Anklager om krænkelser
Læsetid: 6 min.

Vil partierne tage nye initiativer mod krænkelser efter Khader-anklager? Vi har spurgt dem ad

Der er allerede gjort meget for at forhindre krænkelser, men nye sager kan altid være en anledning til at overveje yderligere tiltag. Sådan lyder det fra Socialdemokratiet, mens andre partier er mere tilbageholdende
Fem kvinder anklager folketingsmedlem Naser Khader for seksuelle krænkelser og overgreb. Men det får ikke partier på Christiansborg til umiddelbart at tage nye initiativer.

Fem kvinder anklager folketingsmedlem Naser Khader for seksuelle krænkelser og overgreb. Men det får ikke partier på Christiansborg til umiddelbart at tage nye initiativer.

Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix

Indland
3. juli 2021

I en tidligere version af denne artikel var partisekretær for Socialdemokratiet Jan Juul Christensen citeret for noget, han ikke har sagt. Information havde ved en fejl ringet til partiets beredskabs- og forsvarsordfører Jan Johansen på grund af et fejlbehæftet link til Socialdemokratiets hjemmeside. Jan Johansen havde således svaret på Informations spørgsmål i den tro, at han som socialdemokratisk folketingsmedlem blev spurgt om sin holdning til sagen. Artiklen er siden blevet rettet med et citat fra partisekretæren. Information beklager. red

 

Vi er allerede godt i gang med initiativer imod krænkelser.

Sådan lyder det fra en række partier, efter at DR fredag kunne fortælle, at fem kvinder, hvoraf tre er navngivne, nu anklager det sygemeldte konservative folketingsmedlem Naser Khader for seksuelle krænkelser og overgreb.

Ikke desto mindre bør den slags sager give anledning til overvejelser, understreger Jan Juul Christensen, partisekretær i Socialdemokratiet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Det minder jo om Harvey Weinsteins seksuelle adfærd. Jeg er målløs! Håber ikke sådan noget sker selv yderst sjældent. Det må aldrig ske. Stadig målløs. Kan man som samfund lave planer mod den slags? Der er jo frygteligt!

Claus Bødtcher-Hansen

04/jul/2021

Altså ... du godeste ...

Naser Khader har brug for hjælp,
ja professionel hjælp til ham selv,
og det bør tilbydes ham her og nu
og gerne fremover !

Med bekymret hilsen
Claus