil Inger Støjberg formentlig ikke være "langtidsholdbar" i et Venstre, der kæmper internt med sig selv for at finde sin plads i dansk politik. Hun har simpelt hen sine mærkelige, og hele tiden skiftende, holdninger imod sig.

Det ser ud til at være glemt for mange her. Men Venstre hed faktisk tidligere Bondepartiet, og var landmændenes parti, og der ikke var mange landmænd tilbage i 1980-erne gjorde Uffe Elleman-Jensen det til et byparti.

Mogens Kjær, Peter Beck-Lauritzen, Rolf Andersen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Netop, Gert Romme, store grupper i samfundet, som udviklingen marginaliserer, er nok demokratiets største risiko. Derfor er stadigt bedre uddannelse en nødvendighed, hvis man vil beskytte demokratiet.

Per Langholz, ingemaje lange, Eva Schwanenflügel, Peter Beck-Lauritzen, Rolf Andersen, Lars Løfgren, Poul Reynolds og Gert Romme anbefalede denne kommentar

ja, jeg eftersøger nu stadig regnestykket, der viser, om landbruget ikke er for dyrt for lille Danmark. Det vrimler med svimlende indtjeningstal, men aldrig et tal, der viser, hvad indtjeningen er, når man fratrækker ALLE direkte og indirekte tilskud og indregner helbredsomkostningerne og prisen for miljøbelastningen på kort og langt sigt.

Erik Tvedt, Erik Nielsen, Arne Lund, ingemaje lange, Eva Schwanenflügel, Kent Bajer, Peter Beck-Lauritzen, Per Christiansen, Jan Damskier, Torkil Forman, Issa Chaaban, Mogens Holme, Ole Svendsen, Poul Reynolds, Flemming Kjeldstrup, Jette Steensen og Werner Gass anbefalede denne kommentar
Margit Johansen

Jamen hov, svinebaronerne, minkmillionærerne, mælkemagnaterne - de er da en del af eliten med de monsterkøretøjer de drøner rundt, firlængede gårde, anparter i Polen og så videre. Næstformanden også.

Erik Nielsen, Arne Lund, Eva Schwanenflügel, Peter Beck-Lauritzen, jens christian jacobsen, Rolf Andersen, Mogens Holme, Helle Walther, Ruth Sørensen og Anders Reinholdt anbefalede denne kommentar
Flemming Kjeldstrup

Søren Bro.
Man kunne også medregne tal der viser hvad det ville betyde, hvis bønderne fik et nyttigt arbejde.
Og hvad det ville betyde for turisterhvervet og folks mentale sundhed, hvis 62% af Danmark ikke var besat af de 0,6% af befolkningen der ejer jorden.
, og der i stedet var skove, heder, enge, rene søer og åer osv.
Eksport af svinekød til Kina og Japan er jo intet mindre end en skandale!
Vi skal producere de fødevarer vi selv kan spise og til lagre og ikke mere.

Erik Nielsen, Eva Schwanenflügel, Peter Beck-Lauritzen, Carsten Munk, jens christian jacobsen, Per Christiansen, Torkil Forman, Mogens Holme, Poul Reynolds, Ruth Sørensen og Søren Bro anbefalede denne kommentar

> jeg eftersøger nu stadig regnestykket, der viser, om landbruget ikke er for dyrt for lille Danmark.

Lidt blandet fra en søgning "landbrug underskudsforretning":

https://www.dst.dk/da/Statistik/bagtal/2018/2018-05-01-landbrugsstoette-...
https://gylle.dk/det-er-loegn-og-latin-naar-folk-siger-at-minkindustrien...
https://gylle.dk/dansk-landbrug-er-en-elendig-forretning-2/

Erik Nielsen, Eva Schwanenflügel, Kent Bajer og Per Christiansen anbefalede denne kommentar

@ Steffen Gliese,

Egentlig er det ikke noget nyt. For man kan jo sige, at allerede i den tidlige middelalder klarede bystaterne sig langt bedre end landområderne. Og det til trods for, de ikke havde store hærenheder, eller mange "skattebetalere". Tænk blot på Ragusa, Venecia, Genoa og de øvrige rige bystater. Og i nutiden er der jo de rige tyske bystater.

Men - udkantområderne er også en del af samfundet, og skal også leve på en rimelig måde. For en del år siden var jeg ansat i en delvis privatejet virksomhed, der skulle udvikle en landsdel, der stort set kun var præget udkantområdet. Også dengang var manglen på visse akademikere en uovervindelig flaskehals for udvikling af mange erhverv, der ville kunne gavne udkantområderne.

Mit forslag var dengang, at man rent lokalt motiverede de lokale erhvervsskoler til at etablere samarbejde med universiteter omkring fjernundervisning på delvis selvstudiebasis i ganske små hold på måske 4-6 elever.

Dette var realistisk dengang, og er der fortsat i dag. Og på den måde ville udkantområderne får kvalificeret arbejdskraft, der samtidig kender udkantområdernes vilkår og kultur. Alt andet med at de skal flytte til uddannelsesstederne og derefter retur fungere som regel ikke i den lokale kultur.

