Folk
Læsetid: 1 min.

Chris Anker Sørensen hyldes under touren i Danmark, mens Jørgen Leth får knap så flatterende hilsen

Velkommen til FOLK, Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik
Som en hyldest til den afdøde cykelrytter kunne man på 2. etape se et gigantisk portræt af Chris Anker Sørensen med teksten #forchris på en boldbane i Holbæk.

Som en hyldest til den afdøde cykelrytter kunne man på 2. etape se et gigantisk portræt af Chris Anker Sørensen med teksten #forchris på en boldbane i Holbæk.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Indland
4. juli 2022

Aføde Chris Anker Sørensen bliver hyldet på tourens etaper i Danmark, og The Strokes-forsanger spillede som det sidste hovednavn på Roskilde Festival og leverede, hvad Soundvenue har kaldt »en historisk nedsmeltning«.

Zenia Stampe: Rasmus Stoklund (S) tweetede, at et flertal af Folketinget er nået frem til, at der ikke er grundlag for en rigsret, hvilket fik Zenia Stampe til at kommentere, at der ikke er flertal for regeringen, og at han agerer ’komiske Rasmus’, hvis han ikke forholder sig til det.

Chris Anker Sørensen: Som en hyldest til den afdøde cykelrytter kunne man på 2. etape se et gigantisk portræt af Chris Anker Sørensen med teksten #forchris på en boldbane i Holbæk. På tredje etape kunne man i byen Skibet se en indpakket bygning i gult med hans portræt og teksten »Tak for alle oplevelserne«.

Jørgen Leth: Andre får knap så flatterende hilsner. Tour de Frances officielle Twitter skrev: »We just can’t get over the support out on the roads!« til et billede af heppende danskere. Det har tydeligvis ikke været set af danske øjne. I baggrunden ses et stort banner med teksten: »Jørgen Leth har rynkede klunker«.

Julian Casablanca: The Strokes-forsangeren spillede som det sidste hovednavn på Roskilde Festival og leverede, hvad Soundvenue har kaldt »en historisk nedsmeltning« og høstede en enkelt stjerne i flere medier. »Vi har gang i et ægte karriereselvmord her. Vi slår bare tiden ihjel,« sagde Casablanca. Det lykkedes.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Mikael Aktor

Hej Information - kan I ikke vise billedet med Jørgen Leth-banneret i baggrunden? Det er jo for sjovt, så tarveligt ikke at vise det.

Gitte Loeyche

Jeg tilslutter mig Mikael Aktor

Freddie Vindberg

"I baggrunden ses et stort banner med teksten: »Jørgen Leth har rynkede klunker«."

Det er jo kun en påstand. Vi ved det ikke.