Folk
Læsetid: 1 min.

Google har købt mere jord i Fredericia. Det viser ifølge borgmesteren at »Google vil Fredericia«

120.000 kvadratmeter i et industrikvarter uden for Fredericia er nu købt af Google. Det viser ifølge borgmesteren virksomhedens engagement i byen. Samtidig har Christiania ikke principielt noget imod statens og kommunens engagement i fristaden, men christianitternes »drømme er nok styret af nogle andre mekanismer«, siger talsmand
Google har allerede åbnet et datacenter i Fredericia, men nu har techgiganten købt endnu mere jord, og det vækker glæde hos kommunens borgmester.

Google har allerede åbnet et datacenter i Fredericia, men nu har techgiganten købt endnu mere jord, og det vækker glæde hos kommunens borgmester.

Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Indland
13. oktober 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Steen Wrist I

Google har købt endnu et område i Fredericia, 120.000 kvadratmeter i et industrikvarter uden for byen, og det er borgmester Steen Wrist (S) stolt over, for det viser, at »Google vil Fredericia«, som han siger i en pressemeddelelse ifølge Fredericia Dagblad.

Steen Wrist II

I pressemeddelelsen står der ikke noget om, hvad Google har betalt, men når man vil hinanden, skal økonomien ikke splitte Google og Fredericia ad. Derudover har milliardvirksomheden udbetalt donationer til Fredericia Museum og et legat til et ’minidatacenter’ på maskinmesterskolen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

jens christian jacobsen

Google oplyser på deres hjemmeside, at datacentret v. Taulov (Fredericia) er klimaneutralt' fra dag 1' og centret vil være omgivet af solceller der ikke kun forsyner centret, men også flere andre virksomheder i området.
I øvrigt giver centret ikke særlig mange arbejdspladser - 150 - 250. Stadig iflg. Google selv.

Hold da op, hvor er det pinligt, at den google-vikingehjelm har horn. Det havde vikingetidens hjelme altså ikke. De ville jo virke som den sikre måde at styre et sværdslag direkte ned i skallen.