SERIEFOLK

Polen beder Tyskland om 9.800 milliarder kroner

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Jaroslaw Kaczynski er lederen af det regerende parti i Polen.

Jaroslaw Kaczynski er lederen af det regerende parti i Polen.

Janek Skarzynski

Indland
2. september 2022

9.800 milliarder kroner er Polens anslåede pris for de ødelæggelser, Tyskland forvoldte landet under Anden Verdenskrig

Jaroslaw Kaczynski: Lederen af det regerende polske parti PiS har – uden pis – besluttet officielt at kræve krigserstatning fra Tyskland for ødelæggelserne under Anden Verdenskrig. De er opgjort til 6.200 milliarder zloty, hvilket svarer til 9.800 milliarder kroner.

Martin Braithwaite: Det har været sværere for FC Barcelona at komme af med Martin Braithwaite, end det var for Venstre at komme af med Lars Løkke Rasmussen, men nu skifter den danske angriber endelig klub. Fremover skal han angiveligt spille for Espanyol.

Serena Williams: Serena Williams spiller i dag sin tredje kamp i tennisturneringen US Open mod australske Ajla Tomljanovic, og det kan potentielt gå hen og blive tennisstjernens sidste singlekamp på eliteniveau. Forventningen er, at hun indstiller karrieren efter turneringen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her