Støjbergs instruks
Læsetid: 1 min.

Podcast om Instrukssagen: Nu er Folketinget ved at være klar med tiltalen mod Støjberg

EPISODE 4: Inger Støjberg skal for rigsretten, og i denne fjerde episode af podcasten »Støjbergs instruks« diskuterer journalist Ulrik Dahlin og indlandsredaktør Anton Geist Folketingets tiltale mod den forhenværende udlændinge- og integrationsminister
Her er folketingsmedlemmerne samlet til åbningsdebat i Folketingssalen på Christiansborg, torsdag den 8. oktober 2020, inden rigsretssagen mod Inger Støjberg var gået i gang. Nu har Folketinget besluttet, hvad Støberg skal tiltales for.

Her er folketingsmedlemmerne samlet til åbningsdebat i Folketingssalen på Christiansborg, torsdag den 8. oktober 2020, inden rigsretssagen mod Inger Støjberg var gået i gang. Nu har Folketinget besluttet, hvad Støberg skal tiltales for.

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Indland
25. januar 2021

Inger Støjberg skal stilles for Rigsretten, og nu har Folketinget besluttet, hvad hun skal tiltales for, og sendt en tekst om det til den forhenværende udlændinge- og integrationsministers advokat.

Teksten er endnu ikke offentliggjort, men vi ved nogenlunde, hvad den handler om. Og mens vi venter på kommentarer fra advokaten, taler vi i denne lille update i podcast-serien »Støjbergs Instruks« om den tiltale, som Folketinget har lagt sig fast på.

I studiet er som vanligt journalist Ulrik Dahlin og indlandsredaktør Anton Geist, der løbende har dækket sagen om Inger Støjbergs ulovlige instruks.

Støjbergs instruks

Hvis du vil forstå, hvorfor Inger Støjberg nu skal for en rigsret, skal du lytte til podcasten ’Støjbergs instruks’, hvor Informations Anton Geist og Ulrik Dahlin følger Instrukskommissionen og rigsretssagen mod den tidligere minister.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her