Podcast
Læsetid: 1 min.

Information går til valg: Kan politikernes forslag løse krisen i sundhedsvæsnet?

Venstre, Socialdemokratiet og Moderaterne er under valgkampen kommet med hvert deres bud på en løsning af krisen i sundhedsvæsnet. I dagens udgave af ’Information går til valg’ forklarer og vurderer journalist Louise Drivsholm forslagene
Venstre, Socialdemokratiet og Moderaterne er under valgkampen kommet med hvert deres bud på en løsning af krisen i sundhedsvæsnet. I dagens udgave af ’Information går til valg’ forklarer og vurderer journalist Louise Drivsholm forslagene
Indland
25. oktober 2022

Krisen i sundhedsvæsnet er blevet et dæmonisk problem for den danske velfærdsstat. De unge vil ikke uddannes til omsorgspersonale, de ansatte flygter fra sundhedsvæsnet, og der er et misforhold mellem borgernes forventninger og systemets kapacitet.

Valgkampen er kommet til at handle om sundhed, og vi har fået tre forskellige bud på akutløsninger af krisen: et fra Moderaterne, et fra Socialdemokratiet og et fra Venstre. Rune Lykkeberg har i dag inviteret avisens fagmedarbejder på området, Louise Drivsholm, i studiet, hvor hun forklarer de tre forskellige udspil – og vurderer, om de kan løse problemerne i sektoren.

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste overblik over ugens vigtigste historier. Vært Anna von Sperling får besøg af avisens skribenter, og Rune Lykkeberg serverer ugens optur.

Seneste podcasts

 • Podcast: Hunter Biden og de planetære grænser

  15. september 2023
  I ugens Radio Information tegner vi et portræt af Joe Bidens besværlige søn, taler om en bondeprotest, der gik i sig selv igen og prøver at begribe de planetære grænser, vi har overskredet
 • Podcast: Fri hash, Jesus-film og en sort sky der lettede

  8. september 2023
  I denne uges Radio Information skal vi høre om en dansk Jesus-film, der fik paven op af stolen, om erfaringerne med lovliggørelse af cannabis og om Rune Lykkebergs optur over, at indvandringskritik ikke længere trumfer alt
 • Podcast: Skal vi frygte Putins nye mand i Danmark?

  1. september 2023
  Ruslands nye diplomat i Danmark er både kamphærdet elitesoldat og GRU-officer. Det, den industrielle revolution og danskeren som klimaforbruger, kigger vi nærmere på i ugens afsnit af Radio Information

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her