Støjbergs instruks
Læsetid: 1 min.

Podcast om Støjberg instruks: Her er historien om de asylpar, som ulovlighederne gik ud over

EPISODE 3: Inger Støjberg siger, at hun gjorde det for de unge kvinders skyld. Men den ulovlige adskillelse af asylpar fik voldsomme konsekvenser for de berørte. Tredje episode af podcasten ’Støjbergs instruks’ handler om dem, hele sagen i virkeligheden drejer sig om
Anton Geist og Ulrik Dahlin har været med til at grave asylpar-sagen ud journalistisk og har fulgt Instrukskommissionens afhøringer. I podcasten »Støjbergs instruks« gennemgår de kommissionens beretning.

Anton Geist og Ulrik Dahlin har været med til at grave asylpar-sagen ud journalistisk og har fulgt Instrukskommissionens afhøringer. I podcasten »Støjbergs instruks« gennemgår de kommissionens beretning.

Mads Nissen

Indland
20. december 2020

Gang på gang har forhenværende udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg forklaret, at hun ville adskille asylpar for at hjælpe de unge kvinder, der var sammen med ældre mænd.

»Det er pigerne, det her efter min mening handler om. De skal have frihed til selv at træffe et valg! Det er deres liv!« skrev hun senest på Facebook, efter Instrukskommissionen afleverede sin beretning.

Men i kommissionens beretning kan man netop læse ned i detaljen om de dramatiske konsekvenser, tvangsadskillelserne fik for de unge kvinder. Hospitalsindlæggelser, selvskader og sågar selvmordsforsøg.

I podcasten »Støjbergs instruks« gennemgår Anton Geist og Ulrik Dahlin Instrukskommissionens beretning. De har været med til at grave sagen ud journalistisk inden nedsættelsen af kommissionen og har fulgt kommissionens afhøringer.

Støjbergs instruks

Hvis du vil forstå, hvorfor Inger Støjberg nu skal for en rigsret, skal du lytte til podcasten ’Støjbergs instruks’, hvor Informations Anton Geist og Ulrik Dahlin følger Instrukskommissionen og rigsretssagen mod den tidligere minister.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Medierne vil så gerne have at Støjbjergsagen skal dreje sig om asylpar, men faktum er at det drejer sig om at lyve for folketinget som minister, og køre ministeriet som egen bagerforretning.

Ole Svendsen, Pietro Cini, Ib Christensen og Helle Walther anbefalede denne kommentar

Det er yderst relevant at se, hvor meget skade Inger Støjbjergs ulovlige instruks reelt har påført de mennesker af kød og blod, som hun påstod at ville hjælpe. Virkeligheden var en ganske anden.

Martin Hansen, Ea Movang, Pietro Cini og Ib Christensen anbefalede denne kommentar

Hvordan et menneske kan opføre sig så følelseskoldt og hensynsløst, så kynisk og løgnagtigt som Inger Støjbjerg er mig ganske ubegribeligt.

Hvordan hun kan fortsætte som næstformand og RETSORDFØRER!!! i Venstre er også ubegribeligt.
Hvis ikke Ellemann er villig til at lade hende lide mindst samme skæbne som Kristian Jensen, og degradere hende fuldstændigt, evt. smide hende ud af partiet, så mister Ellemann og Venstre enhver troværdighed.

En rigsretssag er det eneste rigtige.

Solveig Neubert, Leif Koldkjær, Pietro Cini og Ib Christensen anbefalede denne kommentar

De to trumpister Inger Støjberg (f. 16.3.1973) og Matteo Salvini (9.3.1973) er et fælleseuropæisk anliggende. Ideologisk set stammer de henholdsvis af Anders Fogh og Silvio Berlusconi, der begge deltog i den ulovlige Irak-krig.
Støjberg & Salvini synes dog at hente næring fra en ældre reaktionær fælleseuropæisk grobund, som det ville være spændende at undersøge historisk/videnarkæologisk.
Der er et spændende spørgsmål til: Ad hvilke led knyttes S & S til andre europæiske populister såsom Le Pen, Orban og Kaczynski?
At undersøge det kunne være en vigtig arbejdsopgave for den samlede humanistiske forskning i Europa.

Dette afsnit bør være pligtlytning for alle der stadig bruger udtrykket "barnebrudskommisionen" eller "barnebrudssagen".