Støjbergs eksplosive succes har fået Socialdemokratiet til at gå i panik

Fejden om Nordjylland i det direkte opgør mellem Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen og Danmarksdemokraternes formand Inger Støjberg kan potentielt flytte de udslagsgivende vælgere, som dermed også vil bestemme den politiske farve på den næste regering
Inger Støjbergs parti Danmarksdemokraterne står ifølge flere meningsmålinger til at få hver tiende stemme, hvis der var valg nu.

Inger Støjbergs parti Danmarksdemokraterne står ifølge flere meningsmålinger til at få hver tiende stemme, hvis der var valg nu.

Joachim Ladefoged

Indland
27. august 2022
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Allerede inden Inger Støjberg (DD) overhovedet er begyndt at tale om muslimer, har statsminister Mette Frederiksen (S) set sig nødsaget til at kaste alt ind for at sende et umisforståeligt signal om, at Socialdemokratiet er parat til yderligere stramninger. Ingen må fremstå hårdere end S-regeringen. Alt står på spil.

Pludselig handler S-regeringens højprofilerede udspil om strengere straffe og pludselig bakker den op om et tørklædeforbud til skolebørn. Det er tydeligt, at samtlige ministre abrupt er blevet udkommanderet til at dæmme op for det begyndende vælgerskred over mod Danmarksdemokraterne. Inger Støjberg er nemlig på få måneder vokset frem til nu at være den største forhindring for en fortsat socialdemokratisk regering.

Regeringstoppen har da også god grund til at frygte, at en stor andel af de generelt ældre og mandlige provinsvælgere, som i 2019 rykkede fra Dansk Folkeparti til Socialdemokratiet, kan blive trukket tilbage til højrefløjen ved det nært forestående valg: Danmarksdemokraterne mobiliserer ganske enkelt vigtige vælgere direkte fra Socialdemokratiet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Kasper Pedersen

Ja, hvad blev der af klimaet??

Christian Bruun, erik steenstrup dyhr, Ejvind Larsen, Rolf Andersen, Torben Bruhn Andersen, Alan Frederiksen, Inger Pedersen, Frederik Schwane, Arne Albatros Olsen, Erik Nielsen, erik pedersen, Steffen Gliese, Morten Larsen, Holger Nielsen og Torben K L Jensen anbefalede denne kommentar

Efterårsvalg? Kan LTM og hans mangfoldige kolleger sætte dato på? Næppe. Men spekulere og hakke i brødkrummer, jeps. Det kan de til nærmest ulidelighed. Åh, og det holder alle chefredaktørkontorer i allerhøjeste beredskab. Min konklusion: Jeg læser alt for meget danske medier.

Arne Albatros Olsen, John Scheibelein, Christen Thomsen, Peter Wulff, Jesper Eskelund, Torben K L Jensen, Steen K Petersen, Eva Schwanenflügel, erik jensen og Mogens Holme anbefalede denne kommentar
Torben K L Jensen

Lad de radikle gå planken ud og være dem der udløser et valg i utide men det kunne jo også ske det at Sofie Carsten Nielsen mister magten til den mere moderate Bo Lidegaard og så bliver der ikke noget valg på denne side af Nytår. - Hvorfor det kunne man spørge og svaret er meget enkelt : RV risikerer at ryge under spærregrænsen fordi konkurencen på den liberale midte er ny og stor. Udlændingepolitikken har ligget fast siden Socialdemokratiets kovending der bogstaveligt har udraderet DF som parti - at deres stemmer går til Inger Støjbjerg for hvor skulle de eller gå hen ?
Næh - nej Det bliver finanserne der kommer på dagsordnen - Skal vi spare os ud af krisen eller skal vi arbejde os ud ? Med de enorme investeringer der bliver nødvendige for 70 %-målet (hele folketinget har tilsluttet sig) så det bliver det sidste.
Uha - en vanvittig løftebrudsdiskussion bliver resultatet - denne gang rettet mod de blå og især Søren Pave og de konsertive der hidtil har pralet med at være det borgerlige grønne parti. Lad os få det skide valg - efter nytår.

