Meld og feld
Læsetid: 4 min.

Det bliver mere og mere tydeligt: Morten Messerschmidt står temmelig alene med sin forklaring

Efter endnu et retsmøde i sagen mod Morten Messerschmidt må det konstateres, at DF-næstformanden ikke får opbakning fra andre medlemmer til sin forklaring om, at der blev afholdt et MELD-arrangement i forbindelse med partiets sommergruppemøde i Skagen i 2015
Tidligere folketingspolitiker for Dansk Folkeparti Kim Christiansen forklarede i Retten i Lyngby tirsdag, at han ikke havde deltaget i et MELD-arrangement i august 2015, som Morten Messerschmidt modtog knap 100.000 kroner i støtte til.

Tidligere folketingspolitiker for Dansk Folkeparti Kim Christiansen forklarede i Retten i Lyngby tirsdag, at han ikke havde deltaget i et MELD-arrangement i august 2015, som Morten Messerschmidt modtog knap 100.000 kroner i støtte til.

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Indland
11. august 2021

Straffesagen mod Morten Messerschmidt om EU-svig og dokumentfalsk minder mere og mere om børnesangen om de ti små cyklister på cykeltur, hvor de en efter en falder fra …

I hvert fald har ingen af de afhørte medlemmer af Dansk Folkeparti hidtil støttet hans forklaring om, at der i forbindelse med DF’s sommergruppemøde på Color Hotel i Skagen i august 2015 også blev afholdt et sommerarrangement af partialliancen MELD, som Europa-Parlamentet har støttet med knap 100.000 kroner.

Det er kernespørgsmålet i sagen, og anklagemyndighedens påstand er, at der ikke blev afholdt et sådant fælles arrangement, hvorfor der ikke har været grundlag for EU-støtten.

Tirsdag var første vidne i Retten i Lyngby DF’s tidligere folketingsmedlem Kim Christiansen. I 2015 var han transportordfører og deltog i sommergruppemødet i Skagen, men han havde ikke bemærket, at der samtidig skulle være et MELD-arrangement.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Det er svært at have medlidenhed med personer, der direkte lyver, svindler og bedrager borgerne for deres skattepenge. Og det gør det absolut ikke lettere at acceptere, at det er en skind-hellig nykristen platugle, der gør det.

Hele det såkaldte "danske" såkaldte folkeparti parti" er jo direkte og indirekte part i disse utiltalende forsøg på at rage skatteborgernes penge til sig. Og derfor er det lige så utiltalende, at det politiske sammenrend nu ser ud til at ofre Morten Messerschmidt i forsøg på at redde sig selv.

- Hvad egentlig med Søren Espersen, der havde en central post i Messerschmidts pengecirkus, da Dansk Folkeparti i strid med reglerne malkede EU-kassen. Selv om Søren Espersen stod som vicepræsident i MELD, der blev tvangslukket af Europa-Parlamentet, var han ikke engang medlem af EU-parlamentet?

- Og hvad med platugle og medsvindler, Anders Vistisen? Har det politiske sammenrend lavet en aftale med anklagemyndigheden om at ofre Morten Messerschmidt, mod at andre ikke tiltales?

- Hvad med sammenrendets administrationschef,, Kristian Thulesen Dahls kontornabo, Jannie Nørhave, der på falske kontrakter til EU´s skatteborgere har har underskrevet som flere forskellige hotelchefer?

- Hele det usympatiske politiske sammenrends inderkreds var jo beviseligt dybt involveret, da partiet i strid med reglerne brugte EU-borgernes penge på disse sommergruppemøder, hvor partiets folketingspolitikere og ansatte mødes efter ferien?

- Alene det, at sammenrendets bestyrelse tilbagebetaler 2½ mio DKK til EU, viser jo, at de er dybt indfedtede i denne skandale. Men egentlig er sammenrendet blevet forsørget ganske fyrsteligt af de danske skatteborgere siden 1995 uden at have ydet noget som helst for alle disse mange penge.

Disse personer, der slet ikke har nogen konstruktiv politik overhovedet, der kan bringe samfundet videre, har modtaget indkomst og fryns på et niveau, der astronomisk langt overstiger, hvad de ville kunne opnå på arbejdsmarkedet.

Rikke Nielsen, Per Christiansen, Peter Gløde, Frank Meier, Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel, Gitte Loeyche, Mads Greve Haaning, Per Klüver, Poul Simonsen, erik pedersen, Hans Larsen og Tonny Helleskov anbefalede denne kommentar
Freddie Vindberg

Hold ud, Messerschmidt - du er ikke alene.

Venlig hilsen, Lars Løkke, Britta Nielsen, Regeringen, Blå blok, m.fl.

olivier goulin

Det ligner mere og mere en tabersag for MM

/O

Per Christiansen

Overflødig retssag, selv om MM skulle blive dømt, sker der næppe noget.