Nyhed
Læsetid: 3 min.

Enhedslisten: Regeringen burde have reageret hurtigere på stigende coronasmitte

»De har været for langsommelige,« siger Enhedslistens sundhedsordfører, der ellers bakker op om de restriktioner, regeringen har indført for at bremse coronasmitten
»Jeg går ikke selv i kirke, og jeg har lidt svært ved at forstå behovet for, at man skal ind til julegudstjeneste,« siger Enhedslistens sundhedsordfører, Peter Hvelplund.

»Jeg går ikke selv i kirke, og jeg har lidt svært ved at forstå behovet for, at man skal ind til julegudstjeneste,« siger Enhedslistens sundhedsordfører, Peter Hvelplund.

Mads Claus Rasmussen

Indland
19. december 2020

Regeringen har reageret hensigtsmæssigt med de nye restriktioner for at bremse smittespredningen i samfundet. Den har bare reageret for langsomt, mener Enhedslistens sundhedsordfører, Peder Hvelplund.

»Vi er enige med regeringen i de dispositioner, man har taget, men vi synes, man skulle have gjort det tidligere. De har været for langsommelige,« siger Peder Hvelplund.

»Allerede i november måned var det tydeligt, at vi var på vej ind i noget, der mindede om en eksponentiel stigning i smitten. Derfor er vi af den opfattelse, at man burde have grebet ind tidligere,« siger Peder Hvelplund.

Eksperter har kritiseret regeringen for at være for lempelig med restriktionerne, herunder for ikke at lukke Storebæltsbroen for at bremse smittespredningen i samfundet, der netop i disse dage sætter rekord stort set dagligt.

Fredag blev 4.508 registreret som smittede med COVID-19. Det er det hidtil højeste antal nye smittede på et døgn, men tallet skal ses på baggrund af, at der det seneste døgn er foretaget det højeste antal test, nemlig 141.172.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anne-Marie Krogsbøll

"Regeringen har reageret hensigtsmæssigt med de nye restriktioner for at bremse smittespredningen i samfundet. Den har bare reageret for langsomt, mener Enhedslistens sundhedsordfører, Peder Hvelplund."

Ikke godt nok! Det er stadig for lidt. det er for farligt at farte rundt over sø og bælt. Og hvordan kan EL acceptere, at man freder julegudstjenesterne? Det går ud over os alle sammen, og faktisk hele samfundet efterfølgende. Det kan ikke gøres forsvarligt, for hvis det kunne det, kunne man jo også afholde koncerter, forboldkampe og den slags, ikke?

Unge må ikke feste, sportsarrangementer må ikke afholdes, forsamlingsforbud på 10 personer osv. osv. Det er der gode grunde til. Hvorfor i alverden skal religiøse så have særrettigheder og særbehandling? Hvad er det for noget? Lever vi et religiøst tyranni?

Det er bindegalt, og det burde EL indse hurtigst muligt, og støtte SF i, at det skal stoppes.

Der må være grænser for galskaben. Men det lader der ikke til at være lige for tiden.

(jeg kan ikke læse hele artiklen, så hvis EL længere nede tager afstand fra gudstjenesterne, beklager jeg denne opsang - men i så fald er det misvisend at hævde, at regeringen har gjort nok).

Kim Folke Knudsen, Carsten Wienholtz, jens christian jacobsen, Arne Lund, Marianne Jespersen, Benno Hansen, Peter Engelbrecht, Hans Larsen, Erik Winberg, Jane Nielsen, Arne Albatros Olsen og Helle Brøcker anbefalede denne kommentar
Anne-Marie Krogsbøll
Kim Folke Knudsen og jens christian jacobsen anbefalede denne kommentar
Arne Albatros Olsen

Grunden til at man ikke lukker kirkerne her i julen er udelukkende af populistiske årsager.

Mogens Holme, Helle Walther, Carsten Wienholtz, jens christian jacobsen, Erik Nielsen og Anne-Marie Krogsbøll anbefalede denne kommentar

Det er da langt fra størstedelen af kirkegængere i julen som kommer af religiøse grunde, så et religiøst hensyn er det vel næppe. Det handler snarere om traditioner, selvfortælling og selvfølgelig om ikke at miste vælgeropbakningen.

