Interview
Læsetid: 5 min.

Venstre-folk fra Inger Støjbergs hjemstavn: Vi kommer til at mangle hende

20 år er gået, siden Inger Støjberg første gang blev valgt til Folketinget for Venstre. Nu har hun meldt sig ud af partiet og er blevet løsgænger. Det er trist, men forventet, siger Venstre-folk fra Støjbergs hjemby, Hadsund, og vælgerkreds i Skive
20 år er gået, siden Inger Støjberg første gang blev valgt til Folketinget for Venstre. Nu har hun meldt sig ud af partiet og er blevet løsgænger. Det er trist, men forventet, siger Venstre-folk fra Støjbergs hjemby, Hadsund, og vælgerkreds i Skive

Philip Davali/Ritzau Scanpix

Indland
5. februar 2021

Inger Støjbergs tid som medlem af Venstre er forbi. Hun har meldt sig ud efter store konflikter i partiets folketingsgruppe mellem Støjberg og Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen. Konflikter, der kun er accelereret, siden sidstnævnte meldte ud, at han stemmer for en rigsretssag i sagen om ulovlige adskillelser af unge asylpar. Den har Ellemann-Jensen og et flertal i Folketinget siden hen endeligt vedtaget.

I debatten om rigsretssagen har Inger Støjberg fået støtte fra sit bagland; både i sin valgkreds i Skive og hjembyen Hadsund. Information har talt med kredsformændene begge steder om deres reaktion og fremtidsudsigter. Mest af alt håber de på trofaste medlemmer og mere ro.

»Jeg er jo ikke så naiv at sige, at der ikke kan komme en enkelt udmeldelse«

Susanne Rusbjerg, kredsformand for vælgerforeningen i Venstre i Skive.

– Hvad var din umiddelbare reaktion efter Inger Støjbergs exit?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Atilla Thcengiz

Fri os fra Det Jydske Mafia, som fører an i hetz mod de muslimske minoriteter, forgylder dyremishandlere og miljøsvineri, forpester det mellemfolkelige og globale samhør, polariserer samfundet og øger uligheden, og som gør livet utroligt surt for mange og mange på bunden af samfundet. Mette, Tesfaye, Inger og øvrige neo-fascister Von Det Mørke Jylland bedes venligst pakke deres kufferter sammen og rejse tilbage til det land de kom fra: Det berømte Jydske Muld & Mudder.

Inge Lehmann, Carsten Munk, Gert Romme og Jan Andersen anbefalede denne kommentar

Inger Støjberg var ikke Venstremand som hun påstår. Som jeg kender venstreflok ( Jeg er fra Amager)
er det fornuftige og nede på jorden ordentlige mennesker.. Jeg håber Venstre vågner op og tager afstand fra det yderste højre og værner om Danmark .

"Vi kommer til at mangle Inger Støjberg". Sikkert nok ja. Jeg kom til at tænke på den 20. januar, hvor Trump gik af. Den dag indledtes det tyske satiriske program Extra 3 således: "Det er en historisk dag, mine damer og herrer. Fra i dag skal vi selv finde på vores vittigheder".
https://www.youtube.com/watch?v=aQaNmk9fk3c&t=21s

Jeppe Lindholm

Venstre ved man, hvor man ha ha ha...

Både som kvinde og som menneske...

Man forstår hvorfor V kløjs i #metoo