Podcast
Læsetid: 1 min.

Information går til valg: Vi ser nærmere på Jeppe Kofods skåltaler om en værdibaseret dansk udenrigspolitik

Den socialdemokratiske regerings udenrigspolitik skulle være særlig værdibaseret, sagde udenrigsministeren. Men den påstand er der grund til at være skeptisk over for, forklarer Mathias Sindberg i dagens udgave af ’Information går til valg’
Den socialdemokratiske regerings udenrigspolitik skulle være særlig værdibaseret, sagde udenrigsministeren. Men den påstand er der grund til at være skeptisk over for, forklarer Mathias Sindberg i dagens udgave af ’Information går til valg’
Indland
26. oktober 2022

Udenrigspolitik har stort set intet fyldt under valgkampen. Men det skal ikke forhindre os i at drøfte emnet i podcasten ’Information går til valg’.

Mathias Sindberg fra Informations udlandsredaktion er dagens gæst og fortæller om udenrigsminister Jeppe Kofods påstand om en særligt værdibaseret udenrigspolitik under denne regering. En påstand, som der er god grund til at være skeptisk over for. For ret beset har regeringen måske snarere videreført en pragmatisk udenrigspolitik, der ikke alene skal fremme menneskerettigheder og andre sunde værdier, men i høj grad også beskytte danske interesser.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her