Forbrugsfesten her ved juletid er da i øvrigt langt mere tyranisk religiøs: en ideologi som vi erkender som foragtelig og skadelig og som vi i "julens ånd" gladeligt underkaster os alligevel.

Og som jeg læser hvad Gotfredsen siger, så handler det mere om åndelighed som et almenmenneskeligt vilkår, end det handler om kristendom eller religion. Hun er faktisk ganske indsigtsfuld når det kommer til netop åndelighed, omend hun rammer forbi med det meste andet.

Vh. Jon

Kim Folke Knudsen og Claus Gårde Henriksen anbefalede denne kommentar

Enhedslisten må tage sig sammen til at sige nej til sundhedstyrelsens klare fornægtelse af situationens alvor. Der er ikke styr på testkapacitet, smitteopsporing og isolation af smittede - vi står overfor en overbelastning af sygehusene pga sundhedsmyndighedernes efterladenhed. Mange mennesker vil dø, så det må være på tide at sige nej til forestillingerne om, at sundhedsmyndighederne har kontrol over situationen.
Brostrøm har misbrugt sin værktøjskasse. Han sidder med mundbind og fumler ved rattet af sin fejemaskine. Se det dog!

Mogens Holme, Per Torbensen, Kim Folke Knudsen, Carsten Wienholtz, jens christian jacobsen, Arne Albatros Olsen, Stine Olsen, Erik Winberg og Anne-Marie Krogsbøll anbefalede denne kommentar

For eksempel er det frygteligt at høre på radioprogrammets Detektors undersøgelse af den smarte smitte-stop Ap. Den vider, ud over Appens funktionsproblemer, at der er ganske få smittede, som er fundet via appen - trods de mange millioner, der er brugt til at få den i gang. Man har til gengæld forsømt at opbygge tilstrækkelig kapacitet til den personlige smitteopsporing, selvom den har vist sig langt mere effektiv.
Konklusion: brug flere penge på det håndholdte og tag jer i agt for de smarte digitale løsninger, hvor fine it-firmaer kan score kassen.

Claus Gårde Henriksen, Kim Folke Knudsen, Carsten Wienholtz, Marianne Jespersen, Arne Albatros Olsen, Erik Nielsen, Torben Arendal og Anne-Marie Krogsbøll anbefalede denne kommentar
Torben Morten Lund

Situationen er slem og selvglade myndigheder søger at dæmpe bekymringerne

Mogens Holme, Kim Folke Knudsen, Finn Jakobsen og Anne-Marie Krogsbøll anbefalede denne kommentar
Anne-Marie Krogsbøll

Jon Mangerel:

Det er muligt, at Sørine er indsigtsfuld, men som jeg forstår det, mener hun, at det åndelige aspekt, og det, at kirkerne i følge hende er et helt særligt rum, skal begrunde, at kirkerne skal have lov at holde åbent. Dvs. en anden smittebekæmpende målestok skal anvendes overfor kirkerne og de religiøse/traditionsglade end overfor andre borgere med andre prioriteringer, såsom julefrokoster og fester. I mine øjne en form for religiøst tyranni.

Jeg er helt enig i dine betragtninger vedr. forbrugsfesten - det er bare en meget dårlig begrundelse for at lade julesuperspredergudstjenester løbe af stablen, og jeg går da afgjort ind for, at man også sætter skarpt ind overfor superspredertilstande i julehandlen.

Vi har lidt længe nok under corona - der skal ikke være grupper, som får lov at ødelægge effekten af den enorme indsats, man på andre områder yder/har ydet for at få pandemien ned med nakken. Det kommer jo til - med nærmest sikkerhed - at betyde mange døde, og forlængelse af pinsler og restriktioner i månedsvis.

Mogens Holme, Kim Folke Knudsen, Carsten Wienholtz, Mette Johansson, Arne Albatros Olsen, Erik Nielsen, Finn Jakobsen, Erik Winberg og Torben Arendal anbefalede denne kommentar
Klavs M. Christensen

Så hævder Frankrig, at de nu har en test som kan skelne mellem SARS-COV-2 og influenza? ???
https://www.wochenblick.at/bisher-nicht-moeglich-neuer-test-soll-corona-...

jens peter hansen

Det er ikke godt nok at Hvelplund her over en måned efter restriktioner skulle være sat igang fortæller at det skulle man nok have gjort i november. Hvorfor pokker råbte og skreg man så ikke op dengang i stedet for at være bagstopper for regeringens minkpelsroderi. Vi var mange der hylede op, men ustandselig blev sat på plads med " vi har styr på den". Fuldstændig som i foråret. At regeringen oven i købet tillader kirkegang og åbner for flere besøg på plejehjem virker så himmelråbende tåbeligt, her et kvarter i 12 før vaccinen skal rundkastes på de samme plejehjem. Jeg skal i øvrigt oplyse at der i min egen omgangskreds stort set er lukket ned for rejser med det offentlige transportsystem og alle sammenkomster i julen er aflyst. Mange kan selvfølgelig selv tænke og handle derefter.

Per Torbensen, Kim Folke Knudsen, jens christian jacobsen, Marianne Jespersen, Mette Johansson, Erik Nielsen, Anne-Marie Krogsbøll og Finn Jakobsen anbefalede denne kommentar

Bagklogskaben har gyldne tider! Det er tydeligvis umuligt for regeringen af gøre noget som helst uden at blive heglet for det. Jeg er enig i, at der skulle have været lukket ned tidligere. Så havde vi hørt den ene sang efter den anden om, at regeringen smadrede dansk erhvervsliv og de stakkels, små butikker. De kan ikke vinde. Hvor ville det være rart, hvis vi huskede på, at MOTIVET tæller - også i Minksagen. Selvfølgelig skal vi forholde os kritisk til, hvad der gøres. Men vi skal have en grundholdning, der respekterer den umage, som regering, sundhedsautoriteter, politi m.fl. gør sig for at gøre det bedst mulige.

Mogens Holme, Henning Kjær og Helle Walther anbefalede denne kommentar
Anne-Marie Krogsbøll

Det er ikke bagklogskab, Jan Brunchmann. Vi har sagt det længe. Meget længe. Og hvis man har bare den mindste smule logisk sans, kan man ikke i ramme alvor have troet, at vi kunne have undgået den nuværende situation med de restriktioner, som har været taget i brug - for sent. Om det så er regeringen, der ikke har villet lytte til sundhedsmyndigheders advarsler bag lukkede døre, eller om den har fået elendig rådgivning af dumstædige og kyniske sundhedsmyndigheder, det kan vi ikke vide endnu.

Det er muligt, at de har gjort deres bedste, men i så fald er de ikke opgaven voksen, for her er vi så nu - ren elendighed lige op til julen. Det kunne have været undgået, hvis man havde tænkt sig om, og ikke havde været optaget af politiske fnidderier for at redde egen bagdel - i stedet for at redde befolkningen.

Et eksempel: Hvor idiotisk er det ikke at tillade julegudstjenester? Der er ingen fornuft i det overhovedet - alligevel tillader vore myndigeher det indtil videre. Ren idioti. det er noget, de stadig kan nå at ændre, så vi ikke står med endnu mere ulykke om 3 uger. Lad os se, om de gør det - om de tør sætte sig igennem igen, når Brostrøm ikke vil tage det værktøj op af sin "værktøjskasse".

Regeringen siger, at de bruger forsigtighedsprincippet. Det gør de ikke mere, og det ved de godt. Jeg respekterer dem for indsatsen under nedlukningen i foråret. Men den forsigtighedslinje har de i al stilhed og hemmelighed forladt, nu kører man efter "Der skal mange lig på bordet, inden vi mener det proportionalt at gøre noget". Jeg gider ikke respektere regeringer og myndigheder, der ikke er ærlige om deres linje og motiver.

Kim Folke Knudsen, Carsten Wienholtz, Arne Albatros Olsen, jens peter hansen og Finn Jakobsen anbefalede denne kommentar

Der er åbenlyst brug for en ny ledelse. Fejl på fejl har Mette Frederiksen leveret. Det er jonlige før at Løkke havde været at foretrække.

Ingen har styr på hvad der vidste hvad i mink-sagen og man lyver flittigt mens man frit afskriver sig ansvar for noget som helst.

Jesper Frimann Ljungberg og Per Torbensen anbefalede denne kommentar
Anne-Marie Krogsbøll

"Fire byer lukker for akutte besøg og lægevagt i to uger
På grund af coronasituationen lukket akutklinikker i Grenaa, Ringkøbing, Skive og Silkeborg midlertidigt fra 21. december 2020 til 3. januar 2021.
Lægevagtsfunktionen lukkes også de pågældende steder, skriver regionen i en meddelelse"
.https://www.berlingske.dk/samfund/liveblog-faa-seneste-nyt-om-coronavirus

"Vi har kontrol over smitten"....siger myndighederne...

