Støjbergs Instruks
Læsetid: 1 min.

Podcast: Her er de vigtigste pointer fra en underholdende uge i rigsretssagen mod Inger Støjberg

Et mystisk notat ser ud til at komme til at spille en hovedrolle i rigsretten. I denne episode af podcasten ’Støjbergs instruks’ diskuterer Anton Geist og Ulrik Dahlin blandt andet, hvordan dette notat kan bruges af Inger Støjbergs forsvarere
Et mystisk notat ser ud til at komme til at spille en hovedrolle i rigsretten. I denne episode af podcasten ’Støjbergs instruks’ diskuterer Anton Geist og Ulrik Dahlin blandt andet, hvordan dette notat kan bruges af Inger Støjbergs forsvarere

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Indland
11. september 2021

Efter nogle lidt kedelige dage i rigsretten blev det anderledes underholdende, da Inger Støjbergs forsvarere kom til orde. De kræver en »krystalklar« frifindelse af den forhenværende minister, og det budskab blev leveret med stor selvsikkerhed.

I denne episode af podcasten ’Støjbergs instruks’ gennemgår Anton Geist og Ulrik Dahlin forsvarernes vigtigste pointer. Blandt andet vender de det mystiske notat, der har fået en helt central rolle i sagen, og så taler de om Inger Støjbergs ønske om at indkalde den islamkritiske debattør Ayaan Hirsi Ali som vidne i sagen – og om et væddemål, som Ulrik Dahlin i den forbindelse har indgået.

Desuden drøfter de, om der er lagt op til, at Inger Støjberg skal justere lidt på sin hidtidige forklaring, så den passer med den linje, hendes forsvarshold nu har lagt.

Podcast

Støjbergs instruks

Hvis du vil følge rigsretssagen mod Inger Støjberg, skal du lytte til podcasten ’Støjbergs instruks’ med Informations Anton Geist og Ulrik Dahlin. De to var oprindeligt med til at afdække sagen journalistisk, og i denne podcast analyserer og diskuterer de hver uge udviklingen i rigsretten.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Underholdende?!?

Er det det det går ud på?

(OT. "det det det"! :)

Åbenbart og en dyr en af slagsen…

Søren Kristensen

Jeg synes ikke det gør noget sagen er underholdende når nu den skal køre, bare det ikke tager overhånd og dér synes jeg slet ikke vi er endnu og jeg tror sådan set heller ikke vi kommer dertil. Indtil videre har sagen jo været præget af en fin balance mellem underholdning og alvor, hvilket er lige præcis hvad der er brug for, hvis almindelige folk skal gide følge forestillingen til dørs, hvilket kun vil være befordrende for den almene dannelse, forudsat selvfølgelig, at vi til stadighed bliver klogere hen ad vejen og mon ikke vi gør det.