Svindelmaskinen
Læsetid: 11 min.

Myndigheder greb ikke ind: Direktører med rockerrelationer efterlod gæld til staten for 36 mio. kr.

Millioner af kroner fossede igennem kontoerne, og der blev opbygget en gæld til det offentlige på 36 millioner kroner i ubetalt skat, moms og afgifter. »Undergravende« for befolkningens tillid til myndighederne, at rockerrelaterede direktører ikke blev stoppet, vurderer ekspert
Information og Finans har af etiske hensyn valgt at bruge betegnelsen 'Direktøren' om Rhode Tradings direktør og 'Faren' om direktøren for T.H.J Consulting for at afspejle deres familiemæssige relation. Særligt faren har delt ud af tilknytningen til rockerklubben Bandidos på sociale medier. Her er det Bandidosrockere i København i 2012.

Information og Finans har af etiske hensyn valgt at bruge betegnelsen 'Direktøren' om Rhode Tradings direktør og 'Faren' om direktøren for T.H.J Consulting for at afspejle deres familiemæssige relation. Særligt faren har delt ud af tilknytningen til rockerklubben Bandidos på sociale medier. Her er det Bandidosrockere i København i 2012.

Bjarke Bo Olsen

Indland
19. april 2021

To direktører med forbindelse til rockergruppen Bandidos kunne i flere år uhindret oparbejde en gæld på 36 millioner kroner til det offentlige i ubetalt moms og skat. Og selv om der er gået mere end to år, siden selskaberne gik konkurs, er det tilsyneladende stadig ikke lykkedes myndighederne at retsforfølge direktørerne.

En gennemgang af selskabernes aktiviteter viser, at Skattestyrelsen tidligt i forløbet havde kig på det ene selskab og bad om adgang til regnskab og kontooplysninger. Men alligevel blev der ikke grebet ind, og et yderligere tocifret millionbeløb nåede at ryge igennem de to forbundne selskaber, inden de gik konkurs. Det til trods for at der på sociale medier bestemt ikke blev lagt skjul på, at direktørerne havde tilknytning til rockergruppen Bandidos.

Ifølge Hans Fogtdal, der er tidligere anklager i Bagmandspolitiet og i dag advokat med speciale i økonomisk kriminalitet, burde myndighedernes blik være skærpet, når personer fra rocker- og bandemiljøet er indblandet i aktiviteter med store millionbeløb:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Ja, helt grotesk at det er pressen som efterforsker og belyser.

Men - som sædvanlig - er det tidspunkt hvor politikeren så kommer på banen og ytrer deres forargelse og i talesætter handlekraft.

Så kom nu politikere. Bekæmp disse vaneforbrydere, med gode solide love.
(der er bred politisk enighed)
STOP dem der stjæler af fælleskassen. Så retskafne samfundsborgere kan bevare den tillid, der endnu måtte være i tiltroen til at folkestyrret fungere.

Den uofficielle 4 magt i den knirkende 3 magts deling, -virker heldigvis og der er tilsyneladende nok at grave frem.

Tak til Information og Finans, at belyse økonomisk kriminelle demokrati-skadelige kræfter for offentligheden.

Kim Houmøller, June Beltoft, Carl Chr Søndergård, Søren Fosberg, P.G. Olsen, Peter Beck-Lauritzen, erik lund sørensen, Birte Pedersen, David Zennaro, Klaus Schwab, Dan Jensen, Anne Søgaard, Ib Christensen, Jens Garde, Eva Schwanenflügel og Gert Romme anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Det er nærmere reglen end undtagelsen, at det er medierne og ej myndighederne der opdager lovbrud, lækager, inhabilitet, skjulte betalinger, hvidvask, skatteunddragelse, intimidering af undergivne, etcetera udi absurdum.

June Beltoft, Inge Lehmann, Peter Beck-Lauritzen, Birte Pedersen, Anne Søgaard, Steen Sommer, Ib Christensen og kjeld hougaard anbefalede denne kommentar
kjeld hougaard

@Eva Schwanenflügel – JA! Og forklaringen er ganske enkel. Vi danskere kar skabt en komplexitet i samfundet som overskrider den intelligens masse danskere kan disponere over, for at få systemet til at fungere.

