Podcast
Læsetid: 1 min.

Mads Fuglede i podcasten Genopdragelsen: Vi har været for længe om at forstå problemet

Det er tid til at se på, om reglerne kan indrettes bedre for at hjælpe kvinder udsat for social kontrol. Det siger Venstres udlændigeordfører i denne udgave af podcasten Genopdragelsen efter at have læst historien om Samia, der som teenager blev sendt på genopdragelsesrejse
Efter at have læst bogen Genopragelsen om den unge kvinde Samia, der blev sendt på en flere år lang genopdragelsesrejse til Pakiastan, har Venstres udlændingeordfører, Mads Fuglede, besluttet at mødes med udlændinge- og integrationsministeren for at drøfte, om der kan gøres mere for at hjælpe undertrykte kvinder i indvandrerfamilier.

Efter at have læst bogen Genopragelsen om den unge kvinde Samia, der blev sendt på en flere år lang genopdragelsesrejse til Pakiastan, har Venstres udlændingeordfører, Mads Fuglede, besluttet at mødes med udlændinge- og integrationsministeren for at drøfte, om der kan gøres mere for at hjælpe undertrykte kvinder i indvandrerfamilier.

Indland
8. december 2020

Venstres udlændingeordfører, Mads Fuglede, vil nu sætte sig sammen med udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye for at drøfte, om der kan gøres mere for at hjælpe undertrykte kvinder i indvandrerfamilier.

Det har han besluttet efter at have læst bogen Genopragelsen om den unge kvinde Samia, der bliver sendt på en flere år lang genopdragelsesrejse til Pakiastan. 

»Man får simpelthen en klump i halsen, når man sidder med sådan en fortælling med en pige, der bliver offer i det her,« siger han. »Og bagefter sidder man og tænker: Er det alt, hvad vi har vedtaget på det her område, der egentlig virker, som vi har tænkt det?«

Dette er andet afsnit i podcasten Genopdragelsen, hvor politikere, meningsdannere og eksperter med udgangspunkt i bogen taler med Informations indlandsredaktør. Anton Geist, om social kontrol og æresrelaterede konflikter.

Podcasten kan høres, uden at man har læst bogen. 

Podcast

Genopdragelsen – en podcast om social kontrol

Som teenager blev Samia sendt på genopdragelsesrejse til Pakistan. Forud lå flere års konflikt med hendes familie. Informations Anton Geist interviewer politikere, meningsdannere og eksperter om social kontrol med udgangspunkt i bogen Genopdragelsen, der opruller Samias historie.

Du kan finde bogen her, og du kan læse et uddrag på information.dk.

Seneste podcasts

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her