Klumme
Læsetid: 3 min.

Coronakrisen er et godt tidspunkt at få en kæreste på

Hvis det ikke havde været for corona, havde jeg højst sandsynligt ikke fået en kæreste. Og vi var med garanti ikke flyttet sammen efter kun to måneder. Måske søger vi alle en sikker havn, når bølgerne går højt
Hvis det ikke havde været for corona, havde jeg højst sandsynligt ikke fået en kæreste. Og vi var med garanti ikke flyttet sammen efter kun to måneder. Måske søger vi alle en sikker havn, når bølgerne går højt

Dalva Skov

Indland
11. december 2020

»Der er mile mellem os
pige
og dog taler vi sammen«

– Martin Jensen

Til at begynde med havde jeg svært ved at se, hvad jeg kunne bidrage med til denne julekalender.

Jeg har da ikke ændret noget som helst i mit liv under coronakrisen, tænkte jeg.

Selvfølgelig har jeg arbejdet mere hjemmefra end normalt, holdt mig inden for landets grænser, fået lidt mindre sollys, er kommet i dårligere form, har tvivlet på min egen eksistens og pådraget mig nogle gevaldige rygproblemer, som indtil videre har kostet mig en mindre formue i fysioterapi, kiropraktik og massage – hvilket jeg skal hilse og sige ikke er nær så afslappende, som det lyder, men primært består i, at en kæmpestor, tidligere amerikansk footballspiller gentagne gange har jaget et spidst instrument ind i mine ømme ballemuskler for fuld kraft!

Men ellers ikke det store.

Sikke en dum idé til en julekalender, tænkte jeg.

Men så gik det op for mig, at jeg jo har lavet noget om i år. Faktisk har jeg vendt hele mit liv på hovedet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anders Sørensen

FED kærlighedserklæring: "Ved du hvad, skat, jeg havde ikke fundet dig, hvis ikke jeg af corona var blevet tvunget til at indskrænke mit territorium fra 100 til 10 kvm.

Tillykke og tak for et fint indslag. Dejligt at læse om noget positivt, når man er et surt gammelt r..hul som undertegnede.