hjemsendelser
Læsetid: 5 min.

Udlændingestyrelsen ser bort fra, at to drenge har tilbragt de fleste formative år i Danmark

Når Udlændingestyrelsen skal vurdere børns tilknytning til Danmark, skal de især se på de formative år fra seks til 15. En sag fra Djursland rejser spørgsmålet, om styrelsen reelt gør det
Indland
21. juni 2022
Det brev, som den dengang 15-årige Hashem i foråret sendte til Udlændingestyrelsen

Det brev, som den dengang 15-årige Hashem i foråret sendte til Udlændingestyrelsen

»Jeg hedder Hashem det vil jeg sige til jer jeg vil godt bo her i danmark fordi jeg har mange god venner og de er meget gode veneer, de er sygt sød.«

Sådan indledte den dengang 15-årige Hashem fra Djursland i foråret et brev til Udlændingestyrelsen, som var i gang med at revurdere hans mors opholdstilladelse. Nisrin Amam er flygtning fra Syrien og indrejste i januar 2015, men nu ville myndighederne undersøge, om hun kunne vende hjem.

Når Udlændingestyrelsen skal vurdere en sådan sag, sker det i to led. Først vurderes, om forholdene i Syrien er blevet bedre. Hvis det er tilfældet, er næste led, om flygtningen har opnået en så omfattende selvstændig tilknytning til Danmark, at det vil være i strid med artikel 8 i Den Europæiske Menneskerettighedskonvention om retten til privat- og familieliv at udsende vedkommende.

I marts nægtede styrelsen at forlænge Nisrin Amams opholdstilladelse med henvisning til, at de syriske myndigheder siden maj 2018 har haft kontrollen over »stort set hele Damaskus by og Rif Damaskusprovinsen«, og at der ikke har været »sikkerhedshændelser i området siden«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Hver gang jeg læser en af disse absurde afgørelser, bliver jeg lige forundret over manglen på logik og sund fornuft, for slet ikke at tale om almindelig anstændighed og moral.

Hvor er vi røget langt ned ad slisken..!

Peter Bryde Poulsen, Klaus Lundahl Engelholt, Lone Hansen, Frederik Schwane, Kim Folke Knudsen, Arne Albatros Olsen, Christian Mondrup, Birthe Madsen, Inger Pedersen, erik pedersen, Erik Karlsen, Alan Frederiksen, Sinne Lundgaard Rasmussen, Carsten Munk, Lise Lotte Rahbek og nanna Brendstrup anbefalede denne kommentar
jens christian jacobsen

Besynderligt sammenfald mellem en udviklingspsykologisk konstruktion 'de formative år' der i domstolens forrstillingsverden akkurat falder sammen med grundskoleperioden i de fleste europæiske lande.
Danske skolepsykologer brugte samme inddeling indtil et tidspunkt i 1930erne, hvor børnehavernes fremkomst pludselige ændrede de formative års placering. Nu hed det sig, at de lå fra barnet kunne begynde i børnehave (2 år) til de skulle begynde i skolen (6 år). Og i mange reformpædagogiske kredse benægtede man, at skolen overhovedet var 'formativ' andet end med terperi og autoritær ensretning. Det er forresten stadig mange i pædagogverdenen, der mener.
Så kom dagtilbud og vuggestuer og gæt hvor barnets formative år nu lå? Rigtigt. Fra 0 til 2 år.
Så besynderligt at domstolen argumenterer ud fra en forlængst forladt udviklingspsykologi. Syrien er ikke sikkert, så længe Asad sidder på magten. Punktum.

Christel Gruner-Olesen, Alan Frederiksen, Eva Schwanenflügel, Kim Folke Knudsen, Inger Pedersen og Arne Albatros Olsen anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

@Syrien 2015-Ukraine 2022

Ingen af det store flertal af danske politikere ænsede den russiske ødelæggelsesmaskines virkning i Syrien. Vi var næsten allierede og ud skulle IS.

Men tilbage kom Syriens Leder Bashar Al Assad, som sidder på magten, fordi Rusland militærstrategisk har deres Middelhavs base i landet til deres russiske flåde.

Aleppo fuldstændig ruinhob på linje med Dresden i 1945.

Forbrydelserne mod det syriske folk er uden ende anvendelse af kemiske våben massive artilleri bombardementer tortur i lange baner osv. osv.

Nu sidder vi så og sysler med at smide syriske flygtninge ud af vores land og tilbage til helvede i Syrien. Familier splittes ad med den danske lovmaskines systematik nogen reddes her i landet andre udvises til det syrisk diktatur til Det russiske stalinistiske diktaturs nærmeste allierede

Det svarer billedligt talt til at udvise vores ukrainske flygtninge til Mariupol, og til Donetsk Provinsen, hvor de helt sikkert vil få en formidabel modtagelse af russerne ( for sidste gang i deres liv ).

Vi er med Evas ord ikke kun røget ned af slidsken. Vi er røget så langt udi sumpen, at vi snart ikke kan ses for flere stramninger. Danmarks flygtningepolitik er gået til bunds i angst mageri og i forestillingen om, at borgere med en fremmed baggrund de er i sig selv en trussel mod nationen her i landet - ingen synes at overveje, at der kunne være tale om at søge ly for helvedet i Syrien og det helt uden skjulte politiske motiver. At mennesker som har oplevet den russiske krigsmaskine ( den russiske damptromle ) at de for enhver pris må væk inden selve deres livseksistens og deres familie udslettes for altid. At den erkendelse kunne gælde alle mennesker uanset tro etnisk baggrund og kulturel baggrund.

Se hvordan Mariupol ser ud i dag og hvorledes byen så ud før Russerne befriede den !!

Den Røde Terrorhærs værk.

https://www.youtube.com/watch?v=WKQnounkt14

Aleppo år 2015-Mariupol år 2022.

Plads til syrere nej ikke her i Danmark.

VH
KFK

Brian Andersen, Willy Johannsen, jens christian jacobsen, olivier goulin, Lone Hansen, Inger Pedersen, Frederik Schwane, erik pedersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar