Podcast
Læsetid: 1 min.

Information går til valg: Den forbløffende historie om Mette Frederiksen og Inger Støjberg

I dagens udgave af Informations valgpodcast taler Rune Lykkeberg og Anton Geist om, hvordan Inger Støjberg på det nærmeste er kommet renset ud på den anden side af rigsretssagen, mens Mette Frederiksen ikke kan slippe fri fra Minksagen
I dagens udgave af Informations valgpodcast taler Rune Lykkeberg og Anton Geist om, hvordan Inger Støjberg på det nærmeste er kommet renset ud på den anden side af rigsretssagen, mens Mette Frederiksen ikke kan slippe fri fra Minksagen
Indland
31. oktober 2022

I den forgangne valgperiode oplevede både Mette Frederiksen og Inger Støjberg at få deres forvaltning som ministre undersøgt af en kommission.

I Inger Støjbergs tilfælde var kommissionens konklusioner så alarmerende, at hun blev stillet for en rigsret, som endte med at idømme hende to måneders ubetinget fængsel. Mette Frederiksen fik en knap så hård medfart. Men alligevel er det, som om det er Inger Støjberg, der er kommet bedst videre. 

Rune Lykkeberg og Anton Geist diskuterer det forbløffende forløb, der er endt med, at Mette Frederiksen gang på gang bliver anklaget for magtfuldkommenhed – mens Inger Støjberg bliver fremhævet som særligt troværdig.

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her