SERIEFOLK

Lara Trump skal arbejde på Fox News: Hun føler, hun længe har »været en del af holdet«

Ifølge Cepos er erhvervslivet forslag om at omlægge af en del af SU’en til lån fornuftig, for det vil få de unge til at »betragte uddannelse som en investering«. Men måske skal man se hele livet som en investering – og fremover udbetale lommepenge som lån? Her er dagens FOLK
Lara Trump med sin mand Eric Trump.

Lara Trump med sin mand Eric Trump.

Alex Edelman

Debat
3. april 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Lara Trump

Fox News har ansat Lara Trump, Donald Trumps svigerdatter, som kommentator, og man kunne ikke sige noget mere præcist om forholdet mellem kanalen og familien, end hun gjorde i denne uge: »På en måde føles det, som om jeg uofficielt har været  en del af holdet i lang tid.«

Nick Cave

Efter et år med nedlukninger spørger vi dagligt hinanden, hvordan det går, og nu har Nick Cave svaret: »Det er, som om jeg har oplevet det før, men det er ikke nogen overraskelse, for jeg kender selvisolering og social distance fra mine år som heroinmisbruger,« skriver han på sin hjemmeside.

Rasmus Jarlov

Erhvervslivets forslag om at omlægge en del af SU’en til lån er fornuftigt, skriver Mads Lundby, Cepos, på Twitter, for så vil de unge »betragte uddannelse som en investering«. Men hvorfor stoppe der? Livet er en investering, og det forstår vi kun, hvis vores lommepenge bliver udbetalt som lån?

It-indviklere

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har det seneste år ansat flere end 300 nye medarbejdere, skriver Ingeniøren, for det er åbenbart en kompliceret opgave at forenkle med it. Det har fået journalist Anders Kjærulff til at foreslå en effektiv analogisering. Men det ligger nok i en anden styrelse.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her