Folk
Læsetid: 1 min.

Fra fodlænke til ministerbil: Støjberg sætter ny danmarksrekord

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Og hvad skal de afviste asylansøgere? Rigtigt gættet: ud på en øde ø.

Og hvad skal de afviste asylansøgere? Rigtigt gættet: ud på en øde ø.

Emmanuel Dunand

Indland
28. september 2022

I december 2021 dømte Rigsretten Inger Støjberg til 60 dages fængsel. Selv kalder hun sin brøde for »formelle fejl« og sætter kursen mod en ny ministerbil

Inger Støjberg I: »Der var formelle ting, der skulle gøres anderledes,« siger Inger Støjberg i et interview til Berlingske, hvor partistifteren taler »åbent« om sine ambitioner. Men først lige til det med de formelle fejl. For det er Støjbergs fortolkning af, hvad hun blev dømt for i Rigsretten.

Inger Støjberg II: FOLK genopfrisker lige fakta: Rigsretten dømte Støjberg 60 dages fængsel for at have udstedt en instruks, der førte til ulovlig sagsbehandling. Forinden var hun advaret af embedsværket. Det er kækt at reducere en ulovlig instruks til at være et spørgsmål om »formelle fejl«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Man må sige at madammen ,er en fræk kagekone. Det er otroligt at hun kan vandre rundt i folketinget, når hun ville værre landforvist fra byrådet, fra flaske automaten i supermarket. Hvis der er nogen dansker der stemmer på hendes private parti, viser det bare hur det står til med danskerne....kriminalitet betaler sig!

Eva Schwanenflügel, Anne-Marie Esmann, Inger Pedersen, erik pedersen og Dorte Sørensen anbefalede denne kommentar
Dorte Sørensen

Det er lidt "sjovt" de borgerlige kritiserer MF for ikke at tage Minkkommissionens konklusion alvorligt - og kræver en advokatundersøgelse og derefter en Risret - Men de blå-partier vil godt have DD og IS med i en mulig regering selv om hun mener, at det hele bare var »formelle fejl«. Hvordan hænger det sammen?

Tommy Clausen, Eva Schwanenflügel, Anne-Marie Esmann, Inger Pedersen, erik pedersen og Ib Gram-Jensen anbefalede denne kommentar

Må igen bare nævne at IS ikke ville kunne ansættes som lærer, pædagog, SOSU fængselsbetjent, eller andre offentlige stillinger, formodentlig heller ikke i det private med den straffe attest. Men i folketinget gælder den slags regler åbenbart ikke, det er kun her, man er værdig når ens straf er udstået...det krænker min retsfølelse...

Tommy Clausen, erik pedersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar