Støjbergs instruks
Læsetid: 1 min.

Podcast: Støjbergs dom er en tabersag for embedsværket

En række embedsfolk risikerer disciplinærsager, nu hvor rigsretssagen mod Inger Støjberg er overstået. I denne episode af podcasten 'Støjbergs instruks' diskuterer Anton Geist og Ulrik Dahlin, hvordan sagens udfald stiller embedsfolkene
På billedet ankommer Inger Støjberg til Eigtveds Pakhus til afhøring i rigsretssagen mod hende den 14. september 2021.

På billedet ankommer Inger Støjberg til Eigtveds Pakhus til afhøring i rigsretssagen mod hende den 14. september 2021.

Anders Rye Skjoldjensen

Indland
11. december 2021

Når højesteretspræsident Thomas Rørdam mandag kl. 13 afsiger dom i rigsretssagen, vil al fokus være på Inger Støjberg. Med god ret. Det er hende, der står anklaget, og det er hendes omdømme og fremtidige muligheder i dansk politik, der er på spil.

Men uanset, om Inger Støjberg bliver frifundet eller fundet skyldig, er det en tabersag for embedsværket. Og dét er temaet for denne episode af podcasten ’Støjbergs instruks’.

Podcasten bliver den sidste inden dommen mod Inger Støjberg, og Anton Geist og Ulrik Dahlin benytter altså stilheden før stormen til at fokusere på, hvor sagen stiller embedsfolkene – som i flere tilfælde risikerer at blive draget til ansvar ved disciplinærsager efter rigsretssagen.

Podcast

Støjbergs instruks

Hvis du vil følge rigsretssagen mod Inger Støjberg, skal du lytte til podcasten ’Støjbergs instruks’ med Informations Anton Geist og Ulrik Dahlin. De to var oprindeligt med til at afdække sagen journalistisk, og i denne podcast analyserer og diskuterer de hver uge udviklingen i rigsretten.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her