Analyse
Læsetid: 8 min.

Lars Findsens anklager imod regeringen og systemet er højeksplosivt stof midt i valgkampen

Regeringen har muligvis lettet noget af presset ved at tilslutte sig ønsket om en undersøgelseskommission efter udgivelsen af Lars Findsens nye bog. Bogen har dog allerede bidraget til fortællingen om en magtfuldkommen regering

Hvis Lars Findsen ender med at blive fundet skyldig i sagen, kan en alt for hård kritik af regeringen pludselig se temmelig uheldig ud.

Nikolai Linares

Indland
15. oktober 2022

Den detroniserede FE-chef Lars Findsens meget omtalte nye bog, Spionchefen, er ikke timet til valgkampen. Bogen kommer nu, fordi den er færdig nu. Det bedyrede Lars Findsen fredag i et interview med Ritzau.

Ikke desto mindre kunne bogen næppe blive udgivet på et værre tidspunkt for regeringen. I længere tid har de borgerlige partier banket løs på statsminister Mette Frederiksen (S) for at have ageret magtfuldkomment i minksagen. Efterhånden er mange af vælgerne nok ved at blive trætte af den rituelle kritik, men ind kommer Lars Findsen og leverer midt i valgkampen nye skyts imod statsministeren og hendes regering.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Willy Johannsen

Det her er totalt irrationelt - og fuldstændigt sindssygt..
Det står efterhånden klart.
Men når vi lige husker, hvad BBB - med sin statsministers samtykke - kunne finde på at sige til statsministerens egne ministre - tilmed partifæller - i minksagen.
Så er det her jo nærmest småting.
BBB er i min og temmelig mange andres opfattelse, ja - jeg vil undlade at sige det..
Men I ved godt, hvad jeg og de andre mener...
Heldigvis får det snart en ende...
God ske lov...

Thomas Jørgensen, Michael Hullevad, Jeppe Lyngsø Bundgaard, Naja Abelsen og Niki Dan Berthelsen anbefalede denne kommentar
Inger Pedersen

Politikere og chefer i diverse "hemmelige tjenester" er vel i den sidste ende gjort af samme stof:
Vilje til magt!

Og de, der når toppen, har den vilje i meget høj grad: uanset hvad = med alle midler.
Rivalisering - alle ses som fjender.

En eller anden har for længe siden sagt, at krig er politik, ført med andre midler - det er vel samme opskrift her...?

Uanset kommission og undersøgelser ad libitum vil jeg ikke turde stole et sekund på det, der måtte komme ud af det efter det her brávallaslag.
Desværre.

Allan Forsberg, Hanne Ribens, Thomas Jørgensen, Susanne Kaspersen, Jan August, erik pedersen, John Scheibelein, erik jensen, Eva Schwanenflügel og Ole Olesen anbefalede denne kommentar
William Mannicke

Ikke siden Saxo skrev sin Danmarks historie, er en større dolkestøds myte kolporteret i diverse medier:

”Lars Findsen åbner op om PETs forsøg på studehandel og sin strid med magtfulde fjender”
” Handler sag om spionchef bare om gammelt nag?”
”Berlingske mener: Mette Frederiksens falske melodi om FE-sagen må afvises”” Lars Findsens advokat udfordrer centralt argument: »Det er reelt ensbetydende med, at en kommission bliver ligegyldig«
” Der ligger flere motiver bag Lars Findsens bog”

Ja, mon ikke..

Præmissen er jo at Lars Findsen er uskyldig, forfulgt at magt fulde fjender.

Han har jo ikke foretaget sig noget forkert, undergravende eller ulovligt.
Det har Trine Bramsen jo selv sagt, siger han, og bryder i samme åndedrag tavshedspligten i forhold til samtaler om FE på minister niveau.

Hvad er det lige Lars Findsen er in gang med?

Jo, såmænd en omvendt Barbera Bertelsen.

Lars Findsen har været uenig med både justitsminister og forsvarsminister. De vil bare ikke høre på ham, og har bedt ham om at stikke piben ind. Nu er Lars Findsen
jo en EMBEDSMAND på linie med Barbera Bertelsen; ikke folkevalgt politiker.

Men mens BB forsøger at være loyal overfor de politiske valgte ministre, agerer LF omvendt. Han beslutter at lave et plot mod ministre og regering.
For han kan jo i sin selvovervurderende mangel på dømmekraft ikke tage fejl, og så må ministre og regering sættes på plads.
Hans handlinger er grænseoverskridende på et plan og med en metode, som giver BB baghjul. Hun råber bare;
Lars Findsen lægger planer, kontakter pressen for at forfølge sine egne politiske synspunkter og kuppe/vippe de folkevalgte af pinden.
Han går med lusk ud og undergraver valgte folketingsmedlemmer/ministre, ved at plante nøje udvalgte informationer til nøje udvalgte journalister.
Journalister og redaktører der, imponeret af mandens stilling, undlader at overveje, hvorfor, med hvilket motiv, de får dette privilegie:
at få ”inside information” fra en af landets mægtigste mænd; chefen for FE.

Det forstemmende at både journalister og redaktioner mangler elementær kritisk sans.

Hvad nu hvis BB havde kontaktet udvalgte journalister, for at give dem informationer om minister og sager, som hun var uenig med/i? Var hun så en helt, som LF eller en ussel kupmager in spe? Og ville pressen have modtaget dem lige så ukritisk?

Eller har pressen andre ædle motiver til at viderebringe ubekræftede beskyldninger midt i en valgkamp?

Lars Findsen har været under observation, siden han blev hjemsendt. Gad vide hvad han har lavet, før han kom under observation;
Disse observationer har affødt et anklageskrift på 6 punkter, som har været prøvet i både Byretten og Landsretten.
Nu prøver han med villig hjælp af tankeløse, ukritiske medier at udnytte en valg situation til at påvirke, både valg, offentlighed og domstolene og fremstille sig selv som en forfulgt uskyldighed, med mægtige fjender..

Måske hopper en del af vælgerne/offentligheden på hans dolkestødsmyte, men næppe domstolene.

Majbritt Lindeberg, Marianne Jespersen, Hanne Ribens, Jesper Sano Højdal, Anne Hansen, Bent Brandt, Thomas Jørgensen, Jan August, Ole Henriksen, Vibeke Hansen, Jes Kristensen, Else Mortensen, John Scheibelein, erik jensen, Mette Møhl, Susanne Kaspersen, Søren Fosberg, Eva Schwanenflügel, Andreas Munk-Madsen, Peter Krogh, Hannibal Knudsen, Viggo Okholm, Steen K Petersen, Birgit Froh, erik lund sørensen, Ole Olesen, Torben K L Jensen, Marie-Christine Poncelet, Frederik Schwane, erik pedersen, Sebastian Lønholm, Vagn Bro, Henning Kjær, tove helbo og ingemaje lange anbefalede denne kommentar
Willy Johannsen

@William Mannicke

Jeg tror desværre, vi skal meget langt tilbage i historien for at finde en person, af samme støbning, som BBB. Jeg tænker på Peter Schumacher, som nåede at hedde Griffenfeld, før han blev et hoved kortere.
Utvivlsom en begavet mand - langt forud for sin tid - men han havde bare ikke beføjelserne til det, han foretog sig.
Som BBB heller ikke har/havde. Men som hun tog sig.
Mht til Lars Findsen, så er det din ret at mistænkeliggøre han.
Lige som det er min ret at tvivle på, at manden er så stor en idiot.

Hvis jeg må være politisk ukorrekt, så er det her - som jeg har oplevet masser af gange i mit lange liv - et klassisk eksempel på - undskyld jeg siger det - hvad kvinder kan finde på, når de rotter sig sammen og er fornærmede og sure.
Der er ganske enkelt en forskel på det i forhold til, hvad mænd kan finde på.
Overbærenhed, tilgivelse, forståelse og mere af den slags er ikke lige det, de fleste mænd har oplevet gennem deres liv med kvinder. Jeg har i alt fald ikke.
Uanset jeg fortsat holder af kvinder. :)

Bent Brandt, Michael Hullevad, Jeppe Lyngsø Bundgaard og Niki Dan Berthelsen anbefalede denne kommentar
William Mannicke

Du skal ikke længere tilbage i historien end til Lars Findsen; anno 2022.

Nu mister han forhåbentligt ikke hovedet; men:
Han er anklaget for brud på paragraf 109 og 152.