Mogens Kjær, Anders Hüttel, Eva Schwanenflügel, Peter Beck-Lauritzen, Per Christiansen, Torkil Forman, Rolf Andersen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

@Thomas Tanghus, ja, og i de regnestykker er der endda ikke medregnet prisen for oprydningen af miljøsvineriet og skaderne på befolkningens helbred herunder resistente bakterier med meget mere.

Flemming Kjeldstrup, Erik Nielsen, Eva Schwanenflügel, Kent Bajer, Per Christiansen, Carsten Munk, Torkil Forman og Thomas Tanghus anbefalede denne kommentar

1. Hvis Ellemann havde holdt ord og ikke vendt på en tallerken, så havde lovhjemmel fejlen været på plads i dag.
2. Hvis landbruget samarbejder positivt, så kan tingene løses konstruktivt, trods fejl, klodsethed m.m.
3. Coronapandemien fik panikken til at komme i højsædet ved tanke om DK som nyt Wuhan, havde de blå været ved magten, havde det været det samme, de satte jo ej heller ? om der var særlig lovhjemmel. I stedet slår de plat på sagen, og bruger den politisk. Det havde været okay, hvis vi havde et normalt DK, men ikke i disse tider. Det synes også at være gået op for både V og K.
LA, NB og DF kæmper for at få nye vælgere og bruger alle kneb. Så godt vi har den statsminister vi har. Og at have haft de radikale med Østergård i regering, jamen uha uha. Først nu med Jelved i ledelsen hos R også, kommer de til fornuft og dropper ultimatime krav.
Skal regeringen udvides på et tidspunkt må det være med SF.

Søren Veje, Per Langholz, Peter Beck-Lauritzen, Nille Torsen, Martin Lau og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Glemte pkt. 4. Mon ikke Inger S. overgår til Nye borgerlige i det nye år. I sær hvis instrukskommissionens konklusion ikke frifinder hende.

Jacob Ellemann Jensen er simpelthen nødt til at smide Trumpine ud af partiet. Uanset hvad.
Når hun så brutalt udfordrer ham - langt mere en Kristian Jensen var i nærheden af - er det en nødvendighed. Ikke bare Jacob Ellemann Jensens troværdighed er truet af Støjbjergs fremturen - nej hele Venstres troværdighed står på spil. Det SKAL have konsekvenser - ellers er Ellemann snart færdig som formand.

Lad hende da bare løbe over til Pernille Vermund fra Nye Tarvelige. PV er stærkt forarget over regeringens lovbrud - det er i sig selv forståeligt, men dyb dobbeltmoralsk når PV samtidig bakker fuldt op om Støjbjergs lovbrud.

Hele den blå regering dækkede over Støjbjergs lovbrud om konsekvent adskillelse af asylpar, og der blev ikke engang nedsat en advokat undersøgelse. Der kom først en undersøgelseskommission, da vi fik en ny regering.

Moral er godt - dobbelt moral er dobbelt så godt.

Mogens Kjær, René Arestrup, Eva Schwanenflügel, Peter Beck-Lauritzen, Nille Torsen, Helle Walther, Per Christiansen, Steffen Gliese og Rikke Nielsen anbefalede denne kommentar

Virkelig interessant, Gert Romme. Du minder mig om det fald i den almindelige oplysning, der er sket i og med aftenskolernes tilbagegang, som ikke er blevet dækket tilstrækkeligt af regionale eller digitale løsninger - og i hvert fald manglende oplysning om mulighederne.

Eva Schwanenflügel, Peter Beck-Lauritzen og Rolf Andersen anbefalede denne kommentar

Ja lige nu skriver en stærkt " brugt" Løkke, i Berlingske, at han synes det er helt ok, han rejser på krydstogt over Atlanten en måned, mens alle andre knokler i folketinget, han får fuld løn og vederlag uden at gøre en pind. Han har ej heller indkaldt suppl. Næ,.. klynker han, Venstre har ikke brug for mig mere. Altså hvor gammel er han, 5 år.? Han blev presset ud, ramte væggen, lyder det, hvilken virkelighed lever han i. Stop da i politik og folketing, og få en ny karriere i show bizz. Han har jo mange talenter, synes det.

Per Langholz, Eva Schwanenflügel, Peter Beck-Lauritzen og Søren Bro anbefalede denne kommentar
Josephine Kaldan

Måske skulle minkavlerne omskoles til økologiske landmænd. Det ville der være dyrevelfærd og fremtid i.

Thomas Tanghus, Carsten Munk, Rikke Nielsen, ingemaje lange, Helle Walther, Eva Schwanenflügel og Peter Beck-Lauritzen anbefalede denne kommentar

De mest magtarrogante er dog ofte jydske MFér, mindreværdsfølende i fh til "Køvenhavnere", liggende som Jeppe i baronens seng i deres "dyre" københavnerlejlighed, fået til rådighed i kraft af deres medlemskab af tinget.
Vigtigste formål, skaffe hjemstavnen motorveje så indkøbsturen ned over grænsen bliver kort.
Derudover er der alle interesse-politikerne hvis opgave, skaffe fordele til interessanterne de repræsenterer hjemme i det jyske; køer, grise, mink, planter, fisk, osv osv.
Sideløbende har vi så politikerne fra jyske storbyer, som efterhånden ikke adskiller sig fra politikerne fra Danmarks andre storbyer. Vigtigste temaer, billige boliglån, materielle bekvemmeligheder importeret fra udlandet, og helst have hospitaler og uddannelses-institutionerne integreret i deres eget lokalområde.

