Baggrund
Læsetid: 8 min.

Tindertips, onlineauktion og bøf på bud: Vinderup har skruet op for kreativiteten under corona

I Vinderup i Vestjylland har flere af de forretningsdrivende tænkt kreativt og opstartet nye initiativer. Information har været på besøg til onlineauktion i en vestjysk modebutik og har fået et par tips med om kærlighed under corona fra byens nyopstartede coach
Grillhytten ligger i det, der bedst kan karakteriseres som Vinderup midtby. I forsøg på at holde gang i biksen har Mette Thorup iværksat nogle tilbud, som hun håber lokker folk lidt til. I denne måned lyder tilbuddet på plankebøf med pomfritter. Derudover er der ugetilbud med både to gange hotdogs og kebabmix til billige penge.

Grillhytten ligger i det, der bedst kan karakteriseres som Vinderup midtby. I forsøg på at holde gang i biksen har Mette Thorup iværksat nogle tilbud, som hun håber lokker folk lidt til. I denne måned lyder tilbuddet på plankebøf med pomfritter. Derudover er der ugetilbud med både to gange hotdogs og kebabmix til billige penge.

Emilie Lærke Henriksen

Indland
9. februar 2021

»Smuk kamelfarvet cardigan. Flot snit, super feminin. Kun 200 kroner.«

Det er Pia Margon Mouritzen, der taler, mens datteren Emma Margon Mouritzen iklædt cardiganen drejer rundt i cirkler foran det lille kamera, der står placeret midt på disken i tøjbutikken By Margon. Den ligger midt på hovedgaden i Vinderup.

Det er tidlig søndag eftermiddag, og Pia Margon Mouritzen er i gang med sin anden live-auktion. En idé hun har fået under corona, så forretningen ikke går helt i stå. Konceptet er enkelt. Hun viser tøj frem foran kameraet, mens kunderne følger med hjemmefra over Facebook. Så skriver de i kommentarfeltet, hvis de ønsker at købe noget.

»Jeg er rigtig glad for, at I er så gode til at overholde retningslinjerne og respekterer, at I ikke kan komme ind i butikken,« siger Pia Margon Mouritzen til kameraet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her