Det ikke mig der mistænkeliggør ham.
Det gør en grundig undersøgelse af PET og anklagemyndigheden.

Og mig bekendt er BB ikke anklaget for noget ved nogen domstol.
Og bliver det næppe heller.

Hanne Ribens, Anne Hansen, Else Mortensen, John Scheibelein, erik jensen, Steffen Gliese, Susanne Kaspersen, Søren Fosberg, Eva Schwanenflügel, Peter Krogh, Hannibal Knudsen, Karen Damgaard Sørensen, Steen K Petersen, Ole Olesen, Frederik Schwane og erik pedersen anbefalede denne kommentar

Nu må regeringens støttepartier tage sig sammen og kræve en øjeblikkelig undersøgelse,det holder ikke en meter at afvente dommen,det er forløbet der skal undersøges.
Selvom nogle kalder Findsens bog for et "partsindlæg",så er beskyldningerne mod Trine Bramsen så alvorlige, at der må kræves handling.
Det lugter jo langt væk af magtmisbrug.
Og sådan en minister kan man ikke have siddende.
Den sag er for vigtigt til lade partipolitiske hensyn stå forest.

Michael Hullevad, Jeppe Lyngsø Bundgaard, Eric Mård, Torben Lindegaard og Arne Albatros Olsen anbefalede denne kommentar
Niki Dan Berthelsen

Jeg håber oprigtigt at dette er begyndelsen på enden for Barbera Bertelsen som embedskvinde.

Michael Hullevad, Søren Fosberg, Alexander Bak, Eric Mård og Jeppe Lyngsø Bundgaard anbefalede denne kommentar
Dorte Sørensen

I mine øjne er det alvorligste, at LF miskreditere sin minister og dennes embedsmænd, landets anklagemyndighed og dommerstanden og mange Folketings politikere og andet "godt folk" hopper med på hans klagesang.

Men forhåbentligt kan denne sag føre til et bedre tilsyn med både landets efterretningstjenester og landets til en hver tid siddende regering.

Ligeledes så må landets domstole behandle sagen , så må "vi" se om han bliver dømt eller om de r ikke kan føres bevis for sigtelsen. E t eller andet må der da være , når dommere fastholder en varetægtsfængsling og statsanklageren rejser en sigtelse.

Marianne Jespersen, Hanne Ribens, Anne Hansen, John Scheibelein, erik jensen, Steffen Gliese, Mette Møhl, Susanne Kaspersen, Søren Fosberg, Eva Schwanenflügel, Steen K Petersen, Henning Kjær og Ole Olesen anbefalede denne kommentar

William Mannicke - jeg har anbefalet din kommentar, primært fordi den dækker en hidtil manglende vinkel i det jeg har læst og hørt om sagen i medierne.

Søren Kristensen

Altså, man anklager en mand for at afsløre statshemmeligheder, men man vil ikke sige hvad det er han har røbet, for det tilfælde at det viser sig at han alligevel ikke har røbet noget. Det kan man da kalde et ægte dilemma. Tag den Mads & Monopolet.

John Andersen, Michael Hullevad, Ete Forchhammer og fin egenfeldt anbefalede denne kommentar
Frederik Schwane

Søren Kristensen, problemet er nok, at det ikke er "man vil ikke sige...", men at det er "man ikke sige...".

Hanne Ribens, Else Mortensen, John Scheibelein, Steffen Gliese, Susanne Kaspersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Jeppe Lyngsø Bundgaard

@Willy J.

Vi er sandelig ikke enige særlig ofte, men her giver jeg dig fuldstændig ret. Barbara Bertelsens navn dukker alt for ofte op i møgsager og skandaler, der ender med at regeringen taber magten til de borgerlige.

Torben Lindegaard

@Dorte Sørensen 15. oktober, 2022 - 05:03

Vi skal lige slå fast, at Lars Findsen er sigtet forbrud på tavshedspligten
i forbindelse med samtaler med sin mor, en ven og 2 journalister.

Lars Findsen bekræftede NSA's aftapning af fiberkabler på dansk
grund for telefon- og internettrafik - ikke en nyhed for Informations
læsere, der allerede havde læst samme oplysning i Avisen.

