SERIEFOLK

Rådgiver gør grin med ’piger’ i trøjen, og Putin vil have en ny bro

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Putin vil have genopbygget Kertj-broen inden den 1. juli 2023.

Putin vil have genopbygget Kertj-broen inden den 1. juli 2023.

Konstantin Zavrazhin/AFP/Ritzau Scanpix

Indland
15. oktober 2022

I en ny bog bliver en tidligere forsvarsminister beskrevet som ’dum som en dør’ og en stribe generaler gjort til grin i deres grønne tøj, og ude i verden har Putin forlangt sin ødelagte bro repareret. Men fuck det, og tillykke til lærlingen Mathias for hans nye pris.

Trine Bramsen: Der bliver talt og skrevet en del om en spionbog, der netop er udkommet, hvor den tidligere forsvarsminister omtales mindre flatterende i referatet af en politiafhøring: »Hvad mente I, da I sagde, at Trine Bramsen var dum som en dør?« »At hun er dum som en dør.«

Søren Lippert: I samme bredt omtalte bog bliver den nuværende tv-vært på TV 2 og tidligere rådgiver citeret for at have set på hele Forsvarets øverste ledelse under et møde i Forsvarsministeriet og derefter sagt til rækken af uniformsklædte generaler: »Hvad så, piger? Har I aftalt, hvad I skulle have på i dag?«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her