Så det er helt planlagt, at man nu begynder at lukke for folks nødvendige og akutte adgang til sundhedsvæsnet? Hvad skal de mennesker så gøre?

For pokker da, Enhedsliste - Vågn nu op!

Jesper Frimann Ljungberg, Kim Folke Knudsen, Carsten Wienholtz og Marianne Jespersen anbefalede denne kommentar

Regeringens gave til en masse mennesker er en stod fed pakke indeholdende - en superspreder. Når tallene så eksploderer efter jul/nytår, så kan Mette Frederiksen jo blot slå ud med armene og sige: "Jamen I ville jo holde jul"

Per Torbensen, Kim Folke Knudsen og Anne-Marie Krogsbøll anbefalede denne kommentar

Anne-Marie Krogsbøll:
"Så det er helt planlagt, at man nu begynder at lukke for folks nødvendige og akutte adgang til sundhedsvæsnet? Hvad skal de mennesker så gøre?"

Jamen de skal henvende sig på akutmodtagelserne på hospitalerne. Hvor svært kan det være?

Anne-Marie Krogsbøll

Ja, det er så kommet frem siden. Det kan være ret svært for folk uden bil, Henning Kjær. Den slags findes faktisk...

Uanset hvad viser denne nedlukning, at systemet er ved at være meget belastet. Men det har måske været planlagt?
https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art8041510/Antallet-af...

Kim Folke Knudsen og Carsten Wienholtz anbefalede denne kommentar
Claus Gårde Henriksen

Der er mange der ikke, som Helplund selv siger, synes det er en god ide at gå i kirkenetop i år.
Kirke og politiske demoer er vel fælles om undtagelse for forsamlingsforbud, til en vis grænse naturligvis. Forstår godt dem der har brug for at komme der netop i år.

Kim Folke Knudsen

@Gode ideer til Enhedslisten

Fint med Enhedslistens bemærkninger, men hvorfor sætter i ikke foden ned overfor Sundhedsmyndighedernes og Regeringens stop and go taktik, som nu ser ud til at have sine tydelige begrænsninger. I har kunnet se de her smittetal udvikle sig siden Oktober måned, hvorfor har I ikke reageret Enhedslisten ?

Forventninger til Jer er højere fordi i faktisk har vist, at forstår Pandemiens risiko. Der er andre partier som lever i drømmeland og tror at det går over af sig selv.

Danmark er oppe på en smittehastighed som overstiger Tyskland, USA, og alle nordiske lande minus Sverige, som er en tragisk undtagelse med en forfejlet strategi.

Nu er 182 døde alene i December måned af COVID19. Kun April måned 2020 viser et større antal døde i Danmark.

Kun det gode og effektive offentlige sundhedsvæsen i Danmark redder os nu fra COVID19 døden hvor taxameteret tikker 15 døde pr. dag, 20 døde pr. dag og XX døde pr. dag, hvis systemet bliver lagt ned på grund af for mange sygemeldinger med COVID19. Hvor længe holder vi stand inden der går hul på dæmningen og COVID19 lavinen ruller ned over os.

Vaccinen er på vej og med det lysere tider for os alle.

Men 3 skæbne måneder skal overstås hvor det handler om overlevelse og smittebegrænsning.

Januar Februar Marts 2021.

Luk Nytåret nul affyring af fyrværkeri og alkoholforbud på alle offentlige arealer. Forsamlingsforbuddet skal håndhæves med det samme.

Luk den ansvarsløse fællespasning af børn på kryds og tværs i juledagene, fordi det udsætter personalet børn og voksne for en forhøjet smitterisiko. Kun nødpasning skal være tilstede, som anbefalet af BUPL. Forældrene skal aflevere børnene ved havelågen og døren til institutionen ikke noget med at vade ind og holde sociale møder i lokalerne.

Bliv væk fra alle fysiske Gudstjenester. Luk kirkerne i julen for dine kære og dine medmenneskers skyld. Guds hus er til for at beskytte udsatte mennesker, menneskeliv og dyreliv. Se Gudstjenesten på sociale medier you tube og i tv uden at udsætte din næste for fare.