Lars Findsen er ikke sigtet for selve aftapningen af fiberkablet;
men for at have talt herom til journalister og andre.
Lars Findsen er altså sigtet for handlinger, der fandt sted efter hjemsendelsen.

Så Trine Bramsens hjemsendelse af Lars Findsen plus 4 andre ledende
FET-medejdere er helt uden for skiven til stor skade for Danmarks
deltagelse i det vestlige efterretningsamarbejde.

.... og PET's efterfølgende telefon- og rumaflytning af hans faste bopæl og sommerhus .... og PET-chefen orientering af Folketingspartiernes formænd
om Lars Findsens sexuelle orientering og om hans opsamling af
bortkastede cykler fra diverse affaldscontainere ....

Man bliver jo fuldstændig mundlam, når den slags en dansk borger
bliver udsat for den slags overgreb af danske myndigheder.

Jeppe Lyngsø Bundgaard, Carsten Bjerre og Michael Hullevad anbefalede denne kommentar
Torben K L Jensen

Han er tidligere chef for PET og han anklager først og fremmest dem for hetzen mod ham - er det så regeringen (her Barbara Bertelsen) der har bedt PET om at undersøge ham eller passer de blot deres arbejde for justitsmininsteriet ? Lad dommerne afgøre om han har gjort noget strafbart - det er sådan vor retsstat virker.

Majbritt Lindeberg, erik jensen, Hanne Ribens, Frederik Schwane, Steffen Gliese, Else Mortensen, John Scheibelein, Michael Hullevad, Susanne Kaspersen, Eva Schwanenflügel, Peter Krogh, Steen K Petersen og Henning Kjær anbefalede denne kommentar
Dorte Sørensen

Nu ved "vi" jo ikke hvad , der er op og ned på denne sag. "vi" har fået et partsindlæg for den sigtede LF - men betyder der at han er et rigtigt sandhedsvidne?

Kan han måske være "misundelig" på BB, over at hun i en ung aldre har overhalet ham på karrierestien - eller har de bare ikke "kemi sammen" - eller er det hans almindelige kvinde syn der her blomster op - elle hvad - det ved "vi" ikke.

Tidligere blev BB beskrevet som den der tog covid-19-epidemien alvorligt fra starten og "redde" Danmark fra det værste.
Hun kan vel også beskrives som en god embedsmand, der arbejder for regeringen løser sine opgaver . Det er vel en god embedsmands opgave.
Ja der er mange nuancer i denne sag-

Det med at beskrive hende som en dårlig embedsmand osv. er vel mere Blå-bloks fortjeneste i håb om at overtage regeringsmagten?

Majbritt Lindeberg, Allan Forsberg, Hanne Ribens, Anne Hansen, Frederik Schwane, Nike Forsander Lorentsen, Ole Henriksen, Kjeld Pedersen, Vagn Bro, Else Mortensen, John Scheibelein, erik jensen, Steffen Gliese, Mette Møhl, Eva Schwanenflügel, Torben K L Jensen, Karen Damgaard Sørensen, Steen K Petersen, erik lund sørensen, Lisbeth Glud og Ole Olesen anbefalede denne kommentar
John Damm Sørensen

Jeg synes, at det allervigtigste budskab i Lars Findsen er konstateringen af den altomfattende korrumpering af embedsværket, som regeringer de sidste 25 år har gennemført.
Barbara Bertelsen er blot trippeldestilatet af denne korrumpering.

Michael Hullevad, Jeppe Lyngsø Bundgaard og Eric Mård anbefalede denne kommentar
Torben Lindegaard

@Dorte Sørensen 15. oktober, 2022 - 10:04

Jeg baserer ikke noget som helst på Lars Findsens bog, Spionchefen,
som jeg ikke har læst.

Jeg har derimod læst i Berlingske Tidende d. 7. okt '22 -
Avisen har fået indsigt i anklageskriftet imod Lars Findsen.

https://www.berlingske.dk/samfund/delvist-moerklagt-anklageskrift-frigiv...

Dorte Sørensen

Torben Lindegaard tak for linket som jeg desværre ikke kunne åbne.
Men til anbefaling hør et indlæg fra P1-morgen - Nye oplysninger i FE-sagen fra Lars Findsen kan få stor betydning i valgkampen02:05:57 - her har de en længer samtale med manden fra netavisen Olfi.

Oldingen udtaler: sikke en børnehave!

Torben Lindegaard

@Dorte Sørensen 15. oktober, 2022 - 10:51

Jeg ville gerne høre Peter Ernstved Rasmussen [???] fra Netavisen Olfi
og forsøgte både fra 14.10 & 15.10; men lige interview med Olfi dukkede ikke op.

Check lige tidsangivelsen.

Dorte Sørensen

Jyllandspostens journalist bag bog med tidligere spionchef Lars Findsen01:43:08
Nye oplysninger i FE-sagen fra Lars Findsen kan få stor betydning i valgkampen02:05:57

Her er overskriften fra de 2 indslag i P1-morgen - https://www.dr.dk/

Mikael Bjerrum

Det, der kan konstateres er, at domstolene i dette forløb har været inde over og sanktioneret rigtig mange gange. I forbindelse med sigtelse og tiltale, i forbindelse med varetægtsfængsling og i forbindelse med tilladelse til aflytning. Og tilsyneladende flere instanser i de fleste tilfælde. Hvis det viser sig, at der ikke er hold i nogen som helst anklager mod Findsen, så er det det, der er den store skandale. Fordi det så er et stærkt signal om at domstolene ikke er uafhængige organer. Indtil retten har talt, kan Findsen for min skyld råbe op om hvad som helst, men indtil han har rettens ord for at være en forfulgt uskyldighed, orker jeg ikke at lytte til ham. Personlige uenigheder mellem Findsen, BB eller hvem det måtte være, er sladder.

erik pedersen, Steffen Gliese, Nike Forsander Lorentsen, Henning Kjær, Else Mortensen, erik jensen, Susanne Kaspersen, Søren Fosberg, Eva Schwanenflügel, Steen K Petersen og Ole Olesen anbefalede denne kommentar
Torben Lindegaard

@Dorte Sørensen 15. oktober, 2022 - 11:41

P1 Morgen, Fredag 14. okt. 2022, 02:05:57 er et interview med
forfatteren til "Spionchefen", Mette Albæk.

Historikken med daværende forsvarsminister Trine Bramsens ageren i kritiske sager, styrker Lars Findsens udlægning af forløbet.

I forbindelse med svindel i forsvarets ejendomstyrelse blev koncernstyringsdirektør Per Pugholm i departementet øjeblikkelig hjemsendt og først langt senere renset af kammeradvokatens undersøgelse.

Det er vel den samme modus som Trine Bramsen har anvendt i håndteringen i TET-sagen og som Lars Findsen beskriver i sin bog.

https://www.berlingske.dk/samfund/trods-kammeradvokatens-konklusion-trin...

John Andersen, Jeppe Lyngsø Bundgaard og Peter Meyling anbefalede denne kommentar

Det uhyggelige her er, at sagen drukner i spidsfindigheder, ømme tæer og personlige aversioner. Og det latterlige er indholdet i sagen, der ser ud til at gå ud på, at en efterretningschef (og tidligere et højreorienteret folketingsmedlem) blot bekræfter, hvad der er indlysende for enhver med øjner hovedet: at det danske efterretningsvæsen stiller sig til rådighed for NSA uden hensyntagen til dansk lov og ret. Men den simple kendsgerning er der åbenbart ikke mange, der gider at beskæftige sig med.

Lillian Larsen, Marianne Jespersen, John Andersen, Carsten Bjerre, Torben Lindegaard, erik jensen, Steffen Gliese, Mikael Velschow-Rasmussen, Susanne Kaspersen, Søren Fosberg, Karsten Nielsen og Inger Pedersen anbefalede denne kommentar
Dorte Sørensen

Finn Jakobsen - om det først og fremmest var LF ønske at bekræfte Edward Snowdens oplysninger ved jeg ikke - men stiller mig dog lidt tvivlende og meget mere hvis det skulle være CHF's formål. Som jeg opfattede CHF - så var det mere for at jorde Trine Bramsen og ikke pga. hans vilje til at bekræfte Edward Snowdens oplysninger.
Men du har hel ret, at det er bekræftelsen af det som burde være hoveddebatten .

erik jensen, erik pedersen, John Andersen, Steffen Gliese, Susanne Kaspersen, Eva Schwanenflügel, Inger Pedersen og Finn Jakobsen anbefalede denne kommentar

Jeg tror, at hverken CHF eller LF har haft til hensigt at fremstå som rene idioter, og derfor har de haft svært ved at afvise de blotlagte forbindelser, som de tilmed begge har anset som mere nødvendige for rigets sikkerhed, end alvorligheden af de overvågningsmæssige lovovertrædelser, som dataaftapningen indebærer. Og disse forhold ønskes bestemt ikke frem i lyset, hverken af den ene eller den anden eller regeringen for den sags skyld. Sagen skal føres i mørke.

Steen K Petersen

Manden, LF, sætter jo ikke sit lys under en skæppe, han er da godt nok forsmået, det præger hans bog.

Os der kan huske bare få år tilbage, kan huske han blev forflytte fra sit embede, da han blev vejet for let, han havde og har sikkert, ikke den pondus der skal til at bestride høje embeder.

Lad nu domstolene afgøre denne sag, det er jo sådan vi gør i et demokrati.

Når blå blok lugter blod, så må jeg bare referere til den tidligere Venstre-forsvarsminister Peter Christensen, som er ude af politik, der i dag langer ud efter Lars Findsens version af fortiden.

I utvetydige vendinger anklager Peter Christensen Lars Findsen for dovenskab.

'Jeg var ikke tilfreds med indsatsen og mængden af timer, der blev lagt i en så ansvarsfuld stilling, da det satte sig i kvaliteten.'

erik pedersen, Ole Olesen, Vibeke Hansen, erik jensen, Steffen Gliese, Susanne Kaspersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Andreas Munk-Madsen

Denne sag er altså dyr i jurister.

Først sidder der nogle jurister i et tilsyn og finder ud af, at nogle jurister i FE laver fejl. Så arbejder nogle jurister med at vurdere de første juristers kritik og finder ud af, at der ikke har været fejl.

Imens udspionerer nogle spioner den hjemsendte spionchef og opdager, at han røber hemmeligheder. Så man starter en sag mod ham og sætter ham i fængsel, og nu er han på vej i retten. Det kræver så også dommere, anklagere og forsvarere. Måske i flere instanser.

Og nu skal vi så have en kommission, som kan undersøge alle de andre juristers gøren og laden. Og når den engang bliver færdig, skal vi måske have nogle advokater til at vurdere, hvad juristerne i kommissionen har skrevet.

Hvornår holder det op?

Vi har brug for penge til flere pædagoger, sygeplejersker og sosu-er, som kan tage sig af børnene, de syge og de gamle.

Lillian Larsen, Hanne Ribens, erik pedersen, Ole Olesen, Hannibal Knudsen, Dorte Sørensen, Carsten Bjerre, Inger Pedersen, erik jensen, Susanne Kaspersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Man må bare konstatere, at det er ret så godt, vi ikke længere har korporlige hekseafbrændinger her i riget.

Der har været en dæmonisering af både Barbara Berthelsen og Mette Frederiksen uden lige, der startede under coronakrisen, og er fortsat lige siden.

Men In Black brændte ovenikøbet en dukke med MF's billede, hvor der stod, at 'hun må og skal aflives' hængt op i en lygtepæl.

Ekstra Bladet lejede et fly til at cirkle over Christiansborg med et banner, der opfordrede Barbara Berthelsen til at gå hjem, selvom hun ikke var dømt for noget, eller havde fået sin diciplinærstraf endnu.

Der kræves kommissioner og advokatundersøgelser ad libitum, alt imens ingen åbenbart kan huske, hvordan de Venstre-ledede regeringer lukkede ned for Irak-kommissionen og undersøgelse af Støjbergs ulovligheder.

Ingen kan heller erindre, hvor magtfuldkomment disse Venstre- regeringer opførte sig ved at tromle deres politik igennem uden at tage hensyn til andre synspunkter end deres egne.

Det er blevet alt for populært at hetze.

Lillian Larsen, erik jensen, Marianne Jespersen, Hanne Ribens, William Kern, erik pedersen, Jesper Sano Højdal, Anne Hansen, Carsten Bjerre, Viggo Okholm, Jes Thomsen, Nike Forsander Lorentsen, Jan August, Ole Olesen, Hannibal Knudsen, Dorte Sørensen, Kjeld Pedersen, Vibeke Hansen, Else Mortensen, Inger Pedersen, Steffen Gliese, Steen K Petersen, Mette Møhl, Andreas Munk-Madsen og Susanne Kaspersen anbefalede denne kommentar
Jesper Johannsen

Indtil nu har den her valgkamp næsten kun drejet sig om at nedgøre Socialdemokratiet eller at købe stemmer med lovning om skattelettelser eller lønforhøjelse til vise grupper eller om at "danse fjollet" på TikTok.

Men hvad med politikken, hvad med det bedste for Danmark og det bedste for ALLE landets borger? Har det slet ingen betydning i en tid, hvor usikkerheden for fremtiden på alle måder aldrig har været så udfordret som nu.

Det er lidt sølle.

Hanne Ribens, erik pedersen, Nike Forsander Lorentsen, Ole Olesen, Dorte Sørensen, Steen K Petersen, Carsten Bjerre, Eva Schwanenflügel, erik jensen, Andreas Munk-Madsen og Steffen Gliese anbefalede denne kommentar
Inger Pedersen

Jeg føler ikke for at skulle være hverken sagkyndig i dette skolegårds-slagsmål eller gadebande-opgør - især ikke, når tidligere Venstre-koryfæer som Lars Hjort Frederiksen og senest Peter Christensen sætter deres politiske kapital på spil ved at gå ind i bataljen...

SÅ må der virkelig være noget på spil!

Vi i underskolen ved ikke, hvad slagsmålet rent faktisk drejer sig om, og vi må ikke få det at vide - måske er det noget bøvl fra det nærliggende Private Gymnasium? De havde fået lov til at se fotos af alle de sejeste piger i undertøj... eller de havde fået lov til at tjekke numre på knallerter, der var ejet af rødderne på Vorbasse Marked?

Ja, ja, ja!

Vi "VED " jo godt alle sammen, at det i den sidste ende handler om, at amerikanerne er sure over, at "nogen" mere eller mindre har bekræftet det, som alle i forvejen vidste: At amerikanerne havde fået lov til at overvåge alt og alle.
Selv om det iflg. dansk lov var ulovligt.

OG???

Sådan er det jo hver eneste dag året rundt, ikke?
Hvis systemerne skulle gå i sort, hver gang det sker, gik vi jo i stå, ikke?
Med Vestager: Det er jo bare sådan, det er...

Og lad os så komme videre!

ELLER?
ER der rent faktisk noget, vi mener, der er vigtigt???

Inger Pedersen

- og når wå en klyne af en minister går ud og bekendtgør, at overvågning er frihed... jamen så er jp ikke et øje tørt, vel???

George Orwell længe leve!
Håber, selv ministre på et tidspunkt vil få tid til at læse hans bøger...

En mand, der har været så indsyltet i kunstigt skæg, hatte, blå briller, paranoia, hemmelighedskræmmeri, manipulationer o.s.v i 10 år i en lederfunktion i en meget mandsdomineret verden, jamen ham kan man da ikke tage som et sandhedsvidne. Med mindre man som ham heller ikke bryder sig om kvinder med magt over en selv.

Når det er skrevet, vil jeg desværre også tilføje, at jeg har lagt mærke til , at der er rigtig mange sager med kvinder i mere eller mindre ledende stillinger, der har opført sig skidt.

Thomas Jørgensen

Jesper Johannsen

Hvornår har en valgkamp handlet om andet end løgn og spin ?

Jesper Johannsen

Lars Findsen er anklaget for at røbe dybe statshemmeligheder og videre give fortrolige oplysninger under særligt skærpende omstændigheder i form af hans særlige stilling som chef for FE. Med denne her bogudgivelse forsøger han at bortlede opmærksomheden fra sin brøde.

Jeg kan ikke forstå, hvordan en person som ham kan få adgang til sådan en betroet stilling, som omhandler rigets sikkerhed mere end noget andet. En stilling som må kræve den højeste sikkerhedsgodkendelse uden anmærkninger.

Dertil kommer så, at en chef, eller nu forhenværende chef, for FE handler politisk. Det er sgu langt ude.