Ovennævnte er politikere man bør kalde "egenvindings-politikere", nepotister der aldrig nogen sinde har haft en eneste tanke på rigsfællesskabet.
Modsætningen er så de politikere der altid tilsidesætter sig selv til fællesskabets bedste.
Jeg er ikke Socialdemokrat (er slet ikke partipolitisk) men har ikke undgået lægge mærke til en regering som har tilsidesat egne avanceringsmuligheder, ja undertiden ligefrem fået udelukket sig selv, for beskytte fællesskabet, hvilket jeg ser som et godt bevis på uegennyttighed.

Udelukker ikke fordomme har taget over selvom jeg kæmper imod :-)

Peter Beck-Lauritzen

Er der ikke plads på Lindholm, til "Trombine"?, - indtil kommisionen konkluderer, at det er Trombine, der har trådt i den selvskabte udrænede sump.
Landbruget er ikke en rentabel forretning og burde omlægges til et afbalanceret, naturharmonisk, kvalitetslandbrug. Har det nuværende landbrug ydet nogen værdi til samfundet? Betaler de skat?
Jeg kiggede engang nogle regnskaber igennem, fra store landbrugsbedrifter. Nul skat, de sidste fem år!
Ditto for store multinationale virksomheder! Skæv-vridning af samfundets byrder og det er dybt uansvarligt af alle vore politikere! Hvornår finder I politikere fodslaw og gør noget ved det?

Erik Tvedt, nils valla, Steffen Gliese, Per Langholz, Erik Nielsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

Jeg vil gætte på, at Jacob Ellemann Jensen finder Inger Støjberg stærkt belastende - og en afgørende hæmsko for at han nogensinde kommer til at indtage statsministeriet. Men han kan ikke stille noget op, for hun dækker hele den nationalkonservative fløj af i partiet. Og den er - paradoksalt nok - betydelig. Det bedste han kan håbe på er, at Inger flytter ind hos naboen eller starter forfra for sig selv.

Peter Beck-Lauritzen, Per Langholz og Rikke Nielsen anbefalede denne kommentar

Steffen G - "store grupper i samfundet, som udviklingen marginaliserer"
Det tager du nok fejl. Antal aktive bønder er minimalt. Men så er der jo alle de udenlandske investorer, der ehar opkøbt et areal på størrelse med Tåsnge...
Hovedparten af de ca. 100.000 der arbejder i fødevaresektorern, beskæftiger sig med at forarbejde landbrugsprod. - men de kunne jo teoretisk sættes til at komme gulerødder og ærter i dybfrostposer, lave humus og linsepate. Der er ingen anturlov der siger, at de absolut skal stå i de udklækningsanstalter for corona som slagterierne er.

Det ville være gavnligt med lidt mere samarbejde og forståelse for Danmarks bedste hen over midten i dansk politik som det var tilfældet før Anders Fogh Rasmussens korstog mod Danmark og danskerne satte i i starten af 00'erne. Gad vist om manden forsøgte at parodierer Ronald Reagan og Margaret Thatcher.

Dansk politik og Danmark trænger til at komme tilbage på sporet igen med samarbejde frem for som nu med efterhånden hadefuld blok politik udløst af et par håndfulde personer godt støttet op af den danske løgne presse på bla. Jyllands Posten og Berlingske Tidender..

Erik Tvedt, Peter Beck-Lauritzen, Helle Walther, Steffen Gliese og Per Langholz anbefalede denne kommentar

JL@ Senest i dag beskylder Pia K statsministeren for at lyve, men hun ved ikke rigtig for hvad eller hvor, da hun er oplyst med halve vinde via Berlingskes redaktør Mette Østergård, Så nu skal Mette F i samråd grundet noget, Pia k har læst at justitsministeriet har sagt til en avis. Keder Pia K sig, eller bruger hun enhver lejlighed til opmærksomhed som Inger S og Pernille V. De tre kvinder kan danne en fritidsklub for opmærksomhedsøgende kvinder.
Der bruges p.t et sprog i samråd, som bavl, gylle du lukker ud osv mod en minister, ord sagt af DF politikere og Venstres Martin Gertzen som er så grov og ude i tovene i sine angreb. Det er så respektløst i opførsel.

Peter Beck-Lauritzen, Ole Svendsen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar

Arne Lund, jeg taler ikke om bønderne eller de medfølgende erhverv, men alle de mange, der imod deres egne interesser solidariserer sig med dem og sikrer, at højrefløjen trods alt ikke er meget mindre end venstrefløjen.
Det burde faktisk ellers være en lære af denne pandemi, at langt den største del af befolkningen, inkl. det meste af middelklassen, er bedst tjent med en Socialdemokratisk regering baseret på venstrefløjspartier.