Fra vores helt egen verden
Læsetid: 3 min.

Læserne strømmer til: »Verdens undergang er ekstrem god for Information«

»Det går én vej, og den er digital,« konstaterede den administrerende direktør ved tirsdagens generalforsamling for Information A/S. Der har været et stigende oplagstal og voksende indtægter, og indtægterne bliver brugt på en digitalisering af Dagbladet Information
»Det går én vej, og den er digital,« konstaterede den administrerende direktør ved tirsdagens generalforsamling for Information A/S. Der har været et stigende oplagstal og voksende indtægter, og indtægterne bliver brugt på en digitalisering af Dagbladet Information
Indland
26. maj 2021

Bestyrelsesmedlemmer og aktionærer kunne tirsdag morgen nyde en kop kaffe og en croissant til generalforsamling i kantinen på Dagbladet Information i det indre København.

De blev budt velkommen af chefredaktør Rune Lykkeberg og administrerende direktør Stine Carsten Kendal, og bag dem kunne man på en storskærm se bestyrelsesformand Lasse Bolander.

Det går godt for avisen, fik de fremmødte at vide. »I den tid vi har haft tøjlerne, har der ikke været flere, som har købt og læst Information, end der er i dag,« indledte Stine Carsten Kendal.

Det samlede oplagstal er i marts 2021 oppe på 26.035. Det er en stigning på 2.872 abonnenter siden marts 2020. Fremgangen har flere årsager, fortalte den administrerende direktør og chefredaktøren.

Dels skyldes det, at Information har tidsånden med sig, mente chefredaktør Rune Lykkeberg.

»Verdens undergang er ekstrem god for Information,« sagde han. »Hvis der er klimakrise og politisk opbrud og samtidig meget stærke bevægelser, som vil frelse verden, så er terrænet optimalt for Dagbladet Information.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Maj-Britt Kent Hansen

Glædeligt, at det går godt, men hvad sagde de fremmødte bestyrelsesmedlemmer og aktionærer til generalforsamlingen?

Eller de sagde måske slet ikke noget?

Søren Tom-Petersen

Jeg er gammel Inf læser, så gammel at jeg har droppet den dårlige samvittighed ved ikke at have fået læst alle artikler. Jeg abonnerer nu kun på den digitale version. Jeg læser altid avisen vist med det særlige inf look Layoutet er enestående -det må i ikke droppe.
Tak for avisen
Søren Tom-Petersen

Michael Strate

Jeg er abonnine på 40. år og nyder både papir- og digitaludgaven, den sidste synes at være steget knap 24%
Ja, ja, det er fint med øget omsætning; af den selvpromoverende artikel fremgår at oplagstal er steget 11%, men overskuddet er faldet med 53%.
Nu er det ikke (og måske specielt for INF) et specielt ønske om større overskud, men det fremgår at man ønsker at brede sig ud over endnu flere platforme:
digitale arrangementer
podcast
lydproduktion
Er det centrale ikke fortsat at producere et dagblad: på papir og digitalt?
PAS NU PÅ at bukserne ikke revner; I kan ikke være den mindst ringe på alle fronter!
Sammenlignet med (papir)avisen fra 1980'erne og1990'erne bliver den daglige avis tyndere og tyndere.