Støjbergs Instruks
Læsetid: 1 min.

Podcast: Her er de vigtigste pointer fra afhøringerne af Støjberg og et af sagens nøglevidner

Nogle af de vigtigste afhøringer i rigsretssagen mod Inger Støjberg fandt sted i denne uge – nemlig af hovedpersonen selv og af et af de vigtigste vidner imod hende. Informations Anton Geist og Ulrik Dahlin udlægger teksten
Nogle af de vigtigste afhøringer i rigsretssagen mod Inger Støjberg fandt sted i denne uge – nemlig af hovedpersonen selv og af et af de vigtigste vidner imod hende. Informations Anton Geist og Ulrik Dahlin udlægger teksten

Anders Rye Skjoldjensen

Indland
18. september 2021

Endelig nåede rigsretssagen mod Inger Støjberg til afhøringen af hovedpersonen selv. Og ikke mindst til afhøringen af et af anklagernes nøglevidner i sagen mod den tidligere minister, forhenværende afdelingschef Lykke Sørensen.

I denne episode af podcasten Støjbergs Instruks gennemgår Anton Geist og Ulrik Dahlin de vigtigste pointer fra afhøringerne.

De fortæller om det meget omtalte ministernotat, som Inger Støjberg har bygget sin forklaring op omkring. Og de forklarer, hvorfor nøglevidnet Lykke Sørensen ikke helt leverede det, som anklagerne formentlig håbede på.

Podcast

Støjbergs instruks

Hvis du vil følge rigsretssagen mod Inger Støjberg, skal du lytte til podcasten ’Støjbergs instruks’ med Informations Anton Geist og Ulrik Dahlin. De to var oprindeligt med til at afdække sagen journalistisk, og i denne podcast analyserer og diskuterer de hver uge udviklingen i rigsretten.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her