De desillusionerede, Løkke-støtten og dem, der var i tvivl til det sidste: Sådan stemte de i Gudekvarteret

Tirsdag kulminerede godt fire ugers ventetid, da Informations vælgerpanel endelig kunne gå til stemmeboksene og sætte deres kryds. Mange har undervejs været i tvivl, og flere har ændret holdning i løbet af valgkampen. Her er, hvad de endte med at stemme
Henrik og Grace Pedersen satte deres kryds ved middagstid. Henrik Pedersen var sikker og stemte på Nye Borgerlige. Grace Pedersen var mere i tvivl, men endte til sidst med at placere sin stemme ved Danmarksdemokraterne. Foto Peter Nygaard.

Henrik og Grace Pedersen satte deres kryds ved middagstid. Henrik Pedersen var sikker og stemte på Nye Borgerlige. Grace Pedersen var mere i tvivl, men endte til sidst med at placere sin stemme ved Danmarksdemokraterne. Foto Peter Nygaard.

Peter Nygaard Christensen

Indland
1. november 2022
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Til højre, til venstre eller lige i midten?

I løbet af de seneste uger har Information fulgt de forskellige medlemmer af vælgerpanelet og løbende spurgt dem om deres holdninger til alt fra bureaukrati, høje gasregninger og kulturpolitik, til Moderaterne, klima og magtfuldkommenhed.

Tirsdag gik de desillusionerede, den sikre, sosu’en og alle de andre så endelig til stemmeboksene i Teaterbygningen i Køge. Information var med.

08.30: Økonomen stod mellem V, K og Moderaterne

»Jeg har stemt på Venstre,« fortæller Christian Lund Andersen, da han kommer gående ud fra Teaterbygningen i Køge, hvor hans valgsted ligger.

Han er den første fra Gudekvarterets vælgerpanelet, der stemmer i dag. I hånden har han datteren Eva, der er lidt stille. Hun er syg i dag.

»Faktisk besluttede jeg mig her til morgen.«

Christian Lund Andersen har de sidste par uger vaklet frem og tilbage mellem De Konservative og Venstre. Hverken Søren Pape Poulsen (K) eller Jakob Ellemann-Jensen (V) har været særlig skarpe, synes han.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her