Lukningen af storcentrene er måske med til at forværre smittespredningen for nu skal vi ud i de små butikker, hvor det er endnu sværere at holde afstand og med regeringens lukning af nærmest alt i julen så hober folk sig op i de få butikker, som endnu har åbent.

Ansæt langt flere COVID19 vagter som kan hjælpe borgerne med at undgå klump sammen og at der er for mange i butikken. COVID19 vagterne skal hjælpe borgerne med at holde afstand og gribe ind overfor ansvarsløs opførsel fra de få. Det skal være Politi til at støtte COVID19 vagterne.

DSB belægning i togene er for høj 70%. Den skal nedsættes til 40% eller derunder for at sikre afstand mellem de rejsende.

Smitteopsporingen. Jeg tænker er vi ikke allerede der henne, hvor hele korthuset er ved at vælte ?, fordi der er så mange smittede som er overladt til egen personlig smitteopsporing. Jeg tror oprigtig talt ikke, at der sidder 20.000 syge og lige nu ringer rundt til 80.000 eller 100.000 mennesker, som de har været i kontakt med. Systemet er hullet som en si. Tiderne til test er så lange at de evt smittebærere allerede har bragt smitten rundt i mellemtiden. Kun begrænsning af sociale kontakter kan dæmme op her.

Ligeså karantænen. Vi har i denne uge måske 24.500 COVID19 positive som inklusiv deres omgivelser lad os sige plus 3 personer pr. syg skal i selvisolation. Det bliver 73.500 sygemeldte danskere, som nu kan skønnes at skulle befinde sig i selvisolation. Men sker det i virkeligheden eller er det sådan lidt hen af vejen med at isolere sig selv op til jul ?

Hvorfor er der ikke åbnet flere hotelpladser og offentlige tilbud, hvor syge kan tage hen modtage pleje og mad i sikre rammer indtil de er raske igen. Hotelbranchen ligger ned det er lige for, at gribe denne indkvarteringsmulighed. Vi ser i stedet for at kommunerne " regner med " at alle af egen drift kan selvisolere. Ja men regner med dur ikke. Der skal være sikkerhed for det. En udsat social person uden netværk sidder ikke med 4 computere og bestiller mad på nettet i en stor lejlighed, hvor vedkommende kan selvisolere.

Nej jeg er ikke imponeret over Sundhedsstyrelsen og Regeringens handlinger de seneste 2 måneder. Det ligner en slingrekurs og lidt her og lidt der sådan hu hej nedlukning og de store spørgsmål, dem går Regeringen udenom i en stor bue. Statsministeren kunne i det mindste træde i karakter og stoppe Gudstjenesterne inden de udvikler sig til en superspreder begivenhed. For ellers så kan vi se frem til flere end 4.000 dagligt smittede i det her land.

GOD COVID 19 FRI JUL TIL JER ALLE.

VH
KFK

Anne-Marie Krogsbøll, Mogens Holme og Finn Jakobsen anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

@Anne-Marie Krogsbøll 19 December kl 11.07

Fremragende kommentar lige præcis min mening. Regeringen lader sig presse over mod en " halv svensker ". I foråret 2020 gjorde Regeringen det rette. Men startende med minkene begyndte Regeringen at få borgerlig lim på fingrene og så skiftede kompasset gradvist over til vi lader stå til og vi læner os op ad styrelser med videre men undgår at at træffe beslutninger selv. Regeringen er utvivlsomt blevet skræmt af minksagens forløb og er nu bange for sin egen skygge og for Inger Støjberg typer, der ikke skyer nogen midler for at fiske i rørte COVID19 vande.

Så gik der politisk fnidder i den fra oppositionen, som manglede synlighed og så markerede sig på den helt forkerte måde ved kun at tale om åbning åbning og atter åbning. Hilsen til de borgerlige partier hvornår kommer i selv med nogen forslag til at begrænse COVID19 smitte. I har snart haft 250 dage til at tænke over dette spørgsmål ?

Den borgerlige opposition er en ynk at se på i denne sammenhæng og helt ude har vi Nye Borgerlige, som mener, at alt hvad der hænder nu er ligesom en almindelig influenza sæson.

