SERIEFOLK

En kvindelig forfatter blev til tre midaldrende mænd

Radioaktivt spildevand, et fragtskib på grund og en kvinde, der i virkeligheden var ikke én – men hele tre – midaldrende mænd.
Det vakte lidt overraskelse, da den spanske, kvindelige krimiforfatter skulle modtage en pris, for navnet var et synonym, der dækkede over de tre meget mandlige og midaldrende forfattere.

Det vakte lidt overraskelse, da den spanske, kvindelige krimiforfatter skulle modtage en pris, for navnet var et synonym, der dækkede over de tre meget mandlige og midaldrende forfattere.

Kike Rincón/Zuma/Ritzau Scanpix

Indland
19. oktober 2021

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren.

Carmen Mola

Det vakte lidt overraskelse, da den spanske, kvindelige krimiforfatter skulle modtage en pris, for navnet var et pseudonym, der dækkede over de tre meget mandlige og midaldrende forfattere Agustín Martínez, Jorge Díaz og Antonio Mercero.

Fumio Kishida

Japans nye premierminister mener, at atomkraft er nødvendigt, hvis Japan skal være CO2-neutralt senest i 2050. To uger efter sin tiltrædelse har han besøgt det nedsmeltede atomkraftværk Fukushima, der blev ødelagt af en tsunami efter et jordskælv i 2011.

Tetsu Nozaki

Den japanske fisker, der mistede tre af sine syv både til tsunamien, er bekymret efter premierministerens besøg på Fukushima, for det kom frem, at det fortsat står ved magt, at man vil begynde at hælde radioaktivt spildevand fra det ødelagte kraftværk ud i Stillehavet.

Poul Brix Bjerregaard

Politikommissæren hos Bornholms Politi vågnede mandag op til en af de lidt mere usædvanlige opgaver. Man skulle tro, at Bornholm var svær at overse, men det hollandske fragtskib Beaumaiden var natten til mandag baldret ind i øen ud for Havvej ved Sorthat-Muleby.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her