John Scheibelein, Alexander Bak, Torben Bruhn Andersen, Steen K Petersen, Eva Schwanenflügel, Ole Olesen, Steffen Gliese, uffe hellum og Kim Houmøller anbefalede denne kommentar
Theo Lindemann

Før var det Pia Kjærsgaard. Nu er det Inger Støjberg. Men resultatet er det samme 100%. Deres vælgere saver den gren over de selv sidder på. Fine saloner, en spade er en spade. Det er selvfølgelig også en måde at føre politik på. Men konsekvensen af Inger Støjbergs DanmarksDemokraterne er, at de rigeste nu får lige så meget i skattelettelser som de lavest lønnede har at leve for. Og det i en tid med en bragende inflation. Med blå blok ved roret kan de lavtlønnede godt indstille sig på en kraftig lønnedgang de kommende år. Ligesom de kan se frem til en stigende pensionsalder for at skabe økonomisk råderum til dem der bor i de fine saloner.

Carsten Munk, Carsten Wienholtz, William Kern, gorm petersen, John Scheibelein, Rolf Andersen, Lone Hansen, Jan Damskier, Hanne Kok, Alexander Bak, Helle Bovenius, Peter Wulff, Hannibal Knudsen, Torben K L Jensen, Torben Bruhn Andersen, Steen K Petersen, Eva Schwanenflügel, Lisbeth Glud, erik jensen, Frederik Schwane, erik pedersen, Ole Olesen, Erik Nielsen, Mogens Holme, Steffen Gliese og Ruth Sørensen anbefalede denne kommentar
Peter Aarslev

Hvor er det pinligt at se størstedelen af vores folketing være så evigt selvoptaget. Nul visioner, ingen retning og den s..... optagethed af muslimer. Som om det havde nogen som helst betydning for det store flertal at lade et politikerrendsammen forfølge en minoritet i et tilsyneladende galoperende paranoia, som reelt er både kynisk og velovervejet. Hvad med det der virkelig betyder noget? Klimaet, vores vandmiljø er ved at dø, fjordene er færdige, nul fisk, intet liv tilbage. Landbruget sviner som de har gjort det i årtier uden synderlig konsekvens. Vores samfund knækker over i ulighed. Den grønne omstilling er begravet i floskler og røgslør. Vores folkeskole er et retningsløst projekt hvor dannelsen og kulturopdragelsen er begravet i elendige pisaundersøgelser. Vælgerne har de politikere de fortjener, og politikerne har de vælgere de fortjener. Hvem f..... kan finde på at stemme på en dømt løgnhals uden en politik? Jo det kan de som er er blevet fyldt med vandet indholdsløst politikerlingo i 30 år, som hader professionelle politikere som samtidig må tro, at vælgerne er dummere end gennemsnittet, som igen åbenbart tror på det konstruerede had til en befolkningsgruppe som i det store hele formodentligt bare vil leve som de fleste andre mennesker - uden at være forfulgt for noget de ikke har ansvar for. Alt i mens det velfærdsamfund som tidligere generationers politikere har skabt eroderer om ørerne på os. Hvor er det vi i fællesskab er i gang med at føre Danmark hen? Enten ved ikke selv at deltage, eller ved at lade visionære analfabeter føre fanen. Hvornår mon vi som befolkning vågner op og ser at de pseudoproblemer Christiansborg med stor ivrighed forsøger at præsentere som store samfundsproblemer, i virkeligheden dækker over, at de fleste toneangivende politikere er bedre til at løbe efter folkestemninger, og stille sig i front på en allerede uafvendelig kurs, og se beslutningsfulde og ansvarligt selvbevidste ud, end de er til at udpege og løse vores virkelige generationsproblemer. Det er her, hvor man som udtrykt af Georg Metz, kunne ønske sig at man havde 2 hoveder at tage sig til.

