Klumme
Læsetid: 3 min.

Genforeningen med badminton er blevet mit værn mod vintermørkeræd og rastløshed

Da coronapandemiens anden bølge så ud til at rydde journalist Louise Schou Drivsholms efterårskalender, besluttede hun at genoptage sin gamle hobby, badminton. Det har hjulpet på både rastløshed og begyndende vinternedtrykthed. Det her er anden låge i Informations selvhjælpspakke
Da coronapandemiens anden bølge så ud til at rydde journalist Louise Schou Drivsholms efterårskalender, besluttede hun at genoptage sin gamle hobby, badminton. Det har hjulpet på både rastløshed og begyndende vinternedtrykthed. Det her er anden låge i Informations selvhjælpspakke

Dalva Skov

Indland
2. december 2020

»Piiiige, du må få dig en hobby«

– Klumben

Jeg brugte en stor del af min barndom i en badmintonhal. Med flyvende fjerbolde på kryds og tværs af nettet og hvinende lyde, når gummisko bevægede sig hurtigt rundt på halgulvet. Til den årlige klubaften købte vi spillertrøjer til spotpris og fniste os gennem en opvisningskamp med badmintonstjernen Peter Gade, som stønnede, hver gang han slog hårdt til fjerbolden. Clear. Drop. Smash!

Min amatørsportslige ketsjerkarriere toppede med en dobbelttitel som danmarksmester i single og double i en hal i Fredericia, da jeg gik i 6. klasse. I C-rækken – badmintonens svar på Danmarksserien – godt nok, men guldmedaljerne var ikke mindre skinnende af den grund. Jeg var omkring 20 centimeter højere end den gennemsnitlige 12-årige pige og kunne nå alt på banen. 

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Søren Henrik Jepsen

Og så er lige netop badminton en aktivitet, du kan dyrke og blive bedre til, hele livet. Mvh. Søren (73), som har spillet de seneste 4 år i regi af ÆldreSagen med hele aldersspektret 65 til 90.

Natalie Barrington Rosendahl, Louise Schou Drivsholm og Anna von Sperling anbefalede denne kommentar