Radio Information
Læsetid: 1 min.

Informations valgpodcast: Vi ser nærmere på fortællingen om det klimavenlige danske landbrug

Der er ikke belæg for påstanden om dansk landbrug som særlig klimavenligt. Det viser Informations faktatjek, som journalist Lasse Skou Andersen fortæller nærmere om i dagens ’Information går til valg’
Der er ikke belæg for påstanden om dansk landbrug som særlig klimavenligt. Det viser Informations faktatjek, som journalist Lasse Skou Andersen fortæller nærmere om i dagens ’Information går til valg’
Indland
12. oktober 2022

Landbruget er kommet til at fylde meget i valgkampen, og gang på gang fremhæver politikere dansk landbrug som særligt klimavenligt. Men der er ikke belæg for påstanden, viser et faktatjek, som journalisterne Lasse Skou Andersen og Bo Elkjær står bag.

Lasse Skou Andersen fortæller her nærmere om faktatjekket og om den forskning, der kan bruges til at sige noget om, hvor godt dansk landbrug klarer sig i forhold til andre lande. Og så vender vi også lige Mette Frederiksens forkærlighed for ’spaghetti-kødsovs’.

Du kan lytte til podcasten her eller i din foretrukne afspiller.

Podcast

Radio Information

Radio Information giver dig det bedste og vigtigste fra ugen, når skribenterne bag artiklerne er i studiet. Chefredaktør Rune Lykkeberg får hver uge en optur over en af de store linjer i vores samfund. Og så kigger kulturskribenterne jævnligt forbi og giver dig ugens kulturanbefaling. Anna von Sperling er vært.

Seneste podcasts

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her