Christian Bruun, Niels Borre, erik steenstrup dyhr, William Kern, John Scheibelein, Ejvind Larsen, Rolf Andersen, Arne Albatros Olsen, Viggo Okholm, ingemaje lange, Harald Viuff, Hanne Kok, Lars Løfgren, Helle Bovenius, Peter Wulff, jesper jacobsen, Hannibal Knudsen, Torben Bruhn Andersen, Steen K Petersen, Flemming Berger, Lillian Larsen, Eva Schwanenflügel, Alan Frederiksen, Flemming Sørensen, P.G. Olsen, erik jensen, Jette Steensen, Inger Pedersen, Nina Erbs, Jeppe Lyngsø Bundgaard, Torben K L Jensen, Erik Nielsen, Mogens Holme, Issa Chaaban, erik pedersen, Steffen Gliese, Kim Houmøller, uffe hellum, Anker Nielsen, Maya Drøschler, Peter Gløde, Anders Reinholdt, Else Mortensen, Ruth Sørensen, Christel Gruner-Olesen, Brian Andersen og Ebbe Overbye anbefalede denne kommentar
Michael Strate

Bidrag til det politiske kandestøberi...
Hvad hvis nu et nyvalgt folketing beslutter sig for at erklære fr. Støjberg UVÆRDIG til at sidde i folketinget, mindre end et år efter hun har udstået sin straf på 60 dages ubetinget fængsel for forsætligt brud på ministeransvarlighedsloven i sagen om de adskilte asylpar.
Synspunktet har været bragt frem af Jesper Olsen i juli 2022, formand for Transparancy International Danmark, der betegner sig selv som »en international NGO, som kæmper for en verden fri for korruption og magtmisbrug«.
Mon ikke venstrefløjen, Socialdemokratiet og måske de radikale kunne fristes til det? Det vil nok kunne tage pusten af hendes nye parti !

Carsten Wienholtz, John Scheibelein, Ejvind Larsen, Rolf Andersen, Peter Wulff, Torben Bruhn Andersen, Steen K Petersen, Eva Schwanenflügel, Jette Steensen, Ole Olesen og Mogens Holme anbefalede denne kommentar
Henning Kjær

Jeg har endnu til gode at se "S-regeringen pludselig bakker den op om et tørklædeforbud til skolebørn".

Hverken Socialdemokratiet, Venstre eller Konservative har indtil nu bakket op om forslaget om tørklædeforbud til skolebørn. Forslaget angår desuden kun børn i grundskolen , men LTM må nødvendigvis stramme sine henvisninger. Det er det vi andre kalder usandhed og løgn, når han ved bedre.

Flemming Olsen

Hun er ikke nogen ny Glistrup, hun har ikke noget på hylderne ud over at have orange hår og tale jysk dialekt og kommer ikke til at ræse ind i Folketinget med 28 mandater. Og valget er endnu ikke udskrevet, og måske bliver det ikke engang ved Tingets åbning i oktober men først til foråret. Det vil så være gang nummer 117, at De Radikale løber fra deres løfter. Never mind deres vælgere vil elske dem for det lige meget hvad, og de andre kan rende og hoppe. De bruger bare argumentet med, at forholdene har ændret sig, de blå reaktionære fremmedfjendtlige kræfter har overtaget debatten, og et valg lige nu ville ikke gavne Danmark, menneskerettighederne, vores omdømme i Washington Post og så videre. En 9 måneder lang valgkamp vil bringe andre emner op og vælgernes interesser og sympatier er flygtige.

