Radio Information
Læsetid: 1 min.

Information går til valg: Hvad betyder spionchefens anklager for valgkampen?

Lars Trier Mogensen og Anton Geist taler i dagens episode af Informations valgpodcast om den spektakulære nye bog fra forhenværende FE-chef Lars Findsen, og om hvilken betydning den kan få under valgkampen og den efterfølgende regeringsdannelse
Lars Trier Mogensen og Anton Geist taler i dagens episode af Informations valgpodcast om den spektakulære nye bog fra forhenværende FE-chef Lars Findsen, og om hvilken betydning den kan få under valgkampen og den efterfølgende regeringsdannelse
Indland
17. oktober 2022

Bedst som folk var ved at blive trætte af kritikken af Mette Frederiksen for magtfuldkommenhed, hælder forhenværende FE-chef Lars Findsen frisk benzin på bålet med sin nye bog. Midt i valgkampen vel at mærke.

I dagens udgave af ’Information går til valg’ diskuterer Lars Trier Mogensen og Anton Geist bogen. De opruller FE-sagen, dens forhistorie og de mulige politiske følger af Lars Findsens anklager imod regeringen og systemet.

D’herrer er begge så optagede af sagen, at de taler alt for længe. Dobbelt så lang tid som planlagt faktisk. Så på forhånd undskyld, at dagens episode trækker lidt ud.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her