God nat og sov godt - virkelighedsflugten er for alvor trængt ind på Christiansborg.

Godt at personer som Dig Anne-Marie formår at gentage budskaberne, der kan få os ud af elendigheden. og det kommer vi før eller siden.

KEEP UP THE GOOD SPIRIT

GOD COVID 19 FRI JUL

VH
KFK

Anne-Marie Krogsbøll

Tusind tak, Kim Folke Knudsen :-) Godt, at vi er enige, og god jul til dig også.

Anne-Marie Krogsbøll

Et nyt eksempel på, at man - helt uforståeligt, for advarslerne har stået i kø - har mistet grebet:
"Torsdag i denne uge havde smitteopsporingen stadig 3.971 såkaldte åbne sager, hvor enheden ikke har fået kontakt til den smittede, da smitteopsporingens arbejdsdag sluttede klokken 22.
Onsdag afsluttede opsporingsenheden dagen med 2.648 åbne sager, og tirsdag var der 2.299 åbne sager. Tallene for de tre dage omfatter også et mindre antal smittede, som smitteopsporingen har forsøgt at ringe til en eller to gange; men det er i alle tre tilfælde under 100 personer. Langt de fleste har altså endnu ikke fået det første opkald."
"Styrelsen for Patientsikkerhed forklarer, at den aktuelle stigning i smittetallet gør det vanskeligt for smitteopsporingen at følge med. Dertil kommer nye arbejdsopgaver for smitteopsporingen, såsom opkald til isolerede personer, samt en ny og bredere definition på nære kontakter, som smitteopsporingen også i nogle tilfælde hjælper den smittede med at kontakte."
https://www.berlingske.dk/samfund/hidtil-ukendte-tal-viser-at-smitteopsp...

Smitteopsporingen kunne ikke engang følge med, mens smittetallene var lave. Alligevel skulle vi høre på diverse pressemøder, at man ikke manglede ressourcer. Først alt for sent begyndte man at opgradere - men igen alt for lidt og alt for sent, så det nu brænder endnu mere på.

Og nu kommer den britiske coronasprinter, som dårligt kan undgå at løbe os over ende inden længe. Så vælter det ind med endnu flere smittede dagligt. Hvad vil man så gøre?

"Magnus Heunicke forklarer også i sit skriftlige svar, hvordan smitteopsporingen er endt i den aktuelle situation.
»I den seneste tid – og særligt de seneste dage – har der været en ekstraordinær acceleration i smittetallene. Den øgede acceleration i smittetallene er ikke alene sket på grund af smitte i samfundet, men også fordi vi har øget testaktiviteten markant, så vi finder flere smittede. "

Goddaw do! Hvordan kan det være uventet - de har haft snart et år til at forberede sig? Der er blevet stillet utallige spørgsmål til smitteopsporingen siden i sommer, hvor en del begyndte at ane underdimensionerede ugler i mosen? Hvem bildte i foråret regeringen ind, at man kunne nøjes med et par hundrede smitteagenter? Var det finansministeriet eller SST?

SST's nærige "proportionalitetsprincip" kommer til at koste os dyrt i både menneskeliv og samfundsøkonomi. Har nogen nogen siden fået lov at se de "proportionalitetsberegninger", som har ligget bag den valgte strategi? Nej, gætter jeg på - der er ingen beregninger af tabte liv og samfundsaktiviteter - det er SST's synsninger og mavefornemmelser (julegudstjenester er rigeligt 1000 menneskeliv værd") - videnskab har det intet at gøre med.

https://netavisen-sjaelland.dk/2020/12/19/brandvaesen-haardt-ramt-af-cor...
Brandvæsner på Sjælland er også ramt - dejligt, her op til jule- og nytårsaften. Husker man at indregne den slags, når man beregner "proportionalitet"? Hvad siger du, Brostrøm?

Jeg vil råde alle til at nøjes med led-julelys i år....

Anne-Marie Krogsbøll

"nogen siden" = "nogen sinde"

Anne-Marie Krogsbøll

https://www.dr.dk/nyheder/udland/dansk-oxford-professor-danmark-skal-goe...

Luk ned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - inden det er for sent..........

Ja, Anne-Marie K, så står vi her igen, hvor de danske myndigheder ikke kan tage sig sammen til at udvise forsigtighed. Intet nyt under solen, desværre er det gråvejr.