Carsten Wienholtz, gorm petersen, John Scheibelein, Rolf Andersen, Helle Bovenius, Torben Bruhn Andersen, Steen K Petersen, Eva Schwanenflügel, Lisbeth Glud, Claus Nielsen, Ole Olesen, Mogens Holme, Steffen Gliese, Kim Houmøller og uffe hellum anbefalede denne kommentar
Steffen Gliese

Problemet er også, at vi har fået nogle yngre nostalgikere, der ikke helt har forstået, hvad de bør stræbe efter i det klassiske velfærdssamfund. Så de tror, det er homogeneitet; men det er det jo ikke, velfærdssamfundet udmærkede sig ved den mest radikale diffundering af alskens grupper i samfundet med vidt forskellige lyst, interesser og ildhu. Det var et levende samfund, som ikke tillod folk i nær så høj grad at trække sig ind i deres snegleparcelhuse og privatisere livet.

Arne Albatros Olsen

Populismen kender slet ikke noget til ordet "skam".

Peter Mikkelsen, Ejvind Larsen, Carsten Munk, Eva Schwanenflügel og erik jensen anbefalede denne kommentar
Jan S. Jensen

Hvorfor er det fra højrefløjen, at man med så stor succes kan tale om "de fine københavnske saloner"?

Vi har brug for et populistisk venstrefløjsparti i dette land!!

(Gerne med udmeldelse af NATO og EU i et superaktuelt hug!!)

Frederik Schwane

På trods af mine mange ros til Mette Frederiksen for krisehåndteringerne de sidste år, kommer jeg ikke til at stemme på hende.

Jeg kan ikke acceptere den negative retorik omkring vores muslimske medborgere. Selvfølgelig skal vi sætte krav til alle nye borgere i vores land, men vi skal ikke samtidig gøre alt for at forhindre at de kan lykkes - tvang og forbud og hadsk tale hjælper ingen.

Den seneste snak om at staten skal udøve tvang overfor muslimske piger er under lavmålet. Tvang er ikke den rette løsning. Uddannelse, arbejde og en positiv modtagelse er.

Det ville klæde vores politikere at kæmpe for de 90% almindelige danskeres stemmer i stedet for de 10%, der ikke forstår at demokrati ikke er lig med tvang og udskamning af minoriteter.

Niels Borre, Benny Lyne Amorsen, Peter Mikkelsen, John Scheibelein, Ejvind Larsen, Jane Nielsen, Rolf Andersen, Kasper T. Mortensen, Ole Olesen, Viggo Okholm, Kenneth Jacobsen, Peter Wulff, Hannibal Knudsen, Torben Bruhn Andersen, Lillian Larsen, Anders Reinholdt, Eva Schwanenflügel, erik jensen, Steffen Gliese og Inger Pedersen anbefalede denne kommentar
Lars Fruergård-jensen

Det er så de vælgere der løber frem og tilbage mellem socialdemokratiet, dansk folkeparti, Inger Støjberg m. fl. der kommer til at bestemme indholdet af dansk politik. Det er trist ikke mindst for klimaet.

Niels Borre, John Scheibelein, Ejvind Larsen, Jane Nielsen, Ole Olesen, Viggo Okholm, Hannibal Knudsen, Inger Pedersen, Anders Reinholdt og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

Hvis man er snæversynet, handler med hovedet under armen og laver Rigsretter ud af pettitesser og ideologi, så krænker man en masse almindelige menneskers retfærdighedssans og så får man et protestparti som Danmarks Demokraterne, samtidigt med at der kaldes om lighed for lov, ret, retfærdighed og petitessegrænse og dermed om en statsminister der så også bør for en Rigsret pga. af hendes beslutning om mink erhvervets i praksis nedlæggelse.

Frederik Schwane

Peter Hansen, specielt når protestpartiet oprettes af den person, der, ikke lavede pettitesser og ideologi, men med vilje overskred gældende lovgivning, stiller sig op som stifter af protestpartiet, må det være hendes retfærdighedssans over at blive dømt for at overtræde loven, der er i spil.

Det opstiller nogle store paradokser ift. hvis hun på et tidspunkt bliver minister: Eftersom hun laver et parti i protest mod, at hun blev straffet for at overtræde loven, vil hun så, som minister realisere sin protest ved at fortsætte med at bryde loven?

Der er uenighed om Lov om Dyrehold dækker nedslagtningen af alle mink, men som minimum dækker den majoriteten, nemlig dem, der var i sikkerhedszone med smittede farme. Ligegyldig om det var syge eller raske dyr.

En minoritet af minkfarmene lå så uden for sikkerhedszonerne, og det er her problemet var - i hvert fald indtil 5 dage efter udmeldingen, hvor et flertal i Folketinget sikrede, at hjemmel var på plads.

Pointen er her, at Mette Frederiksen ikke vidste, at der ikke var hjemmel til de få minkfarme udenfor sikkerhedszonerne, og at hun derfor handlede i god tro. Det er også derfor, der er så meget ballade omkring embedsværket, hvis ansvar det er at sikre at orientere om, om hjemmel er på plads.

Det er forskellen på Mette Frederiksen og Inger Støjberg. Mette Frederiksen vidste ikke, at der ikke var hjemmel til at slå mink ned uden for sikkerhedszonerne og hun sikrede at denne hjemmel kom på plads. Inger Støjberg vidste godt, at hun overtrådte loven, men det ignorerede hun, og som hun selv siger, at det gør hun gerne igen.

Niels Borre, Benny Lyne Amorsen, John Scheibelein, Ejvind Larsen, Christen Thomsen, Ole Olesen, Jan Damskier, Steffen Gliese, Peter Wulff, Hannibal Knudsen, Inger Pedersen, Eva Schwanenflügel og Mogens Kjær anbefalede denne kommentar

@Frederik Schwane

Jeg tror ikke på at Inger Støjbjerg viste hun overtrådte loven, og heller ikke at Mette Frederiksen gjorde det, for det tænker jeg begge er kloge nok til at kunne regne ud ville få have konsekvenser.

Til gengæld tror jeg på, at deres rådgivning i begges tilfælde nok har været mangelfuld og i Mettes at der måttes handles og handles hurtigt, det er nu en gang en statsministers lod i en krisetid at tage beslutninger.

Min anke er at ingen af sagerne burde eller bør lede til en rigsretsag, en rigsretsag bør kun udløses ved forræderi, selvberigelse og lignende, så min anke er bare at dette er helt ude af proportion uanset hvad nogle ideologer i de yderste venstreorienterede Københavnske saloner mener om dette.

Så pointen er, at man her har skudt sig selv gevaldigt i foden og det giver så bagslag og kan resultere i en nyt flertal efter et valg som blandt andet kan indebære Inger Støjbjerg som ny minister i en regering.

Man høster som man sår, og det irriterende er at begge sager tager fokus fra meget vigtigere agendaer i vores tid og det synes jeg er virkeligt kedeligt og ærgerligt.

Jens Kristian Sørensen, Frank Hansen, Carsten Bjerre og Nike Forsander Lorentsen anbefalede denne kommentar
Frederik Schwane

Peter Hansen

»Dommen lyder, at Inger Støjberg forsætligt har overtrådt ministeransvarlighedsloven ved at iværksætte og fastholde den ulovlige administration,« lød ordene fra Thomas Rørdam.

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13549796/skyldig-i-rigsretten-stoe...

John Scheibelein, Ejvind Larsen, Rolf Andersen, Ole Olesen, Morten Jensen, Steffen Gliese, Inger Pedersen, Eva Schwanenflügel og Mogens Kjær anbefalede denne kommentar
Frederik Schwane

Forsætligt=som udføres af en person der er bevidst om sin handling; som udføres med vilje

John Scheibelein, Ejvind Larsen, Rolf Andersen, Morten Jensen, Inger Pedersen, Eva Schwanenflügel og Mogens Kjær anbefalede denne kommentar

@ Peter Hansen

Til lykke.
Du er den eneste i Danmark, der ikke tror på, at Inger Støjberg vidste, at hun overtrådte loven. Jeg kan selvfølgelig ikke vide, om du har ret, men jeg kan med sikkerhed afgøre, at det ville kræve, at Inger Støjberg lukkede ørene for, hvad hendes nærmeste medarbejdere fortalte hende, at hun aldrig læste aviser og heller ikke orienterede sig i andre meder. Faktisk skulle hun leve på en øde ø uden kontakt med omverdenen for at du kan have ret.