Peter Beck-Lauritzen, Birte Pedersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

kjeld hougaard, hvis du dermed fremsynet forudsætter at dansken er lige lukt på vej ud i brændenælderne, og dermed har forlagt den fælles intelligens i noget der ligner plantesporer, er vi helt enige ;-)

Per Christiansen

@Steen Sommer enig, men kommer måske til at betyde at alle forbrydere, også dem med habit ryger med, det vil være lidt uheldigt for nogen politiske partier.
Syntes at forstå, når man nu i årevis har kæmpet for at snyd på “højre” niveau er en naturlig ting.
Nærmest at forstå som modstandskamp imod systemet.
Aktieudbytte skandalen er et andet godt eksempel på politisk nøl, hullerne i systemet er endnu ikke lukket. Det kan let forgå lige nu, gør det sansynligvis også.

Kim Houmøller, Tina Peirano, Inge Lehmann, Tomas Hoch, Steen Sommer, Eva Schwanenflügel og Ib Christensen anbefalede denne kommentar

Sikke dog en forsamling af tyrenakker - men sådan ser moderne forretningsmænd altså ud. Ikke mere nålestribet og med presfolder i bukserne.

Morten Søfting

Nu er det jo også en kendt sag, at rockerne har lange tråde ind i politiets rækker. Det er derfor ikke så underligt at politiet i sidste ende sidder på hænderne eller, at der sker “procedure” fejl ved anholdelser (læs christiania), hvor 60 pushere, rockere og relaterede således gik fri. Myten om Danmark som verdens mindst korrupte land er ved at krakelere og dada... det er ikke dovne Robert og fattig Karina, der tømmer statskassen - de er bare blevet smidt under bussen. Som kriminalassistent Jensen udtrykker det: "Det eneste politiet kan gøre, når de virkelig store forbrydere kommer forbi, er at tilbyde dem sin beskyttelse".

June Beltoft, Bjarne Bisgaard Jensen, Eva Schwanenflügel, Arne Lund, Søren Fosberg, P.G. Olsen, Inge Lehmann, Ib Christensen og Birte Pedersen anbefalede denne kommentar

Lad os føre "kampen" med de midler som disse rockere respekterer, og lad dem mærke det for fuld udblæsning.
Det tror jeg de vil "forstå"
Lige nu griner de bare af os :-(

Niels Erlinger

Det er selvfølgelig helt uantageligt, at svindle med pengene til det offentlige, det skal selvfølgeligt straffes hårdt.

Og hvis man forventer sympati, her på disse spalter her, bliver man nok skuffet fælt.

Næææh, - så skulle man hellere begå et par mord eller to, eller tilhøre de korrekte ofre, så er der helt anderledes sympati og medfølelse, selv for lovbrydere.

Se selv her: https://www.information.dk/debat/2021/04/manglende-hjaelp-faengselsloesl...

John Damm Sørensen

En øget politiindsats vil betale sig selv i form af inddrivelse af moms og skatter. Den påstand gælder vel kun, hvis der er tale om "hvide penge", hvilket næppe er tilfældet her.

Søren Fosberg

Starve the beast som Reagan sagde. Man sparer kontrollen væk (skat), vedligehold (infrastruktur), tilsyn (entreprenørarbejder), efterforskning (cykeltyveri, indbrud), sundhed (sygeplejersker, jordemødre) osv.

For hvad der er sparet er fortjent. Og det giver jo plads til dyre boliger med havudsigt, luksusbiler til sønneke og plastikoperationer til datter og alle de andre ting der skaber lykke i livet.

June Beltoft, Dan Jensen, Ib Christensen, Eva Schwanenflügel og Arne Lund anbefalede denne kommentar

I en større dansk provinsby bor den lokale rockerhøvding helt officielt på én af byens dyreste adresser - MED HAVUDSIGT
Drei groschen oper om igen