Morten Messerschmidt fik ingen støtte fra Peter Skaarup og Kristian Thulesen Dahl

DF’s nye formand fik en kold skulder fra sine tidligere partifæller: Nej, der var ikke nogen Meld-konference under DF’s sommergruppemøde i 2015
Kristian Thulesen Dahl ved Retten på Frederiksberg.

Kristian Thulesen Dahl ved Retten på Frederiksberg.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Indland
30. november 2022

Det er ikke til at vide, om Morten Messerschmidt for alvor selv har forestillet sig, at hans tidligere kammesjukker i Dansk Folkeparti ville ændre den forklaring, de kom med i Retten i Lyngby, når de tirsdag skulle afgive vidneforklaring til Retten på Frederiksberg.

At DF’s daværende gruppeformand Peter Skaarup og partiets daværende formand Kristian Thulesen Dahl pludselig ville give ham medhold og erklære, at de nu faktisk godt kunne erindre, at der oppe på Color Hotel i begyndelsen af august 2015 under sommergruppemødet også var et EU-indslag tilstrækkeligt stort til, at det berettigede de knap 100.000 kroner, som EU senere gav til partiet.

Skåret ind til benet drejer sagen mod Messerschmidt og hans EU-medarbejder sig om, hvorvidt der faktisk blev holdt et sådant arrangement, da genvalgte og nyvalgte DF-medlemmer af Folketinget mødtes i Skagen. Det afviser anklagemyndigheden, som derfor har tiltalt Messerschmidt for svig med EU-midler og dokumentfalsk, mens EU-medarbejderen kun er tiltalt for dokumentfalsk.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anne-Marie Esmann

Nej der er ingen mistanke om noget spil. Husk lige, at partiet før denne sag, frivilligt betalte over 2 mill. kr. tilbage til EU. Messerschmidt har simpelthen ikke rent mel i posen.. Jeg lever i en retsstat hvor ingen er skyldig før de er dømt. Men Messerschmidt er faktisk dømt. Der var jo ikke en dommers dom - det var en domsmandsret. Jeg regner med at han bliver dømt igen..

Mogens Holme, Gitte Loeyche og erik pedersen anbefalede denne kommentar

Sommergruppemødet er kun toppen af isbjerget. Nedenunder lurer spørgsmålet, om der nogensinde har været et MELD-parti, som var berettiget til støtte fra EU?

Jesper Johannsen

Mon ikke der er en eller to fra det tidligere Dansk Folkeparti, som er en lille smule surrer på den over ambitiøse Messerschmidt med de stikkende øjne. Messerschmidt har jo nærmest egenhændigt totalt udslettet Dansk Folkeparti.

En bemærkelsesvækkende politisk præstation :-)

Gad vist om han har hypnotiseret Pia Kjærsgaard?

d.d.DR.dk ”..Da Meld og Feld–sagen kom frem omkring oktober 2016, var det som om, at det hele led et knæk. Det var nærmest som en mødom, der blev taget. Der var en tid før og efter, det må man bare sige, lød det fra Kristian Thulesen Dahl..”
hvad fanden mener manden med MØdom ? .)