Jeg tror, at du har opnået evig berømmelse i Danmark som den mest yderliggøende kopi af en ekstrem Trump-vælger

Frederik Schwane

Mogens Kjær, jeg er bange for, at du ikke har ret i, at Peter Hansen ikke er den eneste i Danmark, der ikke tror på, at Inger Støjberg brød loven med vilje.

Omfanget at hendes fanskare tyder på, at uvidenheden er udbredt (eller at der er noget helt andet på spil ift. at mange mennesker synes, det er ok at bryde loven)

Niels Borre, John Scheibelein, Carsten Bjerre, Ejvind Larsen, Ole Olesen, Hannibal Knudsen, Mogens Kjær, Eva Schwanenflügel og Lillian Larsen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Støjberg talte også usandt overfor Folketinget, det blev hun bare ikke bedømt på i Instrukskommissionen, fordi der ikke var flertal for at tilføje dette til anklageskriftet, på trods af, at det var etableret.

Iøvrigt har Støjberg selv udtalt efter dommen, at hun ikke anerkender den, og ville handle på samme måde igen.

Niels Borre, Tina Peirano, Benny Lyne Amorsen, John Scheibelein, Ejvind Larsen, Rolf Andersen, Christen Thomsen, Ole Olesen, Viggo Okholm, Morten Jensen, Lillian Larsen, Jan Damskier, Steffen Gliese, Hannibal Knudsen, Torben K L Jensen, Inger Pedersen, Carsten Munk, Frederik Schwane og Mogens Kjær anbefalede denne kommentar
Morten Petersen

Socialdemokratiet får næppe et specielt prangende valgresultat.
Valgsejren 5. Juni 2019 var i høj grad bundet op på et mørkegrønt mandat.
Vælgernes tilfredshed med håndteringen af dette mandat vil med stor selvfølgelighed kunne aflæses i et kommende valg.
SF og Enhedslisten vil kunne profitere ganske betragteligt på dette område.
Socialdemokratiet angriber derfor på fronter hvor de håber at vil kunne flytte vælge fra højre mod…. Tjaaa vel højre efterhånden ;)

@ Mogens Kjær

Dommen er en ting og jeg tror hun har gået til grænsen, men jeg tror ikke hun i sin egen bevidsthed har brudt loven.

Men lad nu det ligge, for det er ikke det der er interessant, det interessante her er hvad de mange der vil stemme på hende synes, og mange af dem synes at det var en politisk og ideologisk personforfølgelse, og en stor overdrivelse at føre hende for en rigsretsag.

Jeg forsvare i princippet ikke nogen her, jeg prøver bare at være logisk mht. et bevidst lovbrud både hos Mette og Inger, som begge er to garvede politikere, samtidigt med at jeg mener at man i begge tilfælde vil og har misbrugt rigsretinstansen.

Uanset, så har Ingers rigsretssag kun styrket hende og hendes synpunkter, så hvis man førte hende for en rigsretsag af disse grunde, så har man som skrevet skudt sig selv foden!

Jens Kristian Sørensen og Carsten Bjerre anbefalede denne kommentar
Frederik Schwane

Peter Hansen, hvis hun ikke, efter gentagne advarsler fra embedsværket, har vidst, at hun overtrådte loven, ville hun jo være en sinke. Og på præcis dét punkt, tror jeg nu ikke, at vi kan være uenige i, at hun er ikke en sinke, absolut ikke.

At undlade at dømme Inger Støjberg for forsætligt at overtræde loven, af angst for at nogle vælgere skulle blive fornærmede over, at hun er dømt for forsætligt at have overtrådt loven, er ikke sådan et retssamfund skal håndteres.

Niels Borre, erik pedersen, Benny Lyne Amorsen, John Scheibelein, Ejvind Larsen, Rolf Andersen, Ole Olesen, Steffen Gliese, Mogens Kjær og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

@ Peter Hansen:
"Uanset, så har Ingers rigsretssag kun styrket hende og hendes synpunkter(..)"

Kunne du muligvis være så venlig at oplyse kommentariatet om, hvad 'Ingers' synspunkter egentlig består i, ud over udlændingestramninger og nedlæggelse af de 'Københavnske saloner', som hun selv har siddet i størstedelen af sit liv, og håber at be-sidde igen..?

For indtil videre har DD intet partiprogram, og har kun fremlagt et enkelt forslag (om at øge barsel til mænd).

Vi ved dog også, at Støjberg er ærkeborgerlig på en meget Venstresnoet facon, (læs: Bæredygtigt Landbrug og erhvervslivet i Jylland), og vil støtte skattelettelser til de rigeste i samfundet.

Så hvad i alverdens riger og lande kunne på nogen måde appellere til 'den lille mand'?

Med mindre det er højredrejet, sadopopulistisk identitetspolitik, der skal give førnævnte 'landet tilbage fra de fremmede'..?

Tina Peirano, John Scheibelein, Ejvind Larsen, Rolf Andersen, Lillian Larsen, Jan Damskier, Inger Pedersen, Steffen Gliese og Mogens Kjær anbefalede denne kommentar

@ Frederik Schwane

Nu kan man jo altid tale om den konsekvens det har haft mht. en lovovertrædelse., og hvor andre har fået en næse så er Inger blevet kastet for en rigsret og en del synes så at denne er brugt politisk og derfor vil man nu også have lighed for lov og refærdighed i det man så også kun synes det er rimeligt at Mette også skal for en rigsret, altså er der gået inflation i rigsretter og det er jeg i mod.

Jeg vil gerne gentage at jeg ikke støtter rigsretter på så svage grundlag, samtidigt med at det ikke er personerne her jeg forsvare, jeg siger bare at dem der evt. har pustet sagerne op til noget de ikke er kan komme til at skyde sig selv i foden, hvilket jeg synes tydeligt meningsmålingerne klart indikere.

Jens Kristian Sørensen og Carsten Bjerre anbefalede denne kommentar

@ Eva Schwanenflügel

Nej Eva, det kan jeg desværre ikke, men nogle må jo kva meningsmålinger føle sig trådt over tæerne og heriblandt en del socialdemokrater hvis man skal tage diverse undersøgelser til troende.

Mit bedste gæt er som beskrevet at folk er blevet ramt på retfærdighedessansen og proportionssansen og så i simpel protest støtter Ingers parti pga. dette.

Eva Schwanenflügel

@ Peter Hansen

Meget muligt, du har ret.

Men er det nok til at stemme på et parti, der er ledet af løgnagtighed..?

John Scheibelein, Ejvind Larsen, Rolf Andersen, Ole Olesen, Mogens Kjær, Frederik Schwane, Inger Pedersen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Frederik Schwane

Peter Hansen, jeg tror - desværre - mere, at nogle af Inger Støjbergs fans ville stille sig op og sige, at hun "kæmpede for barnebrudene" og at de er totalt hjernevaskede.

Jeg forstår bare ikke, at voksne mennesker i veluddannede Danmark kan hoppe på den propaganda.

Benny Lyne Amorsen, John Scheibelein, Inger Pedersen, Ejvind Larsen, Rolf Andersen, Ole Olesen, Lillian Larsen, erik pedersen, Mogens Kjær, Steffen Gliese og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Jeg glæder mig til dagen, hvor Støjberg giver 'mine piger' en officiel undskyldning!

