Læsetid: 3 min.

Studerende om semester med ti fysiske lektioner: »Tanken om at droppe ud har strejfet mig«

Signe Helms har haft så få timers fysisk undervisning, siden hun startede på Copenhagen Business School i august, at hendes motivation er helt i bund, og hun er kommet i tvivl om, hvorvidt studiet og universitetet er det rigtige
»Jeg er tit for genert til at række hånden op og stille spørgsmål i onlineundervisningen, fordi der sidder 70 mennesker på Zoom, som jeg stort set ikke kender,« siger Signe Helms.

»Jeg er tit for genert til at række hånden op og stille spørgsmål i onlineundervisningen, fordi der sidder 70 mennesker på Zoom, som jeg stort set ikke kender,« siger Signe Helms.

Anders Rye Skjoldjensen

16. november 2020

Siden Signe Helms begyndte som studerende på International Business and Politics på Copenhagen Business School (CBS) i august, har hun haft undervisning på universitetet i ti lektioner. Resten af undervisningen har hun deltaget i online, især fra kollegieværelset på Østerbro, og det slider hårdt på den 21-åriges motivation.

»Jeg er frustreret, for jeg nyder at læse og studere, men nu er min motivation fuldstændig i bund. Det bliver sværere at forstå det, vi bliver undervist i, fordi vi ikke får det diskuteret nok. Derudover er jeg tit for genert til at række hånden op og stille spørgsmål i onlineundervisningen, fordi der sidder 70 mennesker på Zoom, som jeg stort set ikke kender,« fortæller Signe Helms.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer