Podcast
Læsetid: 1 min.

Velkommen til Informations valgpodcast: Mette Frederiksen vil danne regering hen over midten

I denne søde valgtid dykker vi i en daglig ny podcast ned i valgets vigtigste temaer. Rune Lykkeberg og Anton Geist er værter, og i denne første episode af ’Information går til valg’ diskuterer de statsministerens udmelding om en regering med de borgerlige
I denne søde valgtid dykker vi i en daglig ny podcast ned i valgets vigtigste temaer. Rune Lykkeberg og Anton Geist er værter, og i denne første episode af ’Information går til valg’ diskuterer de statsministerens udmelding om en regering med de borgerlige

Sigrid Nygaard/Jakob Dall

Indland
5. oktober 2022

Mette Frederiksen nøjedes ikke med at udskrive valg onsdag eftermiddag. Hun smed også det, som det politiske kommentariat allerede har beskrevet som »en bombe«.

Hun annoncerede, at Socialdemokratiet går til valg på at danne en regering hen over midten.

Det diskuterer chefredaktør Rune Lykkeberg og indlandsredaktør Anton Geist i første episode af Informations daglige valgpodcast, hvor de også vender Rune Lykkebergs leder om behovet for endnu et klimavalg – og et par herrer med nazistiske tilbøjeligheder, der dukkede op i statsministerens åbningstale i Folketinget.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Lise Lotte Rahbek

Okay... informativt. :-)