John Scheibelein, Frederik Schwane, Ejvind Larsen, Rolf Andersen og erik pedersen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

PS. Det sker så nok aldrig, hverken i himmel eller helvede..

Lillian Larsen, John Scheibelein og Ejvind Larsen anbefalede denne kommentar

@ Eva Schwanenflügel
27. august, 2022 - 17:23

Nej ikke for mit vedkommende hvis jeg mente at et parti var det.

I dette virvar og uanset det flertal der kommer, grundet en større gruppe i dette land, som helt har sagt fra overfor empati og hvad der er bedst for medmennesket, er der vel kun et at gøre. stemme på det parti som er nærmest den enkeltes menneskesyn.
jeg kan ikke stemme på socialdemokratiet fordi de er med i ghettoloven, vil opruste og i øvrigt mistænkeliggør muslimer, uanset at der også er mennesker blandt dem, som burde tage sig sammen,

Carsten Munk, Eva Schwanenflügel, Steffen Gliese og Ejvind Larsen anbefalede denne kommentar
gorm petersen

Årtiers koldkrig har fået mange til at hade staten (staten blev set som kommunisme light).

Pressen har med velberådet hu lagt det til rette (husk næsten al presse er borgerlig).

To damer stilles for rigsretten (staten). Den der frifindes af staten, vil folket straffe. Den der dømmes af staten, vil folket belønne.

Hadet mod staten er netop den splittelses-motor eksempelvis Putin benytter sig af. Den findes overalt i EU og - endnu vigtigere - i USA.

Der er derfor ingen grund til at diskutere politisk substans. Ingen vil kunne tvinge Støjberg til at besvare spørgsmål, hun ikke har lyst til at svare på.

Da man opgav den "ærlige" partipresse, hvor alle vidste, at ethvert indlæg var et parts-indlæg, og folk selv måtte tænke, døde forudsætningen for demokratiet.

Svarende til at man havde videreført retsplejen, men afskaffet både anklager og forsvarer, og overladt begge opgaver til dommeren (svarende til den upartiske journalist, der skam lytter til de enormt dygtige økonomer).

Egon Stich, Lillian Larsen, Steffen Gliese og Inger Pedersen anbefalede denne kommentar
Danny Hedegaard

Uanset om Inger Støjberg vil benægte det nok så meget.
Så er jeg overbevist om at Danmarks Demokraterne er en hævners hævner projekt.

Det ser ud til at det kan ende som en succes?
Og jeg tror at Socialdemokratiet og Mette Frederiksen, også inden udfaldet af Rigsretssagen.
Forstod at en rigsretsdag mod Inger Støjberg kunne ende som en boomerang mod både blå og rød blok.

Men regeringens støttepartier var jo ubøjelige i deres påtagede krav.
Om at en højere retfærdighed skulle ske fyldest.

Nu er det så pay back time fra Inger Støjberg, trailer park Danmark og eks mink avlere.

Nogen kommer til at fortryde den rigsretssag, de trumfede igennem mod Inger Støjberg.
De kunne have stillet sig tilfreds med historiens største næse til Inger Støjberg.
Havde de gjort det, havde de i dag været et kæmpe problem foruden.

Man ligger som man har redt!
Og ingen skal bilde mig ind at hverken rød eller blå blok har en bias, når det kommer til hvem de vil stille for en rigsret eller ikke.

Det mest ynkelige at se på, er alle de løsgængere fra DF, der nu søger lykken under Inger Støjbergs beskyttende vinger.
Levebrøds politikere af værste skuffe er de.

Inderst inde tror jeg at Inger Støjberg foragter dem, men er de i situationen nyttige, ja så er de brugbare.

Aldrig kommer jeg til at stemme på nogen kandidat, der en gang har forladt sit parti i indeværende valgperiode.
Og som tager det mandat med sig over til et nyt parti, som også jeg har stemt for.

Forræderi, det er hvad det er!

Venlig hilsen
Danny Hedegaard